- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 35
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Evet bende öyle düşünüyorum ama ne bilim muallaktayımZaten Subat Ayı'ndayız Mayıs'a ne kalmış, iş içinize siniyorsa 2 ay için kaçırmayın..
Evet bnde hafta sonu için istiyorum özellikleMaddi olarak çalışmaya ihtiyacınız varsa kv bakabilir. Haftasonu tatil olması da bebeğinle vakit geçirmek için güzel fırsat.
Kendi evindeKV kendi evinde mi bakacak yoksa size mi gelecek?
Çok haklısınızSüper iş kaçırmayın hem bebeğinize yeni kıyafetler de alırsınız gönlünüzce2bin az para değil başlayın bi yerden
Ben küçükken annemin geliş saati yakınlayınca kapıda beklerdim acaba bana yine ne getirecek diye, mutlaka baslayın es gecmeyinÇok haklısınız
Hazır iş varsa kaçırmayın Mayıs'ta iş bulacağınız garanti mi? Hem de ctsi pazar çalışmayacağınız bir iş...muallakta kalacak bir durum yokEvet bende öyle düşünüyorum ama ne bilim muallaktayım
Ben de buna takıldım. Hergün git gel 1 saat yol çekecek çocuk. Eğer kv ye bırakıp haftasonları alırım diyorsan işte onu yapma.Çocuğu yarım saatlik mesafeye hergün götürüp getirebilecekmisiniz
çalış benceiyi geceler herkese
Kızlar bebeğim daha 1,5 yaşında ben ise çalışmak istiyorum çalışırsam eğer bebeğime kv bakacak çünkü eşim de ben de bakıcı istemiyorum zaten gireceğim iş asgari ücretle bakıcı falan derken elime bi para kalmaz.
Sorun şu kv kendi evinde bakacak çünkü evi köy gibi bir yerde yani bize 30 dakika gibi bir mesafe de oturuyorlar çok uzak değil yani.
Eşim mayıs ayı gbi gir bi işe diyor hem Bebek de büyür biraz diyor
Ben ise bu işi kaçırmak istemiyorum çünkü sürekli bi iş ve kamu da hafta sonları da tatil 8/6 saatlerdi uygun
Sizce ne yapayım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?