çalışmak yanlış mı?

ben calisiyorum. kotu kadinim isyerinde neler yapiyoruz bir bilsen :halay:işi gücü biraktik bel altı calisiyoruz :oha: iki cocugum var biri amirden biri memurdan bes tane aldirdim sekiz tanede gayri meşru var :skandal:
aslinda kadinlarin calistigi syerleride isyeri degil birer kerhane :oops:
:KK62:,:KK62::KK62:

Bana kıymet veriyor gibi ne bileyim huzurda buluyorum yanında ama bunları da göz ardı edemiyorum ki..
Sana kıymet verseydi emeğine saygı duyardı. Üniversite kazanmak okumak kolay mı? Üzgünüm erkek arkadaşın bencilin teki. Herkesin sevgi anlayışı farklı. Sorsan oda kendince seviyor işte. Saygı duymadan emri altına almaya çalışarak....
Dünyanın bin türlü hali var. Mutlaka işe gir seni engellemesine izin verme.

Merhaba hanımlar. .yine size danışmak istiyorum.. nisanlimla tam duzelttik hersey yoluna girdi ki bi olay patlak verdi. Calismami istemiyordu öğrenciyken gidip bi yerde ders fln veremezmisim ilerde karismazmis. Bende hem ihtiyacım olduğu için hemde çalışmak istediğim için hep direttim ama sonra çalışma konusunu kapattim.. bu sene de polis okuluna girdi ve cok sık gidip gelemiyo bende bi ilkokul çocuğuna özel ders vermeye başladım ailesi fln güvenilir. Ama ona söylemedim yani aslında yalan söyledim çalışmıyorum diye buda yanlış biliyorum. .bugün de birlikte otururken çocuğun annesi mesaj attı canım kaç gibi gelirsin diye. Mesajı görünce çok üstüme geldi söylemek zorunda kaldım. .ve artık bana güveninin kalmadığını artik umrunda olmadigimi fln söyledi ..üzülüyorum ama ne bileyim bana söz hakkı vermedi bu konuda çalışmayi istememi fln umursamadi kendi dediğim olsun dedi..Şimdi de çok soğuk. .ne yapsam bilemedim..sizin fikirlerinin nelerdir nasıl bir tavır takinabilirim?

Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. Sizin haklarınızı kısıtlıyorsa bunun çözümü yalan söylemek ya da ondan habersiz yapmak değildir. Bu aranızdaki sorunu çözmez. Sorunu öteler. İlerde benzer sıkıntılar aynı evin içerisindeyken çıkarsa ne olacak. Siz en başta bu kısıtlayıcı yönü ile tartışmalıydınız. Bir sonuca varamıyorsanız da herkes yoluna bakacaktı.

Kusurabakmayın ama nişanlınız çok haksız bir bayanın çalışıp kendi parasını kazanması ayıp bişey değil bunu böyleymiş gibi göstermiş bence bana öyle bir izlenim verci acıkcası birde bana söz hakkı vermedi bana karsı guvenını yitirmiş diyorsunuz bu kadar ufak konuda bu böylr ise iyi dusunun önünüzde çok yol var ilerde sorun olmasın :(

Böyleleriyle evlenmeyin, nesli tükensin bunların bence. Biz zihniyet değişsin diye bi tarafımızı yırtıyoruz, siz böyle tiplerle evlenip çocuk yapmayın Allah aşkına. Hem o kim ki, nişanlı?!? Senin hayatında nasıl söz sahibi olabiliyor?

Ailem ailem ah ailem. .ablacim onlar değil mi beni bu hale getiren ? Annem çok sıkıntı cekmis kaynana fln beni zengin aileye verecekmis ben ygs ye çalışırken bana gitti koca buldu ağlattı kaç kere. .sonrada tepeye bindiler olur demek zorunda kaldım onlar için üzülmuyorum asla çünkü beni okutamazlarmis fln filan
. Sadece kendim için üzülüyorum daha anlayışlı daha kibar biriyle olmak varken bir odun var karşımda

Kaç seneniz var? Ailenizle mi yaşıyorsunuz? Bu insanla ayrılmanız mümkün değil mi? Ayrılırsanız aileniz karışacak mı? Kendi ayaklarınız üzerinde durana kadar düğün işlerini erteleyip. Sonra da herkese yol verebilir misiniz?

