Herkes kendi tercihini yaşar ben çocuklarıma evhanımı olarak değil ayakları üstünde durabilen anne olarak örnek olmak istiyorum evde olankadinlar 24 saat bebekle ilgileniyorlar sanki bebeğe bakacağım diye popo buyutuyorlar ancakEkonomik onlarak engeli "olmayan" her anne çocuğuna kendi bakmalıdır. İster dünyanın en iyi bakıcısı olsun ister adeta birer melek olan anaanne babaanne olsun hiçkimse bir çocuğa annesi kadar iyi bakamaz. Bu doğanın kanunudur, isteyen istediği kadar inkar etsin.
Kariyeri ön planda tutanlar, evde bunalanlar, çocuktan sıkılanlarda bir zahmet çocuk yapmayıversin!
Genele konuştum, bu sözlerim asla konu sahibine değil. Kendisi çocukları için "mecbur" çalışan bir insan.
Calisana lafim yok. Ki gercktn o da ayri bi takdir istiyor. Lakin ikilemde kalan bi anneye calis demem. Eger oyle bi terchn dusuncen varsa en az 2 yasa kadar sen bak.Merhaba kizlar. Iki yillik evliyim dokuz aylik bir bebegim var. Dogum izni bitti ben ise dondum ama aklim hep bebegimde. Onu kendim buyutmek istiyorum ama ekonomik acidan calismam da gerek. Suan sut izinim oldugu icin erken cikiyorum ama uc ay sonra o da bitecek ve aksam dokuzda cikcam isten. Is saatlerim normal isten farkli oldugu icin oglen birde baslayip aksam dokuzda cikis oluyo. Yani izin bitince artik dokuzda cikicam eve gelmem dokuz bucuk olucak. Bu sekikdd cocukla zor olur mu. Isi birakmalimiyim. Tek maasla gecinebilirmiyiz bilemiyorum. Bu arada cocuga kvalidm bakiyor. Aksam esim geldiginde ben gelene kadar orda olacaklar. Kizlar fikir ve goruslerinizi bekliuorum.
Merhaba kizlar. Iki yillik evliyim dokuz aylik bir bebegim var. Dogum izni bitti ben ise dondum ama aklim hep bebegimde. Onu kendim buyutmek istiyorum ama ekonomik acidan calismam da gerek. Suan sut izinim oldugu icin erken cikiyorum ama uc ay sonra o da bitecek ve aksam dokuzda cikcam isten. Is saatlerim normal isten farkli oldugu icin oglen birde baslayip aksam dokuzda cikis oluyo. Yani izin bitince artik dokuzda cikicam eve gelmem dokuz bucuk olucak. Bu sekikdd cocukla zor olur mu. Isi birakmalimiyim. Tek maasla gecinebilirmiyiz bilemiyorum. Bu arada cocuga kvalidm bakiyor. Aksam esim geldiginde ben gelene kadar orda olacaklar. Kizlar fikir ve goruslerinizi bekliuorum.
Son cümleniz çok çirkin olmuşHerkes kendi tercihini yaşar ben çocuklarıma evhanımı olarak değil ayakları üstünde durabilen anne olarak örnek olmak istiyorum evde olankadinlar 24 saat bebekle ilgileniyorlar sanki bebeğe bakacağım diye popo buyutuyorlar ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?