- 7 Haziran 2017
- 2.924
- 3.304
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Ya evet herkes hata yapar diyorum ama bir anda oradan bak işte mesela onu x şeklinde yaptın halbuki y şeklinde yapsan daha iyi olurdu denince ne bileyim kötü oluyorumHerkes usta olarak doğmuyor.
Tecrübe zaman ister, zamana bırak.
Herşey güzel olacak de, motivasyon düşürme.
Sonuç olarak yönlendirme yapmış. Sıkıntı yok ki.Ya evet herkes hata yapar diyorum ama bir anda oradan bak işte mesela onu x şeklinde yaptın halbuki y şeklinde yapsan daha iyi olurdu denince ne bileyim kötü oluyorum
kötü olman aslında iş tecrüben olmadığı için.hele ki türkiyede çalışırken çok afedersin 5 para etmez insanlardan belki de ne laflar ne muameleler görmek zorunda kalacaksın her sektörde.tamam anladım de bir dahakine o olasılığı da düşün.hevesli gayretli görün modun yüksek olsun.onlar da biliyor senin yeni olduğunu.onlar da geçti bu yollardan.Ya evet herkes hata yapar diyorum ama bir anda oradan bak işte mesela onu x şeklinde yaptın halbuki y şeklinde yapsan daha iyi olurdu denince ne bileyim kötü oluyorum
Zaten görüyorum kendi iş yerim gibi ama deneme süresindeyim henüzYerinde olsa. Hırs yapar daha daha iyisi için çalışırdım. Birde eğer gerçekten çok ihtiyacın varsa işyerini kendi işyerinmiş gibi görmeni ve dört kolla işine sarılmanı tavsiye ederim
Kıbrıstayım mekan sahibi Türk evet.Yurt disinda neredesiniz...?
Mekan sahibi Türk mü..? Ona göre yapicamda...
Öyle ama benim öyle bir zamanım yokKimse hemen pratik olamaz eskiden kahvaltı hazırlardım 1 saat rahat şimdi 15 dk ya herşey hazır... Ben bile inanamıyorum bazen kendime.... 1.2 saate işi bitiriyorum ya da evi eskiden bir gün boyunca sistemaşz çalışıyordum. Artık kendime güvenim geldi. Bu yavaşça oturacak evde bile böyleyiz iş yerinde daha hızlı olur
Ya ben aslında kendime kızıyorum her şeyi mi yanlış yapar bir insan diye.Bence bu konuşmalarla kendinize üzülmeyi bırakıp, tecrübeye çevirin.
Kolay olan vazgeçmek yada pes etmek,
Biz kadınız ve vazgeçmek, koyvermek, boşvermek doğamızda yok OLMAMALI
Aslında bence bu olayın sebebi kendi ailem. Onlar da böyle derlerdi ama bu şekilde değil. Sanırım ondan bir alınganlık başladı bende. Hatta o abla bile fark etti sende bir yanlış yapma korkusu var diye.kötü olman aslında iş tecrüben olmadığı için.hele ki türkiyede çalışırken çok afedersin 5 para etmez insanlardan belki de ne laflar ne muameleler görmek zorunda kalacaksın her sektörde.tamam anladım de bir dahakine o olasılığı da düşün.hevesli gayretli görün modun yüksek olsun.onlar da biliyor senin yeni olduğunu.onlar da geçti bu yollardan.öğren zorlanma diye söylüyorlar böyle düşün.
yanlış yapma korkusu ilk başladığımda bende babam yüzünden vardı.adam tam bir mükemmeliyetçi ve elinden de iş gelir.ben en ufak bir sakarlık yaptığımda kızardı hemen.onun yüzünden hata yapma korkusu vardı da böyle zamanla aştım.Zaten görüyorum kendi iş yerim gibi ama deneme süresindeyim henüzhem de ben daha önce hiç böyle çalışmadım tamam çeviri yaptım makale yazdım ama
Kıbrıstayım mekan sahibi Türk evet.
Öyle ama benim öyle bir zamanım yokCuma günü deneme sürem bitecek sonrası Allah kerim
Ya ben aslında kendime kızıyorum her şeyi mi yanlış yapar bir insan diye.
Aslında bence bu olayın sebebi kendi ailem. Onlar da böyle derlerdi ama bu şekilde değil. Sanırım ondan bir alınganlık başladı bende. Hatta o abla bile fark etti sende bir yanlış yapma korkusu var diye.
Elbette veriyorlar... ancak benim çalışma sürem epey düşük olduğundan dolayı (günde 4 saat) aldığım para o kadar yüksek değil. Başta ne konuşulduysa aynen onu alıyorum ama acaba deneme süresinden sonra değişen bir şey olur mu?Bu deneme sürecinde sana para veriyorlar mı? veya deneme süresinde asıl maaş kadar maaş mi veriyorlar sembolik bir rakam mi?
Elbette veriyorlar... ancak benim çalışma sürem epey düşük olduğundan dolayı (günde 4 saat) aldığım para o kadar yüksek değil. Başta ne konuşulduysa aynen onu alıyorum ama acaba deneme süresinden sonra değişen bir şey olur mu?
[/QUOTE Şöyle söyleyeyim bazı kişiler "deneme süresi" adı altında özellikle genç arkadaşların emeğini somururler....bir hafta 10 gün ağır işleri hallettirip öğle yemeği ve yol parası olacak bir paraya çalıştırıp sonra "kusura bakma biz daha başka birşey arıyoruz" derler. Ama aslında aradıkları yine aynı şekilde iş yaptırıp yollayacaklari kişidir.Senin bulunduğun yer için çalıştığın süre ile aldığın para karşılaştırıldığında normalse böyle bir durum olmamistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?