çalışmak yanlış mı?

Anacim keske soyleseydin sende calistigini adam kendi yonunden bakinca hakli gozukuyor yani... Ama kimse kimsenin bu kadar da hayatina giremez ki.. Sen calismak istiyorsan calisirsin yanlis bisey yapmiyorsun ki sonucta calisiyorsun bak daha evlenmemissin dusunmeye halen zamanin var evet sevebilirsin onu ama hayatina bu denli mudahale etmesi biraz garip degil mi ?
Bence iliskiyi gozden gecir ve uzme kendini

Konuştuk telde şimdi. .Ben diyor 2 sene buna izin vermedim sen yine gittin is buldun.. evet ben istemesem haklı sonuna kadar diycem ama ben istiyorum o bunu tamamen göz ardı ediyor.. şimdi de umrunda degilmisim konuşmayacakmisiz.. ailemede anlatirmis çok bunaltirsam. .ve eminim anlatım şeklinden kendini halli çıkaracak

Şimdiki tavrı bu kadar katı bir şekilde çalışamaycaksınsa, yarın öbür gün o perde açılmayacak olur. Fikri değişmez
Artık karışmicam diyor bunu derken de bana şey muamelesi yapmayı da ihmal etmiyor..sanki ben her fırsatta erkeklerin kollarına atliyorum. .Ben anlatamıyorum sanırım ona kendimi asla fikir soyletmiyor asla..

Bir insan hangi konudan çok bahsediyorsa ve altını çiziyorsa ,atıyorum dürüstlük çok önemli zırt vırt diyorsa emin ol yalancının tekidir.Bu da o misal.
Sıkıldım artık.. keşke hiç olmasaydı hayatımda..daha dün yanımda seviyorum ölüyorum derken o mesajla bana düşman kesildi nasıl güvencem ki..

Iliskiyi goz onunden gecir, ayrica ailene de anlatsin ne olacak kotu bisey mi yaptin da cekinesin

Artık karışmicam diyor bunu derken de bana şey muamelesi yapmayı da ihmal etmiyor..sanki ben her fırsatta erkeklerin kollarına atliyorum. .Ben anlatamıyorum sanırım ona kendimi asla fikir soyletmiyor asla..

Çalışmanızla kendinizi erkeklerin kollarına atmanızla ne alakası var ki? Nişanlınızın psikolojik desteğe ihtiyacı var.

Canım bu adam çok mu zengin, ilerde evlenirsen nasıl geçineceksiniz bunları konuştunuz mu?Polis olacakmış,bir memur maaşıyla artık geçinmek mümkün mü?
Bu işte bir tuhaflık var.Kendine güveni yok bu adamın bence,peki ya senin?

Her şeyi bir kenara bıraktım,maaşını sigortanı vs. Senin kendine duyacağın bir özgüven asla olmacak bu adamın yanında.

Eğer onun maaşıyla dönecekse ev,aldığın yediğin giydiğin her şeyin hesabını verme ihtimalin çok yüksek. herşeyi ona sormak belki izin almak zorunda bile kalabilirsin bu durumda.

Hayal ettiğin hayat bu mu,hiç hayal kuruyor musun işinde başarılı,kendi parasını kazanan ,öz güveni yüksek,evinde iyi bir anne olan hem sevilen hem saygı duyulan bir kadın olmak gibi?

Eğer hayalin böyle bir kadın olmaksa,üzgünüm yanlış adamla birliktesin.Bir kere daha gözden geçir bence ilişkini.Değişir diye ümit etme,öyle görünmüyor baştan taviz vermişsin sen.

Ben bu konuda seni mantıklı düşünmeye davet ediyorum.Sevmek,her şey demek değildir,doğru insan değilse eğer.

Durumları iyi ailesinin en küçük ve ikinci oğlu bu yüzden simartilmis yani onlar para gondermese bile ev arabasi hazır. .Benim ilerde Çalışmama birsey demem diyor ama guvenemiyorum gerçekten.. Bende istemem her hareketimde hesap vermeyi herseyi ona sormayı. .tuhaf bi de maaş kartı konusu açıyordu bi arkadaşının nişanlısı kız şey arkadaşına ben kartımı gerekirse sana veririm sende durur fln.. Bende ben bunu doğru bulmuyorum dedim ne bileyim bana göre yanlışta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…