Çalışmak İstemiyorum :((

Çalışmayı seviyorum ama özellikle bu ara evde oturup sadece uyumak istiyorum of
Çalışmak zorundayım aileme bağlı kalamam :76: Sonrasında da eşime tabii... :95:

Kendimi bildim bileli çalışıyorum ..
İlk önce yazları harçlığımı çıkardım sonrasnda 19 yasından beri yani evime bakıyorum ..
Evli değilim ama ailemin bana hep ihtiyacı oldu ..
Kadınların çalışması taraftarıyım ..
Eşitlikten,hak,hukuktan bahsedebilmek adına mücadele etmek gerek ..
Ayrıca ben bu şartlarda kocamın omuzlarına yükleyemem herşeyi .. Kıyamam sevdiğim adama ..(evlendiğim zaman)
Ölüm var , boşanma var, hastalık var.. Dünya hali ..
Yarın sınavım var mali müşavirlik .. 2 dersim kaldı halledersem ileride kendi ofisimi açacağım ..
Çocuklarıma göre çalışma saatimi belirleyeceğim ..
Şu an 2,000 gibi bi maaş alıyorum önce ki işimde çok daha yükse alıyordum ..
1-2 yıl içinde gelirimin düzeyi epey artacak ..
Neden evde oturup tek maaşla ay sonunu nasıl getireceğim diye düşüneyim ?
Dğalgazı az yakayım faturayı nasıl öderim , dogumumu devlette yapayım cok para gitmesin, bu yıl tatile gitmeyeyim ..
Çocuğumu kursa yazdırıcam ama para yok ..
Kuaförümü atlıyayım bu ay .. Olmaz ben bunları yaşamak istemiyorum ..
Benim çcocukluğum zaten eksiklikler içinde geçti benim cocugumun geçmesini istemiyorum ..
Üniversteye gideceğinde okutabilir miyim acaba demek istemiyorum ..
Bazı işler evlendikten sonra yapılamıyor doğru ağır şartlar ama ben kadınların okuması,kariyer yapması ve çalışması taraftarıyım..
Hayallerim ve geleceğim için çalışmalıyım ..
9-6 işte zaman öldürüyorum evde olsam ne farklı olacak ?
Evde de vakit ölüyor iştede ..
İşte üretiyorum,kazanıyorum ..

inşallah herşey istediğin gibi olur. memur olan arkadaşlarım çok rahatlar firm oynamaktan yoruluyorlar

hayır canım oynayamıyoruz her seye engel koydular msnimiz bile yok kk yı da farkedip websense koyacaklar diye 3,5 atıyorum.

kamudayım,yıllarca özel sektörün pisliğini çektikten sonra Allah yardım etti kamuya geçtim,şimdi haziranda evleneceğim,ve eşyalar için kredi çektik 5 sene ödciem çalışmak zorundayım,ama böyle yemek forumlarına bakıyorum ,ev işleri bölümlerine falan çalışmak istemediğimi düşünüyorum birde çocuk olunca nolucak bakalım,
biz bayanlar fıtratımız gereği dışarda çalışmaya uygun değiliz,o yüzdende istememiz normal,ama maalesf hayat şartları yüzünden çalışıyoruz

inşallah herşey istediğin gibi olur. memur olan arkadaşlarım çok rahatlar firm oynamaktan yoruluyorlar

KK oyun bölümünü açamıyoruz mesela ki diğer siteleri söylemiyorum bile. Videolarda yasaklı. Evli değilim ama memurlarda çok çok rahat değiller. Tek avantajımız mesaimizin erken bitmesi. Bende istemiyorum çalışmak ne yalan söyleyeyim. Belii miktar paran varsa ev al ver kiraya ordan gelir gelsin sende çalışma ben öyle yapmayı planlıyorum

