- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
- Konu Sahibi kaplan2535
-
canım bende 10 yıl banka da çalıştım sonra bebeğim olcaktı 5 aylıkken çok büyük bir talihsiz oldu kaybettim ama çocuğum için ona bakmak için işimi bırakmıştım tam o ay bebeğimi kaybettim ama inşallah bir daha bebeğim olur şu an işe başlamayı düşünmüyorum bakalım inş vereceğin karar hakkınızda hayırlı olurMerhaba, kızım 9 aylık olunca işime dönmeyi planlıyorum ama ona okadar alıştım ki nasıl olur bilemedigimden fikrinizi almak istedim aslında çalışmasam da olur eşimin kazancı iyi borç harç yok çok şükür yalnız en güzel yıllarımı da evde geçirmek istemiyorum okadar üni. Okudum işim yorucu olsa da şartları iyi çalışıp kızım için birikim yapmak düşüncesi de beni cezbetmiyor değil. Babaannesi bakacak evlerimiz yakın işe dönünce kızımın ya bana olan düşkünlüğü azalırsa benden uzaklaşırsa diye çok korkuyorum büyürken en güzel anlarina babaanne dede şahit olucak ben calisiyoken parkta oyunlar oynayacaklar içten içe de kıskanıyorum... uzatmayayim calisip calismamak arasinda kaldim değerli yorumlarınız için teşekkürler
Canım tekrar açacak mısın ofisi yoksa bir hukuk bürosunda falan mı çalışacaksın ? Birde evde iken hiç canın sıkıldı mı ? Ben de mühendisim kendi işyerim var , 7 aydır ofise hiç gidemedim evde yatıyorum , zarara Çalışıyor ama yapacak birşey yok , doğumdan sonra bi kapatayım diyorum birde kıyamıyorum ... Güzelliklerini amlatmışsın , zorluklar yaşadın mı onları da anlatabilir misin ?Ben avukatım ve doğumdan sonra ofisi kapatıp 2 yaşına kadar kendim bakmak istedim çocuğuma. Gerçi ben işim elverdiği için evden yürüttüm dosyalarımı. Bu yaz iki yaşına giriyor ve ben tekrar eskisi gibi tam zamanlı çalışmaya başlayacağım. Bu zamana kadar çalışan biri olarak çok zorlandım evde ama şimdi geriye dönüp baktığımda iyi ki yapmışım diyorum, ilk iki yıl gelişimi için önemli ve ben tek çocuğumun o ilk anlarını birlikte yaşadığım için mutluyum. Maddi açıdan sarsmayacaksa sizi tavsiye ederim.
Her şey para pul değil eğer imkanlar elveriyosa evladınıza siz bakın ilk eğitimini terbiyesini sizden alsın.. sizin sevginizi kazısın içine..Merhaba, kızım 9 aylık olunca işime dönmeyi planlıyorum ama ona okadar alıştım ki nasıl olur bilemedigimden fikrinizi almak istedim aslında çalışmasam da olur eşimin kazancı iyi borç harç yok çok şükür yalnız en güzel yıllarımı da evde geçirmek istemiyorum okadar üni. Okudum işim yorucu olsa da şartları iyi çalışıp kızım için birikim yapmak düşüncesi de beni cezbetmiyor değil. Babaannesi bakacak evlerimiz yakın işe dönünce kızımın ya bana olan düşkünlüğü azalırsa benden uzaklaşırsa diye çok korkuyorum büyürken en güzel anlarina babaanne dede şahit olucak ben calisiyoken parkta oyunlar oynayacaklar içten içe de kıskanıyorum... uzatmayayim calisip calismamak arasinda kaldim değerli yorumlarınız için teşekkürler
Merhaba, kızım 9 aylık olunca işime dönmeyi planlıyorum ama ona okadar alıştım ki nasıl olur bilemedigimden fikrinizi almak istedim aslında çalışmasam da olur eşimin kazancı iyi borç harç yok çok şükür yalnız en güzel yıllarımı da evde geçirmek istemiyorum okadar üni. Okudum işim yorucu olsa da şartları iyi çalışıp kızım için birikim yapmak düşüncesi de beni cezbetmiyor değil. Babaannesi bakacak evlerimiz yakın işe dönünce kızımın ya bana olan düşkünlüğü azalırsa benden uzaklaşırsa diye çok korkuyorum büyürken en güzel anlarina babaanne dede şahit olucak ben calisiyoken parkta oyunlar oynayacaklar içten içe de kıskanıyorum... uzatmayayim calisip calismamak arasinda kaldim değerli yorumlarınız için teşekkürler
Çok haklısınız. Kız. Kardrşim de hiç çalışmadı eşinin maddi durumu iyyidi. Sonra eşi aldattı ve 3. Çocukla kaldı. Dediğiniz gibi 1-0 sıfır hayata başladı. Eşi hiç birşey vermiyor şimdi. 41 yaşında çalışmaya başladı. Ama çok zorlanıyor biz destek olmaya çalışıyoruz ama maddi manevi çok yıprandıhayat planlandığı gibi gitmiyor malesef..
