- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Valla canım şu zamanda tek maaşla geçinmek zor.Konu sahibi bence de çalışın.Ben olsam çalışırım, ki çalıştım da. Asgari ücret için çalışma, çocuğunu kendin büyüt diyen kesim de gelir şimdi, söyleyelim onlara da evine mutfak alışverişi falan yapsınlar.
Hayır kv ye bırakmayacağım her akşam gidip alacağımBen de buna takıldım. Hergün git gel 1 saat yol çekecek çocuk. Eğer kv ye bırakıp haftasonları alırım diyorsan işte onu yapma.
Hayır kv ye bırakmayacağım her akşam gidip alacağım
çocuğun sağlığı gelişimi ve bakımı en önemlisi tabi içinize sinecekmiBenim için bakan kişinin bakım verme tarzı önemli. Köy gibi bir yer diyorsunuz. Park var mı? Çıkarır mı? Hava soğuk diye tek odaya kapatır mı çocuğu? Yeni ayaklanmış çocuk, taleplerini karşılayabilecek fiziksel yeterliliği var mı? Yoksa çocuk müge izleyerek mi geçirecek gününü? Yemesine, içmesine sağlıklı-sağlıksız diye ayırt eder mi?
Bence bir süre daha çalışmayın çok zorda değilseniz. 2 yaşını geçsin, tuvalet eğitimini bile alsın mümkünse. Uzun saatler çalışacaksınız, aldığınız maaşta dişe dokunur bi maaş değil. Biraz daha bekleyebilir.
her akşam gidip alacaksanız kv de de iyi bakacaksa sorunun s si bile yokHayır kv ye bırakmayacağım her akşam gidip alacağım
Kv ye güvenirim o konuda iyi bakar allah içinçocuğun sağlığı gelişimi ve bakımı en önemlisi tabi içinize sinecekmi
Yani kamu da olması ayrı bir avantajİş Süpermiş 8 6 hafta sonları tatil bence kaçırmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?