- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
- Konu Sahibi esraylmz03
Hiç düşünmeden calışmaya başlardım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasib bu isler benim isim varken yeni bir is gundemde bakalim hayirlisiBir ben mi bulamıyorum iş ya![]()
Kızlar çalışıyodum fakat iş yerim kapandı ayrıldım asgari ücretle çalışıyodum.eşimin aylık kazancı çok iyi evimiz arabamız var 1 aydır evdeyim inanılmaz rahatım şimdi bi iş yine buldum 1.500 tl maaşlı insan kaynakları acaba başlasam mı çalışmaya ilerde pişman olur muyum servisi yemeği var çalıştığım yerin benim pişmanlığım ilerde pişman olur muyum Etrafım da herkes çalışıyo bütün bayanlar ben kendimi tuhaf hissediyorum çoçuğum yok bu arada
Madem cok rahatsin calisma ev hanmi ol birazda.vallahi ev hanimligi harika.calismak tabiki guzel ama ev hanimligida oyle kos kos evde oturmayacan tabi gez dolas cocuk yokken tadini cikar ozgurlugun.hem ev hem is esin baksin biraz sana esin sonucta catir catir ye hic de gocunma.koca parasi yenir baba parasi yenmez.cocuk yaparsin sonra onu buyutup yine calisirsin hayat senin illa calismaliyim diye kendini zorlama.inan calismamak da ev hanimi olmakda coookkk guzeellllKızlar çalışıyodum fakat iş yerim kapandı ayrıldım asgari ücretle çalışıyodum.eşimin aylık kazancı çok iyi evimiz arabamız var 1 aydır evdeyim inanılmaz rahatım şimdi bi iş yine buldum 1.500 tl maaşlı insan kaynakları acaba başlasam mı çalışmaya ilerde pişman olur muyum servisi yemeği var çalıştığım yerin benim pişmanlığım ilerde pişman olur muyum Etrafım da herkes çalışıyo bütün bayanlar ben kendimi tuhaf hissediyorum çoçuğum yok bu arada
Bence kesinlikle çalış..
Benimde eşimin maddi geliri güzel .
Hiç bi sıkıntımız Yok.
Ben atama bekliyorum.
Bu süreçte öyle bunaldım ki evde olmak iyi güzelde bi yere kadar.
Eşimde bişeyimi eksik etmez ama ben azda olsa kendi param olsun istiyorum.
Bence çalışmamak bende özgüven kaybı yaratıyor.
İhtiyacın yoksa çalışmayabilirsin tabi ki. Spora git, sosyal faaliyetlere katıl, çık gez kahveni iç. Ama bunlar beni sıkar diyorsan çalış. Çocuk olunca mecbur ara veriyorsun zaten. Sıkılmaya bile vakti olmuyor insanınKızlar çalışıyodum fakat iş yerim kapandı ayrıldım asgari ücretle çalışıyodum.eşimin aylık kazancı çok iyi evimiz arabamız var 1 aydır evdeyim inanılmaz rahatım şimdi bi iş yine buldum 1.500 tl maaşlı insan kaynakları acaba başlasam mı çalışmaya ilerde pişman olur muyum servisi yemeği var çalıştığım yerin benim pişmanlığım ilerde pişman olur muyum Etrafım da herkes çalışıyo bütün bayanlar ben kendimi tuhaf hissediyorum çoçuğum yok bu arada
Git çalış bir şey kaybetmezsin, kazancın her türlü fazla. Ekonomik özgürlük, sosyal statü, çevre, birikim vs her şeyi geçtim kocana sarmamak için çalış derim..Kızlar çalışıyodum fakat iş yerim kapandı ayrıldım asgari ücretle çalışıyodum.eşimin aylık kazancı çok iyi evimiz arabamız var 1 aydır evdeyim inanılmaz rahatım şimdi bi iş yine buldum 1.500 tl maaşlı insan kaynakları acaba başlasam mı çalışmaya ilerde pişman olur muyum servisi yemeği var çalıştığım yerin benim pişmanlığım ilerde pişman olur muyum Etrafım da herkes çalışıyo bütün bayanlar ben kendimi tuhaf hissediyorum çoçuğum yok bu arada