Çalışmak ne zor... Son karar sayfa 8

Merhaba canım,bende 3 sene bir şirkette muhasebeci olarak çalıştım ilk başlarda herşey çok güzeldi parasına bile önem vermiyordum hani en azından çalışayım boşta kalıp evde oturmayım diyodum.Ama işim git gide ağırlaştı ve sürekli üzerime iş yığmaya başladılar.Mutluydum etrafımdaki insanlardan o yüzden bi 5 ay daha dayandım.Ama baktım en sonunda olmuyo yani severek isteyerek işe gitmiyorum evdekilere çıkıcam dedim onlarda kararı bana bıraktılar.8 ay iş aradım gitmediğim görüşme kalmadı en sonunda sağolsun babamla gazetede iş ararken buldum görüşmeye gittim iyi ki de gitmişim o kadar iyi bir yere denk geldimki.İşimi,çalıştığım yerdeki insanları,patronumu o kadar seviyorum ve içim o kadar huzurlu ki hep dua ettim iş ararken bekledim 8 ay ne demek kafayı yiyodum evde ama iyi ki de beklemişim,sabretmişim.Şimdi 5 ay oldu işe gireli,sabah olsada işe gitsem diye bekliyorum :) sana tavsiyem eğer içinde huzur yoksa ve kafan gitgide doluyosa kendini zorlama iş bulmak zor evet ama sevmediğin bir işi yapmak daha da zor.

Sevgiyle kal ...
 
Offf off çok iyi anlıyorum sizin gene alternatifiniz var büyük şehirdesiniz
 
Sürekli dua ediyorum...
canım ne okuyorsun mesela iş bulmak için dualar var madem istanbuldasın bence o kadar zorlanmazsın iş bulmakta eğer bulamazsanda aktivite firmaları var marketlerde ürün tanıtıyorsun buradan aldığın parayı o işlerde de alırsın . iş bulana kadar idare edersin
 
Çok teşekkür ederim size. Allah size verdiği huzuru banada nasip eder inşallah. İçimde hiç huzur yok şuan çok mutsuzum sabah olsun istemiyorum. Bir yandan sabret otur paranı kazan diyorum ama işini sevmeden olmuyor. Tek kadın olarak olmuyor. Beni motive edicek hiçbir şey yok orda. Nefes almadan çalışıyorum öğle yemeğimi 4 de yedim bugün. Bileniyorum allak bullağım.
 
Bir önceki işimden yeteri kadar para ve sorumluluk alamadığım için ayrıldım. Evet sorumluluk istiyorum uğraşıyım istiyorum ama bu kadarını kastetmemiştim. Elimdeki biriş bitmeden başka bir iş daha yüklenilmesini kastetmemiştim canım.
 

İnşallah canım ama üzülme mutsuzsan biraz daha dayan o sırada iş ara bu saatten sonra ordakilere karşıda ağırlığını koyamazsın ne kadar oluyo işe gireli?Bende aynen böyleydim işe gitmek bile istemiyodum.
 
Daha çok yeni 1 buçuk hafta oldu ama daha ilk günden yüklenneye başladılar. Evet ağırlığımı koyamam adamlar bana biz sana söylemiştik yapıcağın işleri der. Ama hepsi aynı anda yapıcaksın demediniz be kardeşim!
 
Kesinlikle öyle... peki daha ilk günümde 200 tane cam bardak ve 100 tane porselen yıkadığımı söylemiş miydim? Elde :)
Töbe töbe! Eminim unuttuğun başka işlerde vardır.
Allah yardımcın olsun.
 

Yani illa ki girdin diye çıkamamak diye birşey yok çıkmak istiyorsun ama söylemekten çekiniyorsun galiba sen yada evde oturmamak için hangisi merak ettim gerçekten şuan içinden hangisi geçiyo?
 
Yani illa ki girdin diye çıkamamak diye birşey yok çıkmak istiyorsun ama söylemekten çekiniyorsun galiba sen yada evde oturmamak için hangisi merak ettim gerçekten şuan içinden hangisi geçiyo?
Hem söylemekten çekiniyorum hem de şu sıralar para kazanmaya ihtiyacım var açıkcası. Bir de insanların düşünceleri tabi..
 
Kesinlikle öyle... peki daha ilk günümde 200 tane cam bardak ve 100 tane porselen yıkadığımı söylemiş miydim? Elde :)

Ciddi misin sen bak bunu görmemiş,atlamışım .Hey Allahım ne insanlar var şu Dünya'da 1000 TL için üzülme sende içinden nasıl geliyorsa nasıl mutlu olucaksan öyle yap
 
Mutlu huzurlu olmadığın bir yerde çalismak çok zor canım. eger sozlesme sigorta girisin olduysa 2 ay deneme sureci olarak gecer bu arada bu suren dolmadan is bulmaya calis bulamasan da 2 ay dolmadan ayril canim. Inan bana bu sartlarda sağlığın psikolojin bozulur.ama sözleşme olmadıysa yine is bak derim. yasamis biri olarak sana abla tavsiyem nasil baslarsa öyle gider daha da zor gelecek.seni motive etmek isterdim ama bunlar gercek .insallah iyi bir is bulursun.
 
Hem söylemekten çekiniyorum hem de şu sıralar para kazanmaya ihtiyacım var açıkcası. Bir de insanların düşünceleri tabi..

Para kazanmak için insan hiçbirşey belli etmez kimseye haklısın.Ama sen huzursuzsun,yine çalış tamam ama iş ara bir yandan bu iş son işin değil sonuçta dimi?
 
Ciddi misin sen bak bunu görmemiş,atlamışım .Hey Allahım ne insanlar var şu Dünya'da 1000 TL için üzülme sende içinden nasıl geliyorsa nasıl mutlu olucaksan öyle yap
Evet canım hemde daha ilk günden. Kafam gerçekten çok karışık boşa koyuyorum dolmuyor doluya koyuyorum almıyor.
 
Çok sağol canım henüz sigorta yapılmadı.
 
Hem söylemekten çekiniyorum hem de şu sıralar para kazanmaya ihtiyacım var açıkcası. Bir de insanların düşünceleri tabi..
ya bence senin işin öyle çok ahım şahım bir iş değil
hani bu kadar çok çalışıyorsun eline geçen en az iki bin lira falan olur maaşı iyiymiş dişini sık para biriktirirsin gibi bir olayda yok
ama insanları şöyle korkutuyorlar sen çalışmazsan çalışacak adam çok diye
ayrıca şu ofis temizletme ekstra bulaşık yıkatma falan olaylarına az yiyin de bir de temizlikçi tutsunlar ofislerine
bence sen bu işi sonsuza kadar diye görme
allah kolaylık versin canım
 
Çok teşekkür ederim canım. Şu aralar artmis bir masrafım olmasa hemen çıkardım. Kafamda bir soru işareti var kocaman. Ama sebebini bulamıyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…