canım işe giderken "Allah ın isimlrlerinden oku Allah yardım ediyor gerçektenDişimi sıkabildiğim kadar sıkıcam. Allah herkese hayırlı şeyler nasip etsin. Çok sağol canım.
Sürekli dua ediyorum...canım işe giderken "Allah ın isimlrlerinden oku Allah yardım ediyor gerçekten
canım ne okuyorsun mesela iş bulmak için dualar var madem istanbuldasın bence o kadar zorlanmazsın iş bulmakta eğer bulamazsanda aktivite firmaları var marketlerde ürün tanıtıyorsun buradan aldığın parayı o işlerde de alırsın . iş bulana kadar idare edersinSürekli dua ediyorum...
Çok teşekkür ederim size. Allah size verdiği huzuru banada nasip eder inşallah. İçimde hiç huzur yok şuan çok mutsuzum sabah olsun istemiyorum. Bir yandan sabret otur paranı kazan diyorum ama işini sevmeden olmuyor. Tek kadın olarak olmuyor. Beni motive edicek hiçbir şey yok orda. Nefes almadan çalışıyorum öğle yemeğimi 4 de yedim bugün. Bileniyorum allak bullağım.Merhaba canım,bende 3 sene bir şirkette muhasebeci olarak çalıştım ilk başlarda herşey çok güzeldi parasına bile önem vermiyordum hani en azından çalışayım boşta kalıp evde oturmayım diyodum.Ama işim git gide ağırlaştı ve sürekli üzerime iş yığmaya başladılar.Mutluydum etrafımdaki insanlardan o yüzden bi 5 ay daha dayandım.Ama baktım en sonunda olmuyo yani severek isteyerek işe gitmiyorum evdekilere çıkıcam dedim onlarda kararı bana bıraktılar.8 ay iş aradım gitmediğim görüşme kalmadı en sonunda sağolsun babamla gazetede iş ararken buldum görüşmeye gittim iyi ki de gitmişim o kadar iyi bir yere denk geldimki.İşimi,çalıştığım yerdeki insanları,patronumu o kadar seviyorum ve içim o kadar huzurlu ki hep dua ettim iş ararken bekledim 8 ay ne demek kafayı yiyodum evde ama iyi ki de beklemişim,sabretmişim.Şimdi 5 ay oldu işe gireli,sabah olsada işe gitsem diye bekliyorum :) sana tavsiyem eğer içinde huzur yoksa ve kafan gitgide doluyosa kendini zorlama iş bulmak zor evet ama sevmediğin bir işi yapmak daha da zor.
Sevgiyle kal ...
Bir önceki işimden yeteri kadar para ve sorumluluk alamadığım için ayrıldım. Evet sorumluluk istiyorum uğraşıyım istiyorum ama bu kadarını kastetmemiştim. Elimdeki biriş bitmeden başka bir iş daha yüklenilmesini kastetmemiştim canım.canım ne okuyorsun mesela iş bulmak için dualar var madem istanbuldasın bence o kadar zorlanmazsın iş bulmakta eğer bulamazsanda aktivite firmaları var marketlerde ürün tanıtıyorsun buradan aldığın parayı o işlerde de alırsın . iş bulana kadar idare edersin
Çok teşekkür ederim size. Allah size verdiği huzuru banada nasip eder inşallah. İçimde hiç huzur yok şuan çok mutsuzum sabah olsun istemiyorum. Bir yandan sabret otur paranı kazan diyorum ama işini sevmeden olmuyor. Tek kadın olarak olmuyor. Beni motive edicek hiçbir şey yok orda. Nefes almadan çalışıyorum öğle yemeğimi 4 de yedim bugün. Bileniyorum allak bullağım.
Daha çok yeni 1 buçuk hafta oldu ama daha ilk günden yüklenneye başladılar. Evet ağırlığımı koyamam adamlar bana biz sana söylemiştik yapıcağın işleri der. Ama hepsi aynı anda yapıcaksın demediniz be kardeşim!İnşallah canım ama üzülme mutsuzsan biraz daha dayan o sırada iş ara bu saatten sonra ordakilere karşıda ağırlığını koyamazsın ne kadar oluyo işe gireli?Bende aynen böyleydim işe gitmek bile istemiyodum.
Töbe töbe! Eminim unuttuğun başka işlerde vardır.Kesinlikle öyle... peki daha ilk günümde 200 tane cam bardak ve 100 tane porselen yıkadığımı söylemiş miydim? Elde :)
Daha çok yeni 1 buçuk hafta oldu ama daha ilk günden yüklenneye başladılar. Evet ağırlığımı koyamam adamlar bana biz sana söylemiştik yapıcağın işleri der. Ama hepsi aynı anda yapıcaksın demediniz be kardeşim!
Amin çok teşekkür ederim.Töbe töbe! Eminim unuttuğun başka işlerde vardır.
Allah yardımcın olsun.
Hem söylemekten çekiniyorum hem de şu sıralar para kazanmaya ihtiyacım var açıkcası. Bir de insanların düşünceleri tabi..Yani illa ki girdin diye çıkamamak diye birşey yok çıkmak istiyorsun ama söylemekten çekiniyorsun galiba sen yada evde oturmamak için hangisi merak ettim gerçekten şuan içinden hangisi geçiyo?
Kesinlikle öyle... peki daha ilk günümde 200 tane cam bardak ve 100 tane porselen yıkadığımı söylemiş miydim? Elde :)
Hem söylemekten çekiniyorum hem de şu sıralar para kazanmaya ihtiyacım var açıkcası. Bir de insanların düşünceleri tabi..
Evet canım hemde daha ilk günden. Kafam gerçekten çok karışık boşa koyuyorum dolmuyor doluya koyuyorum almıyor.Ciddi misin sen bak bunu görmemiş,atlamışım .Hey Allahım ne insanlar var şu Dünya'da 1000 TL için üzülme sende içinden nasıl geliyorsa nasıl mutlu olucaksan öyle yap
Çok sağol canım henüz sigorta yapılmadı.Mutlu huzurlu olmadığın bir yerde çalismak çok zor canım. eger sozlesme sigorta girisin olduysa 2 ay deneme sureci olarak gecer bu arada bu suren dolmadan is bulmaya calis bulamasan da 2 ay dolmadan ayril canim. Inan bana bu sartlarda sağlığın psikolojin bozulur.ama sözleşme olmadıysa yine is bak derim. yasamis biri olarak sana abla tavsiyem nasil baslarsa öyle gider daha da zor gelecek.seni motive etmek isterdim ama bunlar gercek .insallah iyi bir is bulursun.
ya bence senin işin öyle çok ahım şahım bir iş değilHem söylemekten çekiniyorum hem de şu sıralar para kazanmaya ihtiyacım var açıkcası. Bir de insanların düşünceleri tabi..
Çok teşekkür ederim canım. Şu aralar artmis bir masrafım olmasa hemen çıkardım. Kafamda bir soru işareti var kocaman. Ama sebebini bulamıyorum.ya bence senin işin öyle çok ahım şahım bir iş değil
hani bu kadar çok çalışıyorsun eline geçen en az iki bin lira falan olur maaşı iyiymiş dişini sık para biriktirirsin gibi bir olayda yok
ama insanları şöyle korkutuyorlar sen çalışmazsan çalışacak adam çok diye
ayrıca şu ofis temizletme ekstra bulaşık yıkatma falan olaylarına az yiyin de bir de temizlikçi tutsunlar ofislerine
bence sen bu işi sonsuza kadar diye görme
allah kolaylık versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?