valla üç senedir çalısıyorum 8 ayklık evlıyım kendımı calısmadan dusunemıorum evde oturmak bana gore deıl aksam gıdıorum yemegımıde yapıorum temızlıgımıde yapıorum elımden geldıgınce evet yorucu oluo ama ben kocam bana para versın dıe bekleyemem ztn borc öduoruzz kocıs tek basına yapamaz 57 yasına kadar calıscamYA DUZGUN bı ıs olmadıktan sonra kadınların calısmasını bende yıpratıcı buluorum ama üniversiteyı bıtırıp evde oturup cocuk bakan kadınları hıc anlamıorum hayat sadece cocuktan ıbaret deıl....
Bir arkadaşımız yazmış;ev hanımlarının akşam işten gelen eşlerine anlatacakları şeyler hep aynı,ütü yaptım,bir ara annem uğradı vs.Çalıştığımız zamanlarda çok mu hareketli bir yaşantımız oluyordu?Ay hayatım sorma bugün bizim şirket binasına helikopter düşüyordu,binanın 5. katında yangın çıktı,bu arada unutmadan söyleyeyim superman kimmiş biliyor musun?Bizim şirketin avukatı Cem Beymiş
yaş kaç.............
27..................neden?
hiç süperman falan alakayı kuramadımda.hayal gücünüz baya gelişmiş:)
arkadaşlar evde oturan bayanların eşlerine anlatıcakları çok şey yok çalışan bayanların daha çok var derken
olağan üstü durumlardan bahsetmiyorlardır sanıyorum ki.
bulaşık yıkadım ütü yaptım değilde.daha sosyal çevrelerde yaşanılan durumlar olabilir mesela.
tabi helikopterde düşebilir neden olmasın
Bende 20 yıl çalıştım sigorta günümü doldurdum.
Geçen yıl evlendim şimdi hamileyim bundan sonra artık bende çalışmak istemiyorum.
Ben bu yorumu,ev hanımlarının anlatacak konularının olmaması yorumunu yapan arkadaş için yaptım.Hayal gücümün gelişmiş olması güzel bir şey.Şu an kullandığınız internet,bilgisayar,cep telefonu gibi ürünlerin hepsi hayal gücü sayesinde hayata geçmiştir.Biraz espri katarak yazmak istedim,ciddi yazdığımız zaman gerilme oluyor çünkü.Ben konuyu yumuşatmak istemiştim,sizce hatalı bir davranışta mı bulunmuşum?Ev hanımları sosyal değildir diyemeyiz.Ben üniversite mezunu,iş hayatını görmüş biriyim ve şu an ev hanımıyım(henüz evlenmedim,nikahım 3 ay sonra kısmetse)fakat gayet sosyalim.Bu örneği verirken iş hayatında da anlattıklarımız monoton olduğunu belirtmek istemiştim;dosyaları sisteme geçtim,öğle yemeğinde salata yedim gibi iş hayatında da anlatacağımız çoğu şey monoton konular oluyor,tabii bu işine göre değişir,mesela bir avukatın anlatacakları gayet hareketli ve sosyal konular olabilir.Ben bankacıydım ve anlatacağım konular hiçte sosyal değildi;müşterilerim geldi onlarla ilgilendim,birkaçına kredi verdim gibi...
Kasımda 37 olucam.
maaşşalh o zaman 17 yasınızdan beri calısyosunuz ne güzel valla ben 3 yıldır calsıyorum valla yoruldumkendıme zaman ayıramıyorum haftada 1 gün tail yetmıyo hele evlensem napıcam bilemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?