Çalışmak mı ev hanımlığı mı? (2017 konusu)

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar çalışıyodum fakat iş yerim kapandı ayrıldım asgari ücretle çalışıyodum.eşimin aylık kazancı çok iyi evimiz arabamız var 1 aydır evdeyim inanılmaz rahatım şimdi bi iş yine buldum 1.500 tl maaşlı insan kaynakları acaba başlasam mı çalışmaya ilerde pişman olur muyum servisi yemeği var çalıştığım yerin benim pişmanlığım ilerde pişman olur muyum Etrafım da herkes çalışıyo bütün bayanlar ben kendimi tuhaf hissediyorum çoçuğum yok bu arada

Bence kesinlikle çalış..
Benimde eşimin maddi geliri güzel .
Hiç bi sıkıntımız Yok.
Ben atama bekliyorum.
Bu süreçte öyle bunaldım ki evde olmak iyi güzelde bi yere kadar.
Eşimde bişeyimi eksik etmez ama ben azda olsa kendi param olsun istiyorum.
Bence çalışmamak bende özgüven kaybı yaratıyor.

Etraf seni ilgilendirmez rahatına bak ihtiyacın yoksa çalışma oluyorsa yap bir çocuk büyüt en büyük işi bu olmalı bir kadının bence tabii geleceğinde önemli iş senin koca senin hayat senin istediğin gibi yaşaaa boşver millet ne demiş

Çocuğunuz yoksa bence çalışın çünkü evde oturmak hiç bir şey katmıyor insana. Bir aydır evdesiniz diye öyle geliyor size iki üç ay sonra her gün evde olmak canınızı sıkacak. Evde ne var ki yemek çamaşır bulaşık bir sürü iş valla durdukça insan kafayı yiyor. En guzeli çalışmak

Çocuk olana kadar çalışabilirsiniz, ihtiyacınız yoksa birikim yapın. Herkes bir işte çalışmak zorunda değil ama dünyanın binbir türlü hali var, boşanma var, o olmasa ölüm var. O yüzden iş hayatından soğumamak çok önemli bence. Mesela ben başkasının parasıyla kendimi güvende hissedemiyorum bu annem olsun babam olsun kocam olsun farketmez. Bu hayatta kendine güveniceksin. Ev hanımlığınında güzel yanları var çalışmanında, hangisiyle mutluysan öyle yaşa. Çünkü bu karakterinle de alakalı.

Çalışmak tabiiki
Yarının ne getireceği belli olmaz hem sigortanız yatar hem paranızı kazanır hemde sosyal hayattan kopmazsınız.
Çocuklarınıza çalışan bir anne olarakta (maddi-manevi) gayet güzel bakabilirsiniz.
Beni bağlasalar evde duramam alışmışım çalışmaya,kendi paramı harcamaya.

Bence calisin cocuk olunca calisip calismama durumunu tekrar dusunursunuz. Calusmak her acidan herkese bir sey katiyor. Sosyal cevreniz oluyor. Üretiyorsunuz . İse gidince mecbuf bakimli olmak zorundasiniz. Ev hanimliginin bir ayricaligi yok. Calisan ayni zamanda ev hanimligi da yapiyor zaten. Cocuk dusundugunuz an şartlari tekrar gozden gecirirsiniz

Çocuk düşünüyoruz ama bakıcı tutabilirim zaten eşimin şu an işleri çok iyi ama ileriyi bilemem tabi maaşlı bi işi Yok şu anda

her 5 güne bir bu formatta bir konu açılmasa hayatımda eksiklik hissedicem
cevabım geçen 15000 sefer ile aynı: çalışmalısın, çalışmak kocadan bağımsız bişey, Ali Ağaoğlu ile bile evli olsan çalış az olsun senin olsun, koca bugün var yarın olmayabilir ölüm olur kalım olur hayat bu

kisiye gore degisir kimi kadın evde vakit gecirmeyi sevmez kimi kadın sekil a ben ev de vakit gecirmeyi severim bu standart ev hanımı modu da olmaz yani illa..siz evde oturmaya alıskın degilsinizdir is hayatından dolayı calısın bebeginiz oldugunda cıkar kendiniz bakarsınız ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…