çalışmak yanlış mı?

Ödenir biliyorum elbette.. ama ben kaldırabilir miyim bilmiyorum. .keşke zihniyeti böyle olmasaydı yada daha önce farketseydim. .

Ödenir biliyorum elbette.. ama ben kaldırabilir miyim bilmiyorum. .keşke zihniyeti böyle olmasaydı yada daha önce farketseydim. .

Anlamadım bunda kaldiramicak ne var? Derdiniz paraysa ödersiniz, dedikoduysa herkes hayatına baksın önce dersiniz o da mı olmadı gıybet günah hiç mi utanmıyorsunuz dersiniz döner gidersiniz.

Küçük yer de olsa kadının elinde mesleği varsa ve para kazanıyorsa bi şey diyemezler ya da desinler 3-5 ay sonra unutur başka bi şey bulurlar kendilerine ne var bunda.

Biraz dik durun, güçlü olun lütfen yoksa bu halde nasıl öğrencilerinize nasıl örnek olacaksınız allah askina?

Kaldiramamak derken ayrılığı kastediyorum.. Yaşanmışliklar az değil.. ve ben süreyi uzattıkca daha da zorlaşıyor

Kaldiramamak derken ayrılığı kastediyorum.. Yaşanmışliklar az değil.. ve ben süreyi uzattıkca daha da zorlaşıyor

Şimdi anladım. Yurttaymissiniz aslında en iyi zaman bu arkadaşlarınız olur, teselli ederler, kafanızı dağıtırlar. Tecrübeyle sabit =) ayrılık kolay değil ancak bdv bölümünde açılan mutsuzum başlıklarına bakarak dahi acınızı hafifletebilirsiniz. 3 yıllık yaşanmışlıklar sizi bu kadar üzmüş bunu bi de bütün bi ömür yaşadığınızı düşünsenize hem de artarak!

Şimdi yaşanacak biraz acı ileride size mutluluk olarak dönecektir eminim yeter ki siz kendinizden ve istediğiniz şeyden emin olun ve geri dönmeyin.

Bir kadının meslegi olması şart şart şart burda kadınlar şiddet görüyor ama işleri olmadığı için boşanamıyorlar. Bi sen degilsin son olmayacaksında kadın çalışan annem ben çalışıyoruz ne var bunda yani

Bi yerde çalışmak istememe de izin vermiyor. .çok tartıştık ama olmaz diyor benim nisanlim bi yerde çalışamaz. .

Şimdiden 'benim nişanlım bir yerde çalışamaz' diyen adamın -ki bence müsvettesi, siz onun eşi olduğunuzda 'benim karım' la başlayıp sonu hep yapamaz edemez ile biten cümleler kurmasını buradaki çoğu kadın garanti edebilir. Oysa sizin isteklerinizin bu doğrultuda olmadığı aşikar.

Herşey yolunda, tek sorunumuz bu diye düşünmeyin lütfen. Çünkü bu salt bir çalışmama meselesi değil, ki olsa bile sizden çok şey götürür eğer çalışmayı istiyorsanız. Bu bir mal gibi sahiplenilme, iradesi hiçe sayılma ve birey olarak kaale alınmama meselesi. Lütfen çok iyi düşünün, bir ömür pişman olmayın.

Yani yalan söyleyecek kadar çalışmayı istiyor ve buna ihtiyaç duyuyorsan, bir sürü hayallerle okuduysan, bence zaten bu kadar katı ve zıt olduğun biriyle evlenmemelisin ama ayrılsan iyi edersin desek de dinler misin bilemiyorum..

Ne var ki bu kadar önemli bir konuda bu kadar zıt düşünen iki insan aynı eve girerse zaten birinden biri mutsuz olacak illaki, kimin gücü yetiyorsa diğerine empoze edecek kendi görüşünü. Kim kime söz geçirecek, senin durumunda da yüzde doksan dokuz belli diyorum malesef. Zaten iki ķişi bu kadar zıtken, bir ilişki neden sürdürülür ki? Benzer konular o kadar fazla ki burada.

Sonra vay efendim evlilikler neden çoğunlukla mutsuz huzursuz, boşanmalar neden fazla

Umarım ayrılıp kendi hayatını kendi kararlarınla yaşama cesaretini de bulursun içinde..