eşinizin başına birşey gelebilir, boşabilirsiniz vs vs.. ve bunlar olduktan sonra sıfırdan hayata atılmak daha zor.. yaş ilerleyince ve tecrübe olmayınca hayata 1-0 başlıyor insan malesef..
fırsatınız varken çalışın derim..
Etrafımda çocuğuna kv si veya annesi bakan aarkadaşlarım var.Hiç öyle bi kopukluk görmedim ben hepsi de annelerine çok düşkünler.
İşten arta kalan zamanlarda kaliteli zaman geçirirseniz bir sıkıntı olmaz bence.
Zaten 9aylık olmuş 4ayınız varmış daha epey büyümüş olur bu sürede.
Merhaba, kızım 9 aylık olunca işime dönmeyi planlıyorum ama ona okadar alıştım ki nasıl olur bilemedigimden fikrinizi almak istedim aslında çalışmasam da olur eşimin kazancı iyi borç harç yok çok şükür yalnız en güzel yıllarımı da evde geçirmek istemiyorum okadar üni. Okudum işim yorucu olsa da şartları iyi çalışıp kızım için birikim yapmak düşüncesi de beni cezbetmiyor değil. Babaannesi bakacak evlerimiz yakın işe dönünce kızımın ya bana olan düşkünlüğü azalırsa benden uzaklaşırsa diye çok korkuyorum büyürken en güzel anlarina babaanne dede şahit olucak ben calisiyoken parkta oyunlar oynayacaklar içten içe de kıskanıyorum... uzatmayayim calisip calismamak arasinda kaldim değerli yorumlarınız için teşekkürler
Bende nasipse 3 aylıkken bırakıcam cnm anneme bırakıcam Allahtan bakıcıya deil ama çok endişeliyim bana karşı bağı nasıl olur kopuk olurmu
eşinin maaşı yeterli ise kanırtmaya gerek yok bence. Hele 9 aylık bebeği bırakıp işe girmeye hiç gerek yok. Aldığın eğitim çalışmadığında çöpe gitmiyor sen eğitimli bir kadınsın ve çocuğunu da yoğrulduğun o eğitim ile büyüteceksin.
Boşanırsan ne olur falan diyen olmuş boşanırsan eğitimin kolunda altın bilezik, o Zaman kalkar başının çaresine bakarsın. Ücretsiz izin alıp hiç değilse 2 yaşına kadar bebeğinle vakit geçir derim ben
benim oğlumda 11 aylık. bende kıyamıyorum bırakmaya. babaanneside yakın aslında ama kendi işlerine zor yetişiyor. kreşe versem hala emziriyorum ve özel bakıma muhtaç bu dönemdekiler ayrıca büyük çocuklar döver diye korkuyorum. iyi bir iş teklifi aldım ama malesef kabul etmedim. her şey para değil sonuçta. bir süre daha erteleyeceğim çalışma fikrini.Merhaba, kızım 9 aylık olunca işime dönmeyi planlıyorum ama ona okadar alıştım ki nasıl olur bilemedigimden fikrinizi almak istedim aslında çalışmasam da olur eşimin kazancı iyi borç harç yok çok şükür yalnız en güzel yıllarımı da evde geçirmek istemiyorum okadar üni. Okudum işim yorucu olsa da şartları iyi çalışıp kızım için birikim yapmak düşüncesi de beni cezbetmiyor değil. Babaannesi bakacak evlerimiz yakın işe dönünce kızımın ya bana olan düşkünlüğü azalırsa benden uzaklaşırsa diye çok korkuyorum büyürken en güzel anlarina babaanne dede şahit olucak ben calisiyoken parkta oyunlar oynayacaklar içten içe de kıskanıyorum... uzatmayayim calisip calismamak arasinda kaldim değerli yorumlarınız için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?