- Konu Sahibi esraylmz03
-
Etraf seni ilgilendirmez rahatına bak ihtiyacın yoksa çalışma oluyorsa yap bir çocuk büyüt en büyük işi bu olmalı bir kadının bence tabii geleceğinde önemli iş senin koca senin hayat senin istediğin gibi yaşaaa boşver millet ne demişKızlar çalışıyodum fakat iş yerim kapandı ayrıldım asgari ücretle çalışıyodum.eşimin aylık kazancı çok iyi evimiz arabamız var 1 aydır evdeyim inanılmaz rahatım şimdi bi iş yine buldum 1.500 tl maaşlı insan kaynakları acaba başlasam mı çalışmaya ilerde pişman olur muyum servisi yemeği var çalıştığım yerin benim pişmanlığım ilerde pişman olur muyum Etrafım da herkes çalışıyo bütün bayanlar ben kendimi tuhaf hissediyorum çoçuğum yok bu arada
Çocuk düşünüyoruz ama bakıcı tutabilirim zaten eşimin şu an işleri çok iyi ama ileriyi bilemem tabi maaşlı bi işi Yok şu andaBence calisin cocuk olunca calisip calismama durumunu tekrar dusunursunuz. Calusmak her acidan herkese bir sey katiyor. Sosyal cevreniz oluyor. Üretiyorsunuz . İse gidince mecbuf bakimli olmak zorundasiniz. Ev hanimliginin bir ayricaligi yok. Calisan ayni zamanda ev hanimligi da yapiyor zaten. Cocuk dusundugunuz an şartlari tekrar gozden gecirirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?