çok güzel bir yazı,sonuna kadar katılıyorum.geçim sıkıntısının sadece erkeğin üzerine yıkılmasına çok karşıyım.750 lira maaşla çalışan insanlar var,bayan da çalışıp o kadarını kazansa fena mı olur yani?ama bi çoğumuz keyfimizi bozmaya yanaşmadığımızdan bu fikirden uzak duruyoruz.
ben çoook uzun yıllardır çalışmıyorum,ünv. bittikten sonra çalışmaya başladım ama çocukluğumdan bu yana hep çalışmak,kendi paramı kazanmak istedim.işimden çok mu memnunum????kesinlikle hayır,şu an izindeyim ,evde çok rahatım.insanların neden çalışmak istemediğini bu durumda anlayabiliyorum.,izinde olmama rağmen maaşım devam ediyor,sonra da ücretsiz izin alacağım bir süre bebeğim için.düşünüyorum da,bu sürekli bir durum olsa katlanamazdım.şu an maaş aldığım halde eşim erkenden kalkıp gidiyor ben evde yatıyorum diye kendimi ona karşı ezik hissediyorum,sürekli böyle bi durum içinde olsam eşimden bi çöp dahi isteyemezdim.

ben de üniversiteden sonra iki yıldır çalışıyorum..
ancak sözlüm pek çalışmam taraftarı değil..
özel sektördeyim..kendisi devlette çalışıyor ve bana
sen benden sonra geleceksin haftasonu tek gün tatil yapacaksın..
yorgun olacaksın ben bunlara dayanamam dediği için istemiyorum..
çalışmam için tek şartı ya çalış devlete geç..ya yüksek lisans yap uygun bir
iş bul..yada yarı zamanlı beni yormayacak boş vakti bol bişr iş..

bazen ben de çalışma taraftarıyım bazen değil..
evde olmak evimi temizlemek yemekler yapmak sokağa çıkıp alışveriş yapmak
arkadlarımla dolaşmak sinema tiyatro izlemek istiyorum..
aksam olduğu zaman süslenip püslenip bakımlı bir şekilde biryerlere gitmek
evde muhabbetler etmek..bunlar çok güzel şeyler..
eşine daha güleryüz daha az stres..çocuğa bol vakit bol sevgi..
bunlar kulağa okadar hoş geliyor ki..
ama bilemiyorum şuan..

evlendiğimde özel sektör düşünmüyorum yarı zamanlı kendi ihtiyacı karşılayacak
biriş bulacağım..ve hayallerimdeki gibi bir yaşam kuracağım inşaallah..
tabi bi sıkıntım maddi geçimsizliğimiz olmazsa..

sana tavsiyem canım zor olmayan ağır gelmeyen bir iş bul..kadınların yapısı çok
narin erkekler gibi dayanıklı değiliz..ve evdeki sorumluluklarımız çok fazla..
oyusden hayat bitip gidiyor..ömrü stres sıkıntı içinde heba edemeyiz..
gençlik ve mutluluk geri gelmiyor..

maddi probleminiz olmaz ise eğer bir daire alın senin üzerine geçirin ve
kirasını her ay sen al..buda enazından 500-600 demektir..
evine ve yuvana verdiğin emeğin karşılığı bile olamaz ama hiç yoktan iyidir..

Kadının çalışması gerektiğini sonuna kadar savunuyorum ancak özel sektörün çalışma şartlarını düşünürsek evli bayanlar için bu oldukça yorucu ve sıkıntı verici.Maddi olarak ne kadar kazanırsanız kazanın hayatınızdan bir şeyler çalınıyor.Evli bayanlar için en güzel meslek devlet memurluğu ya da yarı zamanlı işler.

mezun olduktan sonra 3 yıl hiç ara vermeden çalıştım. o kadar bunaldım ki. para kazanıp harcamak çok güzeldi ama çektiğim eziyet bana kalıyordu. hep evleneyim, evden çalışayım ya da kendim birşeyler yapayım diye düşünüyordum. sonra işten ayrıldım ve 3 ay gibi bir süre evde kaldım. evin işi, yemeği, osu busu derken, sıkıntıdan öleceğimi farkettim. o kadar sıkıldım ki her günüm aynı. gezsen, gez gez nereye kadar. dedim ki yok bu böyle olmayacak hemen işe başlamalıyım. ve tekrar çalışmaya başladım.

evlenince bu işleri yine ben yapmayacak mıyım? evet ben yapıcam, ama o zaman ben çalışıyorum sen de bana yardım et deme lüksüm olabilir eşime, ya da kazandığım parayla yardımcı bir hanım alabilirim haftada bir tabii ilerde yine home office çalışmak isterim, ya da daha rahat olabileceğim bir işte.

