Tamam da canim baska caren varmi evde oturunca ne yapiyorsun ne kazaniyorşun bin lira verip te hadi otur demez kimse kiValla bilemiyorum :/
Hepsini yaparsan işini iyi yaparsan , senden nefret ederler . Çalışmanın mantığı bu , kapasiten kadar yap of puf çok işim var de ortalığı karıştır söylen dur . İşverini personeli çok ciddiye alma , her söylediklerini emir telakki etme . Sürekli tebessüm et neşeli ol kasma. Deli gibi çalıştım ben ayrıldım işsiz , aynen söylediklerimi yapanlar tıkır tıkır çalışıyor . Çok pişmanım. Kesinlikle biraz özel sektörde çalış , bu yazdıklarım aklına gelir , doğruymuş dersin .Herkese iyi akşamlar. Gerçekten çalışmak çok zormuş insan öğrenciliğini geri istiyor. Yeni bir işe başladım 1 buçuk hafta oldu bir catring ajansnda yönetici asistanıyım. Ofisin genel üstten temizliğini yapıyorum dışarıya gidilmesi gerektiği zaman dışarıya gidiyorum. 3 kişiyiz ofiste 2 erkek ortak bir de ben e haliyle tek kadın olarak dışlanmış hissediyorum kendimi bütün gün susuyorum patronlar işle ilgili bişeey sorunca duyuyorum sesimi bi tek.Telefonlara bakıyorum firmalara ajansın reklam mailini fiyatlarımızı falan mail atiyorum günde yaklaşık 700-800 firmaya mail atiyorum ayni zamanda diğer firmaların mail adreslerini liste yapıyorum aynı zamanda ajansa gelen mailleri kontrol edip sözleşme hazırlıyorum aynı zamanda hostes kızlarla konuşuyorum ve patronlarım çok hızlı çalışmamı istiyor bütün bu saydıklarımı aynı anda yapmamı istiyorlar. 4 isi aynı anda yapmamı bende insanım bir tane beynim var birini yapınca öbürünü karıştırıyorum. Acemiyim bi yandan korkudan diken üstünde çalışıyorum ve hiç ısınamadım napsam bilmiyorum kafamda bin tilki. Şuan naptığımı bile bilmiyorum, bilemiyorum...
Akıl mı istiyorum, içimi mi döküyorum bilemiyorum...
Niyetim evde oturmak değil zaten tek isteğim sevdiğim bi işim ve iyi bir kazancım olması. İkinci iş denemem bir tanesini başta çok seviyordum ama 600 lira alıyordum o yüzden çıktım e şimdide bana yetecek bir maaş evet ama sevemedim işi de. Sonum nolcak bilmiyorumTamam da canim baska caren varmi evde oturunca ne yapiyorsun ne kazaniyorşun bin lira verip te hadi otur demez kimse ki
Aynen aynen aynen ...Bin lira mı ? Allah bereket versin ama bin lira iyi bir maaş değil. Yaptığın işe göre hiç değil. Asgari ücret zaten 800 lira ve sü sekreterler 1500 leri görüyor özelde. İş görüşmende bu kadar işi söylediler mi yoksa süpriz mi oldu ekstralar? Sana abla tavsiyem görev tanımında olmayan hiçbir şeyi aman kovulmayayım diye kabul etme. Yönetici asistanlığı (karısının taleplerine ve adamın diyet alışverişine kadar), müşteri ilişkileri, sipariş takibi, sekreterlik ve ön muhasebeyi dört sene bir arada yaptım bu şirketimde ve bildiğin gibi kimse ödül vermedi olan bana oldu!
