- 1 Ekim 2013
- 8.855
- 19.004
- 448
- 35
- Konu Sahibi kaplan2535
-
Valla benim de acimiyorBi benim mi icim acimiyor ise donme hususunda? Buyuk oglumun wc egitimi derdi olmasa bir an once ise gidesim var. Kucugum 2 aylik daha. Ama once isleri yoluna koymak lazim. Hunharca calismak zorunda kalinmadigi surece calismak güzel sey.
Valla benim de acimiyor
Cevremdeki en guzel zamanlarini kaciracaksin diyenlere de lafim hazir; benim oglumun her zamani guzel. Calisan anneler sanki hc gormuyorlar cocuklarini.
Elbette, halimize bin sukur iyi ki mesleklerimiz var, bunca yil iyi ki cabalamisiz da bir yere gelmisiz. Insan oldugumu unutmamam icin benim calismam lazim. Evde oturan cevremdeki insanlar kendileri evde oturmaya devam etsin de bana bulasmasinlar, onlara noluyorsa sanki oglumu onlara birakicam ise giderkenSupersin:)
Calismamak icin cok cok zengin olmamiz lazim ki ama bence ben o zaman da calisirdim. Sonuçta bunca yil bosuna okumadik demi. Ama calismak derken somuru derecesinde calisanlarin da allah yardimcisi olsun. Gunde 10-12 saat calisip asgari ucret alanlarin mesela. Biz okul okumus olanlar olarak nispeten daha iyi sartlarda calisiyoruz.
çalışınca ne iş yapacaksın tam olarak? ona göre cevap vericem..Merhaba, kızım 9 aylık olunca işime dönmeyi planlıyorum ama ona okadar alıştım ki nasıl olur bilemedigimden fikrinizi almak istedim aslında çalışmasam da olur eşimin kazancı iyi borç harç yok çok şükür yalnız en güzel yıllarımı da evde geçirmek istemiyorum okadar üni. Okudum işim yorucu olsa da şartları iyi çalışıp kızım için birikim yapmak düşüncesi de beni cezbetmiyor değil. Babaannesi bakacak evlerimiz yakın işe dönünce kızımın ya bana olan düşkünlüğü azalırsa benden uzaklaşırsa diye çok korkuyorum büyürken en güzel anlarina babaanne dede şahit olucak ben calisiyoken parkta oyunlar oynayacaklar içten içe de kıskanıyorum... uzatmayayim calisip calismamak arasinda kaldim değerli yorumlarınız için teşekkürler
Elbette, halimize bin sukur iyi ki mesleklerimiz var, bunca yil iyi ki cabalamisiz da bir yere gelmisiz. Insan oldugumu unutmamam icin benim calismam lazim. Evde oturan cevremdeki insanlar kendileri evde oturmaya devam etsin de bana bulasmasinlar, onlara noluyorsa sanki oglumu onlara birakicam ise giderken
Ben avukatım ve doğumdan sonra ofisi kapatıp 2 yaşına kadar kendim bakmak istedim çocuğuma. Gerçi ben işim elverdiği için evden yürüttüm dosyalarımı. Bu yaz iki yaşına giriyor ve ben tekrar eskisi gibi tam zamanlı çalışmaya başlayacağım. Bu zamana kadar çalışan biri olarak çok zorlandım evde ama şimdi geriye dönüp baktığımda iyi ki yapmışım diyorum, ilk iki yıl gelişimi için önemli ve ben tek çocuğumun o ilk anlarını birlikte yaşadığım için mutluyum. Maddi açıdan sarsmayacaksa sizi tavsiye ederim.Merhaba, kızım 9 aylık olunca işime dönmeyi planlıyorum ama ona okadar alıştım ki nasıl olur bilemedigimden fikrinizi almak istedim aslında çalışmasam da olur eşimin kazancı iyi borç harç yok çok şükür yalnız en güzel yıllarımı da evde geçirmek istemiyorum okadar üni. Okudum işim yorucu olsa da şartları iyi çalışıp kızım için birikim yapmak düşüncesi de beni cezbetmiyor değil. Babaannesi bakacak evlerimiz yakın işe dönünce kızımın ya bana olan düşkünlüğü azalırsa benden uzaklaşırsa diye çok korkuyorum büyürken en güzel anlarina babaanne dede şahit olucak ben calisiyoken parkta oyunlar oynayacaklar içten içe de kıskanıyorum... uzatmayayim calisip calismamak arasinda kaldim değerli yorumlarınız için teşekkürler
Ben kesinlikle bu fikre katılmıyorum.annem hiç çalışmadı hep ev hanımıydı.biz çocukları onunla hep gurur duyduk duyuyoruzda.etrafındada gayet sevilen sayılan bir insan.bayan doktor arkadaşıda var avukatta öğretmende.bende çalışan bir anne olmayacağım.ne yani çocuğum benimle gurur duymıcakmı.bende annem gibi bitın arkadaşım var çoğuda çalışıyor.gayette saygı sevgi duyuyorlar bende onlara.çalışmak kötü demiyorum bende çalıştım iki sene.hemde çok iyi bir pozisyonda.ama çalışmayan kadınların toplumda yeri yok gibi mesajlara sinirleniyorum.Tabii ki calismak
Ne olursa olsun
Cocugunuzun ileride sizinle gurur duymasi icin, ona saglam bir gelecek,kendine guvenen bir aile katabilmek icin annenin calismasi taraftariyim. Her zaman para icin calisilmaz, kariyer icin sayginlik icin calisin
Sizin kararinizdir saygi duyarim, annenizin de sizin de kendi seciminiz . Iyi gunlerBen kesinlikle bu fikre katılmıyorum.annem hiç çalışmadı hep ev hanımıydı.biz çocukları onunla hep gurur duyduk duyuyoruzda.etrafındada gayet sevilen sayılan bir insan.bayan doktor arkadaşıda var avukatta öğretmende.bende çalışan bir anne olmayacağım.ne yani çocuğum benimle gurur duymıcakmı.bende annem gibi bitın arkadaşım var çoğuda çalışıyor.gayette saygı sevgi duyuyorlar bende onlara.çalışmak kötü demiyorum bende çalıştım iki sene.hemde çok iyi bir pozisyonda.ama çalışmayan kadınların toplumda yeri yok gibi mesajlara sinirleniyorum.
Zaten bende siZe saygı duyuyorum.sadece. Çalışmak olayını anlatım şekliniz yanlış geldi.ki sadece ben ve annemde deil çalışmayan bi ton insan var.iyigünler..Sizin kararinizdir saygi duyarim, annenizin de sizin de kendi seciminiz . Iyi gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?