Çalışmak

hiç düşünme çocuklarımız için çalışıyoruz kamuda olması senin için büyük bir artı birdaha bulamayabilirsin zaten 3- 4 yaşına geldiklerinde eğitim için kreş gerekli oluyor zaman çabuk geçiyor o vakit gelince bu fırsatı bulamayabilirsin

Kayinvalideniz iyi bakacaksa calisabilirsiniz 1.5 yasinda artik sorun olmaz siz olmadan durabilir

Ben olsam çalışırım, ki çalıştım da. Asgari ücret için çalışma, çocuğunu kendin büyüt diyen kesim de gelir şimdi, söyleyelim onlara da evine mutfak alışverişi falan yapsınlar.
Valla canım şu zamanda tek maaşla geçinmek zor.Konu sahibi bence de çalışın.

oğlum 4 aylıkken çalışmaya başladım. benim de kv bakıyor. bize 25 dk uzaklıkta. her gün bırakıp akşamları alıyoruz. hafta sonu ben de evdeyim. Çalışmak hem senin hem bebeğin için çok büyük lüks. çocuğun kendine güvenli anneye bağımlı olmuyor. anne de dış dünya ya açık çocuğuyla kaliteli zaman geçiren anne oluyor. kolay gelsin bence de hemen başla

Benim için bakan kişinin bakım verme tarzı önemli. Köy gibi bir yer diyorsunuz. Park var mı? Çıkarır mı? Hava soğuk diye tek odaya kapatır mı çocuğu? Yeni ayaklanmış çocuk, taleplerini karşılayabilecek fiziksel yeterliliği var mı? Yoksa çocuk müge izleyerek mi geçirecek gününü? Yemesine, içmesine sağlıklı-sağlıksız diye ayırt eder mi?

Bence bir süre daha çalışmayın çok zorda değilseniz. 2 yaşını geçsin, tuvalet eğitimini bile alsın mümkünse. Uzun saatler çalışacaksınız, aldığınız maaşta dişe dokunur bi maaş değil. Biraz daha bekleyebilir.

30 dakika yolu çok görenler olmuş ama biz İstanbul'da tam 1 saat yol çekiyoruz .
Bence hiç uzak bir mesafe değil. Hem bazı akşamlar da yemeği kayınvalidenizde yersiniz .
Ama mutlaka kadına bir harçlık ya da ev alışverişi yapın .

çalışın .çocuğunuzu özel kreşe verin .üç yaşını geçtikten sonra da devlet anaokuluna.

2 ay için fırsatı kaçırmayın derim.
Çalışın, zira inanın hem kendinizi iyi hissedeceksiniz, hem de çocuğunuza daha iyi imkanlar sağlayabileceksiniz.
Şimdiden iş hayatına adapte olmaya başlarsanız, zamanla kazancınız da artacak, imkanlarınızda.
Allah yardımcınız olsun, umarım herşey dilediğiniz gibi gelişir.

Hayır kv ye bırakmayacağım her akşam gidip alacağım

o zaman kamuda olan iş iki üç ay için ertelenmez

burada çok kadın var 3-4 aylık bebeğini bırakıp işine dönen

sizinki 1,5 yaşında babaanne de bakacak

kamudaki işin en büyük artısı cumartesi pazar tatili ve resmi tatillerde de çalışılmaması fazla mesai olmaması

zira asgari ücretle birçok iş olur ama ya paranız yatmaz zamanında ya sürekli ücret vermeden fazla mesai olur tatili vs de az olur

zaten bu devirde iş bulmak da zor iki üç ay zor gelir hem size hem kv ye ama alışırsınız

çocuğun sağlığı gelişimi ve bakımı en önemlisi tabi içinize sinecekmi

dene bir gör zorlşancakmısın bebek zorlancakmı denemeden anlayamazsın zorlaşırsa bırakırsın her ıkınız içinde.

Çok mu ihtiyacınız var? Eğer yoksa 1.5 yaş küçük bence. Bir de kv kendi evinde bakacak saat 7 de evden çıkmanız lazım. Çocuğun uykusu bölünecek. Şimdi havalar iyi ama soğuduktan sonra zor olur. 8,6 da biraz fazla gibi. Ama yine de siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…