Ben bu konuyu açalı nerdeyse 1 yıl olacak şuan nişanlı değil evliyim. Çalışmayı halen istemiyorum ama bir müddet borçlarımız için çalışmam gerekiyor sevmesemde yapacağım bişey yok. Ama ALLAH izin verirse uzun yıllar çalışmayı hiç istemiyorum.

eğer bi mesleğiniz varsa hiç durmayın hanımlar çalışın paranızla gezin tozun yiyin için ama meslek yoksa genç yaşta çalışmaya başlamadıysanız girdiğiniz işte kan kustura kustura az bi para veriyolar en azından benim böyle oldu

Bende bu konudan muzdaripim öyle nankörümki anlatamam
Pazar günleri akşamı yapamıyorum canım sıkılıyor iş iş diye yanıyorum :)
Hafta içi ay bugün iş olmasa diyorum
Genelde çalıştığım için mutluyum kendimi eve ait hissetmiyorum ne yazıkki
Tek haylim çocuğum olunca 1 2 yl ara vermek

bende çalışıyorum ama çalıştığım işte çalışmak istemiyorum ....çok stresli ve riskli özellikle küçük yerde çalışılıyorsa ev hanım olmayı yeğlerdim. sizi çok iyi anlıyorum işe giderken ayakları süreye süreye, istemeye istemeye gitmek sinir bozucu gerçekten.insan çalışıyosada sevdiği mesleği yapmak ruhsal açıdan çok önemli.

Bende 5 yıldır çalışıyorum, çalışma saatilerim uzun değil, hafta içi 8,30-17,30 hafta sonu çalışmıyorum, ara sıra bende mesela masamdaki bardağı duvara fırlatmak istercesine sinirleniyorum ama ben evdede oturamam haftasonları bile hep eşimle dışardayız genelde, işyerindede baskı, vs. görmüyorum ama yinede bazen heryerde olduğu gibi burdada tartısmalar olabiliyor. Yeni mezunken 8 ay kadar işsiz kaldım, hayatımın en verimsiz, en gereksiz zamanlarıydı, yani ben böyleydim, aramızda gunduz iyi vakit geçirenlerde olabilir fakat ben yapamıyorum, çocuğumuz olduğunda mecburen izin kullanıcam ama sonrasında mutlaka tekrar işe başlamalıyım yinede hayat bu ne göstereceği belli olmaz :26:

ben 12 yıldır çalışıyorum 8 yıl özel sektörde çalıştım 4 yıldırda kamu dayım arkadaşlar evde kaldığım süreçte çok huzurluyum başım ağırmıyor yorgunluk yok ama tek sorun elimde kendi param olmadımı çok mutsuz oluyorum kocamdan para istemek çok zoruma gidiyor sanırım uzun yılların vermiş olduğu bir olay bu bana bakmakla zorunlu bunu bildiğim halde ondan para istemek zoruma gidiyor

Ben de seyhan hanım gibi düşünüyorum. minnetsiz şekilde insanın kendi kazanması taraftarıyım. eskiden ben de sizin gibi hayal ederdim. çalışmasam, evimin hanımı olsam diye. şimdilik fikrim tam tersi yöndedir.

Evet calisan bir bayan olarak 3 parcaya ayrilmak zorundasiniz.Ne tam bir anne olabiliyorsunuz cocuklariniz bakici ellerinde yipraniyor... ne tam bir ev hanimi olabiliyorsunuz yorgunluktan camasirlari makinaya bile atamayacak hale geliyorsunuz ne de iyi bi is kadini olabiliyorsunuz size verilen vazifeleri cocugunuz hastalaniyor erteliyorsunuz,birikmis yazililari eve getirip okumak istiyorsunuz vakit bulamiyorsunuz veli ziyaretlerine gidemiyorsunuz evde sizi bekleyen evlatlariniz var...Daha sabir imtihanini, stres puanini arttiracak,kapris yumagi koca durumundan bahsetmedim

heralde aranızda en çok karmaşık duygu yaşayan benim,hem evi çok seviyorum,yatmayı tembellik etmeyi hemde ter döküp çalışmayı seviyorum..en güzel his kimseye minnet etmemektir..paranı alıp çatır çatır yemektir..ama bi bayanın çalışma şartlarıda evliliğe hitap etmeli tabii..yoksa çook zor başa çıkmak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…