Eski işine göre daha iyi bir iştesin ama iş kaybedicem diye kendinden ödün verme.
canım o zaman sen kendine başka bir iş araştır bunu da çalışırken yap çalışırken iş bulmak daha kolay böyle insanlarla çalışmak insanın bir süre sonra psikolojisini de bozuyorTabiki öyle ama bu bazenlik bir iş değil iş hep bu şekilde yürüyor yoğun olarak. Blr de ortam da ısıtmadı beni dediğim gibi 2 erkek arasında olmak çok zor tek kelime konuşmadan. Patronlardan biri çok sert sürekli bir eksik bulup sert bir tavırla söyleme peşinde
Aklımın bir ucunda bu dedikleriniz. Çok teşekkür ederim, Allah sizede hayırlısını nasip etsin.Hepsini yaparsan işini iyi yaparsan , senden nefret ederler . Çalışmanın mantığı bu , kapasiten kadar yap of puf çok işim var de ortalığı karıştır söylen dur . İşverini personeli çok ciddiye alma , her söylediklerini emir telakki etme . Sürekli tebessüm et neşeli ol kasma. Deli gibi çalıştım ben ayrıldım işsiz , aynen söylediklerimi yapanlar tıkır tıkır çalışıyor . Çok pişmanım. Kesinlikle biraz özel sektörde çalış , bu yazdıklarım aklına gelir , doğruymuş dersin .
canım nerede yaşıyorsun eğer fazla gelişmiş bir şehirde yaşaMIyorsan küçük yerlerde maaşlar daha düşük oluyorNiyetim evde oturmak değil zaten tek isteğim sevdiğim bi işim ve iyi bir kazancım olması. İkinci iş denemem bir tanesini başta çok seviyordum ama 600 lira alıyordum o yüzden çıktım e şimdide bana yetecek bir maaş evet ama sevemedim işi de. Sonum nolcak bilmiyorum
O kadar çok gergin ve stresliyim ki her saniye diken üstündeyim sesim titreyerek konuşuyorum adamlarla. Şuan bile stresliyim yarın işe gidicem diyecanım o zaman sen kendine başka bir iş araştır bunu da çalışırken yap çalışırken iş bulmak daha kolay böyle insanlarla çalışmak insanın bir süre sonra psikolojisini de bozuyor
İstanbul canımcanım nerede yaşıyorsun eğer fazla gelişmiş bir şehirde yaşaMIyorsan küçük yerlerde maaşlar daha düşük oluyor
aynen bende katılıyorum bu zamanda çok çalışana değil kendini iyi pazarlayana iyi muamele + daha iyi maaş veriyorlar iyi çalışmasanda ağzının iyi laf yapması lazım . mesela çok çalışıp yaptığın işi söylemedikçe sanki bu işleri sen değilde başkası yapıyormuş gibi algılarlar. halbuki doğru düzgün çalışmayıp zaten yapması gereken bir şeyi yapıpta "işte bakın ben bunu yaptım ay çok yoruldum ama neyseki yaptım" gibi şeyler söylenenler daha kıymete biniyor. ne dünya yaHepsini yaparsan işini iyi yaparsan , senden nefret ederler . Çalışmanın mantığı bu , kapasiten kadar yap of puf çok işim var de ortalığı karıştır söylen dur . İşverini personeli çok ciddiye alma , her söylediklerini emir telakki etme . Sürekli tebessüm et neşeli ol kasma. Deli gibi çalıştım ben ayrıldım işsiz , aynen söylediklerimi yapanlar tıkır tıkır çalışıyor . Çok pişmanım. Kesinlikle biraz özel sektörde çalış , bu yazdıklarım aklına gelir , doğruymuş dersin .