• Beğen
Reactions: anu
Nasıl davranır ilerde kestiremiyorum. .kursa fln git der o konularda lafı yok.. evlilikte istiyorum aslında ne bilim bu saatten sonra yeni biriyle olur muki bilemem zira bu beni dok yıpratt

Gerçekten sevgi saygı ve güven varsa aranızda ikinizde ödün verirsiniz bir şeylerden bu iş konusu olabilir örneğin.
Bu kriterler olduğunda verilen ödünlerden pişman olmazsın önemli olan aranızdaki ilişki iyice düşün canım o yüzden

Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. Sizin haklarınızı kısıtlıyorsa bunun çözümü yalan söylemek ya da ondan habersiz yapmak değildir. Bu aranızdaki sorunu çözmez. Sorunu öteler. İlerde benzer sıkıntılar aynı evin içerisindeyken çıkarsa ne olacak. Siz en başta bu kısıtlayıcı yönü ile tartışmalıydınız. Bir sonuca varamıyorsanız da herkes yoluna bakacaktı.
Malesef öyle oldu..O kisitladikca ben kendimi geri çektim.. Şimdi de beni umursamiyo intikam alıyo aklınca

Çalışmak isteyen kadın+ çalışmana izin vermeyen erkek = Sorun
Çalışmak istemeyen kadın+ çalışmanı isteyen erkek = Sorun
Çalışmak isteyen kadın+çalışmana karışmayan erkek = Huzur
Çalışmak istemeyen kadın+ çalışmana karışmayan erkek = Huzur

denklem basit... Çalışmanı istemiyorsa hiç bir zaman istemeyecek...

1. Bu konudan emin misiniz? Yani ilerde sırf çalıştığınız yerde erkekler var diye arıza çıkarma potansiyeli var mı?
2. Lütuf mu ediyormuş beyefendi, ilerde karışmayarak. E herhalde karışamazsın demediniz mi?
Üni okumam konusunda laf etmiyor ama iş konusu ayrı ve gerçekten kestiremiyorum ki tepkisi nasıl olur..ve bu konuda tepkimi biliyor

Malesef öyle oldu..O kisitladikca ben kendimi geri çektim.. Şimdi de beni umursamiyo intikam alıyo aklınca

Yanlış mı anlıyorum ailenizin zorlamasıyla olan bir ilişki mi? Aranızda sevgi var mı?
Bırakın umursamasın, siz de umursamayın. İnceldiği yerden kopsun ya da beyefendi karşındakinin haklarını kısıtlayamayacağını öğrensin.

Çalışmak isteyen kadın+ çalışmana izin vermeyen erkek = Sorun
Çalışmak istemeyen kadın+ çalışmanı isteyen erkek = Sorun
Çalışmak isteyen kadın+çalışmana karışmayan erkek = Huzur
Çalışmak istemeyen kadın+ çalışmana karışmayan erkek = Huzur

denklem basit... Çalışmanı istemiyorsa hiç bir zaman istemeyecek...
Valla ben alismisim artık evde dursam daral geliyor..kim olursa olsun bence kadınlar çalışmalı ya bu konuda netim

Yanlış mı anlıyorum ailenizin zorlamasıyla olan bir ilişki mi? Aranızda sevgi var mı?
Bırakın umursamasın, siz de umursamayın. İnceldiği yerden kopsun ya da beyefendi karşındakinin haklarını kısıtlayamayacağını öğrensin.
Başta öyle oldu yani ailem çok çok istedi bende evet dedim inkar edemem konuştukça iyiydi anlaşıyorduk ama ıpler koptu...

Gerçekten sevgi saygı ve güven varsa aranızda ikinizde ödün verirsiniz bir şeylerden bu iş konusu olabilir örneğin.
Bu kriterler olduğunda verilen ödünlerden pişman olmazsın önemli olan aranızdaki ilişki iyice düşün canım o yüzden
Ben verdim ama artık vermek istemiyorum.. yapmak istediğim şeyler boğazıma tikılıp kalıyor hep

Kaç seneniz var? Ailenizle mi yaşıyorsunuz? Bu insanla ayrılmanız mümkün değil mi? Ayrılırsanız aileniz karışacak mı? Kendi ayaklarınız üzerinde durana kadar düğün işlerini erteleyip. Sonra da herkese yol verebilir misiniz?
Şimdi kısaca şöyle düğün olursa bi sene sonra olcak.. ailemle değil yurtta kalıyorum..onu bende düşündüm ama bu çocuğun ailesi maleseg maddi olarak ta destek oldular bana aileme. .hakkına geçerim diye de çok düşünüyorum başta evlilik için yola çıktık ama kafam çok karışık

Başta öyle oldu yani ailem çok çok istedi bende evet dedim inkar edemem konuştukça iyiydi anlaşıyorduk ama ıpler koptu...

Peki üzerinizde ne kadar bir baskı var? Ayrılmak isterseniz bu mümkün mü? Ya da en azından beni kısıtlarsan biter bu iş gibi bir ultimatom verirseniz araya aileler girip müdahale ederler mi?

Back
X