Calismak mi cocugunun yaninda kalmak mi?

Sonnay333

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2018
45
25
3
38
Merhaba kizlar. Iki yillik evliyim dokuz aylik bir bebegim var. Dogum izni bitti ben ise dondum ama aklim hep bebegimde. Onu kendim buyutmek istiyorum ama ekonomik acidan calismam da gerek. Suan sut izinim oldugu icin erken cikiyorum ama uc ay sonra o da bitecek ve aksam dokuzda cikcam isten. Is saatlerim normal isten farkli oldugu icin oglen birde baslayip aksam dokuzda cikis oluyo. Yani izin bitince artik dokuzda cikicam eve gelmem dokuz bucuk olucak. Bu sekikdd cocukla zor olur mu. Isi birakmalimiyim. Tek maasla gecinebilirmiyiz bilemiyorum. Bu arada cocuga kvalidm bakiyor. Aksam esim geldiginde ben gelene kadar orda olacaklar. Kizlar fikir ve goruslerinizi bekliuorum.

Bende bı cocugun annesı tarafından buyutulmesı taraftarıyım ama ekonomık acıdan ıhtıyacınız varsa ısı bırakmayın.
Başka iş bakın bı yandanda

Tek maaşla gecinebilir misiniz diye hesap yapın öncelikle sonra da uygun kararı verirsiniz eşinizle birlikte. Aileler de yardimci olursa maddi bakımdan sıkıştığınız zamanlar rahat edersiniz diye düşünüyorum.Siz bakın mümkünse.

Aksam.9 da cikicaniz iş nedir cok merak ettim.cagri merkezi falan mi ?
Eger esinin maasi iyiyse kimseye muhtac olmadan gecinebileceksiniz kendinden feragat edip isi birakacaksin ya da hic yokmus gibi olucaksin cunku gercekten calsima saatin agir bence gun boyu yoksun birtek sabah varsin bilemiyorum ya biz tek.maasla kiradayiz cogu ozel.ihtiyaclarimdan giyim dahil.feragat ederek cocuguma kendi bakmami tercih ettim esimin maasi asgari ucret kiramizda 700 ufak tefek borc da var ...ama.ben onu tercih ettim...kimselere birakamadim

Şuan bebeğiniz daha çok küçük sizi ihtiyacıvar mümkünse bi süre daha çalışmayın .Maddi durumunuz iyiyse tabi..

Ben bebeklerimi kendim büyütüyorum. Esimim maasi ile gecinebiliyoruz. Tabi ki bu sürecte agir harcamalar yapmiyoruz. Ama sükür bir eksigimiz yok. Calisma saatlsriniz zor cocuk icin. Sizi nerdeyse hic görmez böyle. Oturup bir hesaplayin bir maas yeter mi. Fazla borclar yoksa olur belki

Ekonomik onlarak engeli "olmayan" her anne çocuğuna kendi bakmalıdır. İster dünyanın en iyi bakıcısı olsun ister adeta birer melek olan anaanne babaanne olsun hiçkimse bir çocuğa annesi kadar iyi bakamaz. Bu doğanın kanunudur, isteyen istediği kadar inkar etsin.
Kariyeri ön planda tutanlar, evde bunalanlar, çocuktan sıkılanlarda bir zahmet çocuk yapmayıversin!
Genele konuştum, bu sözlerim asla konu sahibine değil. Kendisi çocukları için "mecbur" çalışan bir insan.

Ben olsam en fazla 1-1,5 yaşına gelene kadar ötelerdim çalışmayı imkanlar varsa. Ama ihtiyacım varsa çalışmayı tercih ederdim. Bebek bakmanın da sonu yok. Sonra pat diye ikinciyi yapıyorlar. Sonra kadınlar çalışma hayatından çekiliveriyorlar

Herkes kendi tercihini yaşar ben çocuklarıma evhanımı olarak değil ayakları üstünde durabilen anne olarak örnek olmak istiyorum evde olankadinlar 24 saat bebekle ilgileniyorlar sanki bebeğe bakacağım diye popo buyutuyorlar ancak

Calisana lafim yok. Ki gercktn o da ayri bi takdir istiyor. Lakin ikilemde kalan bi anneye calis demem. Eger oyle bi terchn dusuncen varsa en az 2 yasa kadar sen bak.

Bence uygun
Sabahtan 1 e kadar güzelce ilgilen
İşten gelince de yıkar uyutursun

Son cümleniz çok çirkin olmuş
Bu bir tercihdir biraz saygılı olun
Konu sahibi önceliğin öesai saatleri daha iyi bir iş olsun
Maddi sıkıntıya girmeyecek olsanız çalışma derdim
Ama çocuğunuzdan kısmak zorunda kalacaksanız çalışmak daha mantıklı

Cevaplariniz icin tesekurler hanimlar. Evet maddi acidan sknti oldugu icin caliaiyorum suan ama en azindan cocugum uc dort yasina kadr yaninda kalmak istiyorum. Sut izinim bitnce sanirim birakmagi tercih edicem. Evet zor olucak ama kisarak bazi seykerden feragah ederek belkide olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…