Yani 4 kişinin yerine bir kişi...Çok teşekkür ederim :) bana başlangıçta yapıcaklarımı anlattılar lakin 4 işi aynı anda yapıcağımdan bahsetmemişlerdi :/
İşinden memnun olan insan var mı ki?Niyetim evde oturmak değil zaten tek isteğim sevdiğim bi işim ve iyi bir kazancım olması. İkinci iş denemem bir tanesini başta çok seviyordum ama 600 lira alıyordum o yüzden çıktım e şimdide bana yetecek bir maaş evet ama sevemedim işi de. Sonum nolcak bilmiyorum
Aynen kesinlikle doğru. Benim de o huyum var yaptığım işi demem nasıl olsa görürler anlarlar der bitirir kaydederim. O yüzdendde kaybediyoruz...aynen bende katılıyorum bu zamanda çok çalışana değil kendini iyi pazarlayana iyi muamele + daha iyi maaş veriyorlar iyi çalışmasanda ağzının iyi laf yapması lazım . mesela çok çalışıp yaptığın işi söylemedikçe sanki bu işleri sen değilde başkası yapıyormuş gibi algılarlar. halbuki doğru düzgün çalışmayıp zaten yapması gereken bir şeyi yapıpta "işte bakın ben bunu yaptım ay çok yoruldum ama neyseki yaptım" gibi şeyler söylenenler daha kıymete biniyor. ne dünya ya
Kesinlikle öyle... peki daha ilk günümde 200 tane cam bardak ve 100 tane porselen yıkadığımı söylemiş miydim? Elde :)Yani 4 kişinin yerine bir kişi...
bak canım eğer bu kadar çok bence başka bir iş bak yani ayrıladabilirsin hiç birşey sağlığından önemli değil ben daha önce zor bir işte çalışıyordum ben işe başlayınca 3 kişi işten ayrıldı. çok az kişi kaldık az kişiyle idare etmek zorunda kaldık ve ben gece 11-1 gibi eve dönüyordum psikolojim bozuldu. birgün işyerinde sinirim bozuldu kendi kendime gülmeye başladım sonra arka tarafa geçip ağladım, stresten saçlarım avuç avuç dökülmeye başladı dr a gittim tahliller falan normal dr stresten dedi bende işi bıraktım iyiki de bırakmışım. sende İstanbul da yaşıyorsun madem bence daha iyi şartlarda iş bulabilirsin. ayrıca sana tavsiyem kurumsal bir yerde iş araştırmanİstanbul canım
Haklısinız. İşteki mutsuzluğum özel hayatımada yansıyor evet şuan kafamı rahatlatan tek şey sizlerle konuşmak. İnanın düşünmekten beynim patlamak üzere.Para kazanmak kolay değil, iyi iş bulmak kolay değil.
İşi az olur, parası da az olur.
Ya da parası iyi olur, patron aksi, lanet bir adam olur.
Bence tek bayan sensin bu nedenle zorluk yaşıyorsun biraz da..
İnsanın iş ortamında 5 dk da olsa muhabbet edip, iyi hissedeceği bir arkadaşı olmalı.
İşteki mutsuzluk benim tüm hayatımı etkiler maalesef..
Eve gelsem bile aklımı meşgul eder, yüzüme yansır.
Bir yandan başka iş başvuruları yapın, görüşmeye gidin ama.
Yeni iş bulana kadar sabretmeye çalışın derim..
Kesinlikle öyle... peki daha ilk günümde 200 tane cam bardak ve 100 tane porselen yıkadığımı söylemiş miydim? Elde :)
Dişimi sıkabildiğim kadar sıkıcam. Allah herkese hayırlı şeyler nasip etsin. Çok sağol canım.bak canım eğer bu kadar çok bence başka bir iş bak yani ayrıladabilirsin hiç birşey sağlığından önemli değil ben daha önce zor bir işte çalışıyordum ben işe başlayınca 3 kişi işten ayrıldı. çok az kişi kaldık az kişiyle idare etmek zorunda kaldık ve ben gece 11-1 gibi eve dönüyordum psikolojim bozuldu. birgün işyerinde sinirim bozuldu kendi kendime gülmeye başladım sonra arka tarafa geçip ağladım, stresten saçlarım avuç avuç dökülmeye başladı dr a gittim tahliller falan normal dr stresten dedi bende işi bıraktım iyiki de bırakmışım. sende İstanbul da yaşıyorsun madem bence daha iyi şartlarda iş bulabilirsin. ayrıca sana tavsiyem kurumsal bir yerde iş araştırman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?