- 5 Ağustos 2017
- 455
- 395
- 103
- Konu Sahibi Amaki hayal
Bide 3 saatimiz 18 saate bedelmiş oda var.Aa lütfen
Kolay olunuyor mesela
Çocuk sahibi olunca az saat çalışabiliyorsun
Yaz tatili kış tatili saymıyorum bile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide 3 saatimiz 18 saate bedelmiş oda var.Aa lütfen
Kolay olunuyor mesela
Çocuk sahibi olunca az saat çalışabiliyorsun
Yaz tatili kış tatili saymıyorum bile
Referansla yerleşen kim? Hasbelkader mezun olan kim?? Lafinizin gittiği yere dikkat edin.Opss olay öğretmenler vs diğer çalışanlara döndü ki en sevmediğim muhabbet.. kime göre daha fazla emekle daha çok çalışarak işinize sahip oldunuz??Öğretmen kişisi Boun,ODTÜ mezunu yabancı dille eğitim görmüş iki dil bilen biridir, kallavi bir puanla da atanmıştır. Diğer çalışan ise vasat altı apartman tabelalı üniversiteden hasbelkader mezun olmuş bilmem kimin referansıyla işe yerleşmiştir. Şimdi kim daha fazla emek harcamış oluyor?? konu sahibinin konusu saçmasapan yerlere çekilmesin. Kadıncağız öngörülü davranmış evlendikten sonrasını çocuk sahibi olduktan sonrasını da düşünmüş meslek seçimini ona göre yapmış. Keşke herkes olabilse..
Ben cevabımı aldım zaten konuyla ilgili insanlar çatacak yer arıyolar sanırım.Boş verin hocam keşke öngörülü olsaydı o da meslek seçerken..
Sanırım ilk çocuğunuz olduğu için biraz fazla hassassınız eşiniz siz yokken bakacakmış sonra siz bakacaksınız buraya kadar sorun göremedim ben . İstifa edemeyeceğinize göre biraz gönlünüzü ferah tutmaya çalışın zaten haftada belli günler çalışacakmışsınız . Ya 7 gün 12-13 saat çalışmak zorunda olan anneler ne yapsın hayat herkese adil davranmıyor bu zamanda tek kişinin çalışmasıyla hele ki çocuk varsa daha zor . Siz işe başlayınca bir zaman sonra alışacaksınız bu kadar stres etmeye gerek yokMerhabalar bir konuda fikrinizi rica ediyorum. 5 aylık bir kızım var doğumdan sonra 2 ay ücretsiz izin aldım. Öğretmenim bu arada ve hep çocuğuma kendim bakmak istedim. Ama bu iki aylık süreçte ve şu an o kadar bunalıyorjmki benden başka bebeğimle ilgilenecek kimse yok yani eşim ve ben bakıyoruz. Ben bu sene ücretsiz izin alarak en azından çocuğumun ek gıda vs süreçlerinde yanında olmak istedim ama maddi durumumuz çok çok iyi değil kendimizi yinede idare edebiliriz diye düşünüyorum. Eğer çalışmaya başlarsam çocuğuma yarım gün eşim bakacak sonra ben eve dönünce o işe gidecek bu şekilde de ayarlayabiliyoruz eşimin işi bu anlamda esnek.Ama ben yaptığım işe gerçekten özeniyorum ve çalışırken de öğrencilerim ve velileriyle çok ilgiliyim. Yani çalışmaya başlarsam tüm hafta değil bikaç gün çalışacağım çünkü az ders talep edeceğim kalan zamanımı evladıma ayırabilirim ama hem iş hem ev ve bebeğimle ilgilenmek beni korkutuyor. Kızımla istediğim gibi ilgilenemem diye vicdanen rahatsız oluyorum. Bu seneden sonra yine çalışmaya devam edeceğim bu arada yani geleceğine yatırım yapabileceğiz bebeğimin. Siz olsanız bu süreçte bikaç gün çalışıp kalan zamanınızı bebeğinize mi ayırırdınız yoksa imkan varken bu süreci tamamen bebeğimle mi geçirmeliyim. Kafam çok karışık. Çalışmaya başlarsam bebeğim beni özledimi diye düşünüp rahatsız olmaktan korkuyorum. Bu arada bana düşkün kızım ama babasında da duruyor ve emzirmiyorum.
Yöneticiyi etiketleyip konunun yoruma kapanmasını isteyebilirsinizBen cevabımı aldım zaten konuyla ilgili insanlar çatacak yer arıyolar sanırım.
ODTÜ mezunu birinin KPSS ile ne işi olur onun 2 saat mesaisine sağlam ücret teklifiyle ayağına gidecek bir sürü özel kurum vardır.Opss olay öğretmenler vs diğer çalışanlara döndü ki en sevmediğim muhabbet.. kime göre daha fazla emekle daha çok çalışarak işinize sahip oldunuz??Öğretmen kişisi Boun,ODTÜ mezunu yabancı dille eğitim görmüş iki dil bilen biridir, kallavi bir puanla da atanmıştır. Diğer çalışan ise vasat altı apartman tabelalı üniversiteden hasbelkader mezun olmuş bilmem kimin referansıyla işe yerleşmiştir. Şimdi kim daha fazla emek harcamış oluyor?? konu sahibinin konusu saçmasapan yerlere çekilmesin. Kadıncağız öngörülü davranmış evlendikten sonrasını çocuk sahibi olduktan sonrasını da düşünmüş meslek seçimini ona göre yapmış. Keşke herkes olabilse..
Daha az emek verip az çalışan öğretmen kim o zaman? Önce siz dikkatli olun.Referansla yerleşen kim? Hasbelkader mezun olan kim?? Lafinizin gittiği yere dikkat edin.
ÇÇevreniz ve siz böyledir belki de ok ?
Gerçek dünyada işler öyle ilerlemiyorODTÜ mezunu birinin KPSS ile ne işi olur onun 2 saat mesaisine sağlam ücret teklifiyle ayağına gidecek bir sürü özel kurum vardır.
Özel kurumlar artık bildiğiniz gibi değil. Boğaziçi odtü mezunu olup da devlette öğretmenlik yapan bir çok öğretmen var artıkODTÜ mezunu birinin KPSS ile ne işi olur onun 2 saat mesaisine sağlam ücret teklifiyle ayağına gidecek bir sürü özel kurum vardır.
ODTÜ ve diğer üniversiteleri karşılaştırmış arkadaş ona istinaden yazdım. Yani sizin arkadaşlarımız yani doğal olarak siz ODTÜ mezunu değilsiniz öyleyse.Gerçek dünyada işler öyle ilerlemiyor
O hikayeyi hepimiz duyduk
Ama kurumlar önümüzde sıralanmadı
Zaten bi dönemde mezun olan ortalama 100 kişiyiz
Kaç kurum her yıl 100 kişi için sıraya girecek kadar öğretmensiz bekliyor?
Aynı dönemde ben atandım, arkadaşlarımın bir kısmı özelde çalıştı
Benim maaşım onlardan çok daha iyiydi
Üstelik onlar büyükşehirde yaşıyordu
Daha sonra o arkadaşlarım da atanmayı tercih ettiler doğal olarak