Çalışmak mı ev hanımlığı mı? (2017 konusu)

Kızlar çalışıyodum fakat iş yerim kapandı ayrıldım asgari ücretle çalışıyodum.eşimin aylık kazancı çok iyi evimiz arabamız var 1 aydır evdeyim inanılmaz rahatım şimdi bi iş yine buldum 1.500 tl maaşlı insan kaynakları acaba başlasam mı çalışmaya ilerde pişman olur muyum servisi yemeği var çalıştığım yerin benim pişmanlığım ilerde pişman olur muyum Etrafım da herkes çalışıyo bütün bayanlar ben kendimi tuhaf hissediyorum çoçuğum yok bu arada

Cocuk olana kadar calisin derim. Sartlari iyiymis, maasi cok olmasa da.. Saatler uygun olursa, size mesgul eder..

Calisin üretin ama neyi seviyorsaniz onun uzerinde calisin..hazir sizi maddi imkansizliklar sevmediginiz bir isi yapmayi zorlamaz iken bunu degerlendirin.

kesinlikle çalışmalısın. eşinin parası iyi olsada kendi paranı kazanmanın keyfi bi başka.

Kızlar çalışıyodum fakat iş yerim kapandı ayrıldım asgari ücretle çalışıyodum.eşimin aylık kazancı çok iyi evimiz arabamız var 1 aydır evdeyim inanılmaz rahatım şimdi bi iş yine buldum 1.500 tl maaşlı insan kaynakları acaba başlasam mı çalışmaya ilerde pişman olur muyum servisi yemeği var çalıştığım yerin benim pişmanlığım ilerde pişman olur muyum Etrafım da herkes çalışıyo bütün bayanlar ben kendimi tuhaf hissediyorum çoçuğum yok bu arada
Madem cok rahatsin calisma ev hanmi ol birazda.vallahi ev hanimligi harika.calismak tabiki guzel ama ev hanimligida oyle kos kos evde oturmayacan tabi gez dolas cocuk yokken tadini cikar ozgurlugun.hem ev hem is esin baksin biraz sana esin sonucta catir catir ye hic de gocunma.koca parasi yenir baba parasi yenmez.cocuk yaparsin sonra onu buyutup yine calisirsin hayat senin illa calismaliyim diye kendini zorlama.inan calismamak da ev hanimi olmakda coookkk guzeellll

Bence kesinlikle çalış..
Benimde eşimin maddi geliri güzel .
Hiç bi sıkıntımız Yok.
Ben atama bekliyorum.
Bu süreçte öyle bunaldım ki evde olmak iyi güzelde bi yere kadar.
Eşimde bişeyimi eksik etmez ama ben azda olsa kendi param olsun istiyorum.
Bence çalışmamak bende özgüven kaybı yaratıyor.

Benim durum da aynen seninki gibi. Bende çalışmaktan yanayım. Bebeğim var o uyuduğu anda ders calismaya çalışıyorum. Bir bayanın muhakkak çalışması lazım bana göre.

Çalışmak bence. 1 aydır evde olduğunuz için rahatsiniz. Birkaç ay geçsin sıkılır ufak şeyleri büyütmeye, kendinizle uğraşmaya başlarsınız.

İhtiyacın yoksa çalışmayabilirsin tabi ki. Spora git, sosyal faaliyetlere katıl, çık gez kahveni iç. Ama bunlar beni sıkar diyorsan çalış. Çocuk olunca mecbur ara veriyorsun zaten. Sıkılmaya bile vakti olmuyor insanın

Ben de işten ayrılınca oh be dedim dünya varmış:)
Sonra 2 3 ay geçti bana fenalık geldi evde.
Ki ben sürekli de gezen eden bi tipimdir yani.
Sonra tekrar başladım işe evet zorlukları var kolay değil ama hayat böyle bir şey işte.
Biraz zaman geçsin sıkılırsın konu sahibi evde.
Hamile kalırsan falan bırakmak istersen bırakırsın .

Git çalış bir şey kaybetmezsin, kazancın her türlü fazla. Ekonomik özgürlük, sosyal statü, çevre, birikim vs her şeyi geçtim kocana sarmamak için çalış derim..

Şimdi işten yeni ayrıldığınız için ev cazip ve rahat geliyor ama bir süre sonra batmaya başlayacak o rahatlık, çanınız sıkılacak. Bu sefer de şartları iyi olan bir iş bulamayabilirsiniz. Maaşı çok iyi olmayabilir ama servisi ve yemeği olması çok iyi bana göre...

Çalışmanız daha iyi olur böyle bir durumda...

Back
X