Calismak mi cocugunun yaninda kalmak mi?

Polemik ve büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiği için yasaktır.

Merak ediyorum neden kadınların bir kimlik edinirken diğerini bırakmasını istiyorsunuz. Anne oldu çalışan kimliğini bırakması mı lazım. Aynı kafa kadın evlenince kendi ailesini boşverip eşinin ailesine kendini adasın da diyor anne olunca kadınlık hissini bıraksın da diyor. Size göre kadın hayatının çeşitli evrelerinde deri değiştiren bir yaratık demek.
Ayrıca doğanın kanunu demişsiniz de burası doğa değil medeniyet. Biz de dişi çita değiliz kocamız gidip geyik avlarken yavrulara mukayyet olmak değil tek vasfımız

Çalışma saatleri sizi biraz zorlar gibi. Erken çıksaydınız çocuğunuzu alıp evde vakit geçirir ailenizle yemek yeyip zaman ayırırsınız ama 9:30 akşam saati allah size kolaylık versin. Belki daha uygun bir iş bakabilirsiniz

annem çalışan bir kadındı bana ananem baktı ve ben annem emekli olana kadar çok iyi bir psikolojide ve madden olmasa da manen çok iyi bir ruh halimde yaşadım. ne zaman emekli oldu evde durmaya başladı özbakımı azaldı ev işlerinden başka bir şeyle uğraşmaz oldu psikolojisi bozuldu yaşının da verdiği bir rehavet oluştu ve ben de artık çocukluğumdaki kadar dirayetli değilim ki eşşek kadar oldum artık yetişkinim yani.

anne dediğin sadece yemek yapıp temizlik yapmaktan ibaret değildir. bir çocuğun hele bu kız çocuğu ise güçlü bir annesi olduğunu her gün işe gidip akşam gelip evle uğraştığını görüp de tembel olmasının imkanı yoktur.

bir çocuğa çalış diyerek başarılı okullarda okumasını sağlayamazsınız. siz ona örnek olmalısınız. burada annelik hakkında ahkam kesmeye kimsenin hakkı yok.

Ben çalışıyorum sabah 8 akşam 6.
Kızım 1 ay sonra 2 yaşında olacak. 3,5 aylıkken işe başladım. Anneanne bakıyor sağolsun. Ama bu aralar başka planlarım olduğu ve işimde de hiç mutlu olmadığım için işten ayrılmayı düşünüyorum. Şubata kadar boş kalsam ama bu zamanda da ders çalışırım diyorum. Nasip tabi

Biz ne desek bos.
Calismak zorundaysan calisacaksin baska yolu yok.
Cocugun da babaanne elinde buyuyecek

Calismak zorunda degilsen de senin keyfine kalmis ister devam eder ister birakirsin

Yani size kalmis tamamiyla.

işi bırakınca şimdi yanında oluyorsun ama 18 yaşına geldiğinde çocuğun artık her şeyi para, üniversite, evlilik... al kızım, oğlum bununla eksiğini gider demenin zamanı da gelecek. benim annem çalıştı şimdi kardeşime para gönderiyor, büyük kolaylık ikisine de.

iş saatleriniz çok uzun işi bırakmayın ama 6 da çıkabılecegınız yada eve yakın bır ıs bulun

Is saatlerim.uzun degil tam sekiz saat ama tam gumu boldugu icin sıkinti. Oglen bir aksam dokuz arasi. Esim asgari ucret aliyor ev kira 500 lira kira veriyoruz. Sabah erken kalkiyor bebegim oglene kadar beraber olucaz ama aksam ben gelmeden uyucak. Haftada bir gun izinliyim. Iki sene ara verip tekrar is bakma taraftariyim is hayatini tamamen birakmayi dusunmuyorum cunku ileride masraflari daha da articak.

Ohoo biz boşuna kendimizi paralıyoruz kadın hakları için desenize büyük çoğunluk kadına annelik sıfatını layık görüyor sadece ne tuhaf.
Bu devirde 3 5 sene evde oturan doktor mühendis öğretmen bankacı vb. hiçbir meslekteki kadını işe tekrar almak için yarışmıyo kimse zehir gibi gençler geliyor malum kim ara veren kadını işe alsın tekrar dogurup isi bırakma ihtimali varken?İse girerken cocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz sorusuna muhatap olmamıza neden olan da bu isi bırak dönersin zihniyeti zaten. Yerimize erkeklerin tercih edilmesine aynı eğitime sahip olmamıza rağmen daha düşük ücretlerle çalıştırılmamıza kimse ses çıkarmasın mümkünse o nedenle

Asgari ücretle 500 lira kirayla isi bırakma lüksünüz pek yok sadece sütle beslenmiyo bu çocuk malum. İşinizi bırakmayın derim ben çalışmak sizin için istek falan değil zorunluluk şu durumda

Ben de ayni durumdayim.tam 9 aylikken iznim bitiyor.kredimz var tek maasla anca gecindik.birakacm diye uzuluyorum ama ona daha iyi bir gelecek icin calismam lazim.isimi de hic sevmiyorum ona ragmen donecem.suan hersey cok pahali ve surekli zamlanirken tek maasla zor geciniliyor

Bende aynı durumdaydım ve çalışmayı seçtim.Tamamen mantığımla aldım bu kararı.Çünkü işyerim çok iyi istediğim zaman izin alabiliyorum maaşım iyi 2-3 yıl sonra iş tabiki bulurum ama bu kadar iyi insanlar çıkmayabilir karşıma.Birde şunu farkettim evdeyken çocukla fazla kaliteli zaman geçiremiyordum çünkü bütün gün dipdibesin evin işleri bitmiyor...Ama çalışınca bir özlemle geliyorsun ve daha çok ilgileniyorsun yavrunla tabiki çalışmayan anneler ilgilenmiyor demek istemiyorum ama bende böyle olmuştu.Birde bu devirde para önemli çocuklar eskisi gibi bayramdan bayrama kıyafet alınarak büyümüyor.Paran yoksa parka bile çıkamıyorsun çocuk her gördüğünü isticek alamamak üzecektir.Nacizane fikrim böyle kolaylıklar dilerim

Doğanın kanununu yeniden yazdın şu an

Dağa çok küçük canım şans ihtiyacı var benimde 10 aylik çalışmıyorum şuan en az 3 taşa kadar dusunmuyirum kimse senin gb bakamaz kayinvalidem diğer torunlarına bakmış ama sürekli tv özlettin için çocuk otizm oldu suanada kayinvalidem e vermem çocuğumu çocuğun bırakma daha kucuj

Ben sözleşmeli çalışıyordum bebeğim şuan 3 aylık raporun bitti dönmedim işe bırakamadım çünkü bir çocuğa en iyi annesi bakabilir zorunluluğun yoksa senin yetiştirmen her anını görmen çok önemli e azından benim için öyle bu arada sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah bebeğini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…