Son düzenleme:
çalışma diyo da masraflarınızı karşılıyo mu gelecek için sizin adınıza birikip yapıp düğünde sizin masraflarınızı üstleniyo mu?

Bi yerde çalışmak istememe de izin vermiyor. .çok tartıştık ama olmaz diyor benim nisanlim bi yerde çalışamaz. .
egoya bak egoyaaaayeminle tam dayaklık böyle adamlar...
bak kardeşim senin başka sıfatın yok mu,tek sıfatın bu zat-ı muhteremin nişanlısı olmak mı??? benim nişanlım çalışamaz,benim karım dışarı çıkamaz,benim karım ancak ben verirsem parası olur..erkeğim ben erkkkkeeeekkkkk
iyi düşünün hayatınızı karartmayın..siz bir bireysiniz ,kadınsınız ,çalışmak para kazanmak,kariyer sahibi olamk,hayatta bir amacı olmak en doğal hakkınız,tek emeliniz "bir adamı karısı" olmak olmasın lütfen...
o adam ,sizin eşiniz olmasıyla gurur duysun,siz de aynı şekilde...

Beni calismamam icin zorlayacak biriyle olmazdim açıkçası. Hazır soğuk davranıyorken ayrılırdim.
Bana hep böyle yapıyordu bu konuda azıcık sesimi çıkaracak olsam bende sana karışmam artık sen bilirsin diyor. .küslük sevmem mecburen alttan alıyordum yapmasaydim keşke ona böyle bir şans vermeseydim

Kpss ye çalış ve atan. Tabii bunlardan önce kafanın net olması gerek. O adamın .ıçına tekme atma zamanın gelmiş senin.

Bir de öğretmenmişsin, nasıl buluyorsunuz böyle kütük adamları. Anlayabilmiş değilim.

bak kardeşim senin başka sıfatın yok mu,tek sıfatın bu zat-ı muhteremin nişanlısı olmak mı??? Öyle olmasını istemem ama olaylar bu noktaya getirdi. . Bi de yanımda sürekli bak seni gezdiriyom dilediğini yapıyorum benim kıymetimi bil diyor sanki bunlar bana bir lütuf

Bana hep böyle yapıyordu bu konuda azıcık sesimi çıkaracak olsam bende sana karışmam artık sen bilirsin diyor. .küslük sevmem mecburen alttan alıyordum yapmasaydim keşke ona böyle bir şans vermeseydim
Açık yazayim sana, bu çalışmani istemiyorum vb şeyler erkeklerin egolarindan ve hükümranlık kurma isteklerinden geliyor. Çok seviyorlar emirlerine amade bir kadın, maddi özgürlüğü olmasın, sesi de çıkmasın, hizmetini gorsun her anlamda. Ben hep derim kimsenin egosuni tatmin aracı değilim diye. Eşim bile hala benzer şeyler yapıyor yeri göğü inletiyorum bosanalim ben senle olamam diye. Kendini geri çekiyor. Hic eyvallahin olmasın kimseye. Bu sahiplenme çok sevme değil sakin buna inanma.

Ailem sağolsun çok aramışlar :) Zaten sorunumuz bi bu değil ama en önemlisi bu..zihniyetler farklı çok. .

evet aynen öyle lütuf olarak görüyor,evlendiklerinde de öyle görecekler..çalıştırmaycak ,evden dışarı çıkarmayacak,sonra da gezmeye götürünce bak ne kadar iyi bir kocayım diyecek..
burada o kadra çok konu var ki böyle..aklımda kalan da ,kocasının d.günü için pasta yapmak istiyordu ama izin vermediği için yalnız dışarı çıkmasına malzeme alamıyordu..ya da pastaneye çıkamıyordu..ve bu kadın hala amaın eşimin d.günü ne yapsam diyordu..bak nasıl alıştırıyorlar ,beynini yıkıyorlar kadınların...
harika bir mesleğin var...öğretmen olmasan dahi,bu ingilizce ile çalışabilwceğin çok alan var.kendine yazık etme ,ayrıl bir an önce bu adamdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…