400 kişiden 140 kişinin kaldığı bir üniversitedeyim. Çok zor değilse bile ben yapamıyorum demek ki. Teşekkür ederim yorumunuz için
2017de girersem okul puanım kırılıyor. Çok aşırı gerilere atıyor bu da. Mühendislik istiyorum tekrar hazırlanırsam. Ancak 2018de girersem istediğim üniversite ve bölümü kazanabilirimEnayi menayi diyemezsin zaten.
4 yıl 5 yil okumaya calısıp bitirememek daha kötü emin ol. Ayrıca niye boşa gitsin. Gir 2017 martta sınava kimseyi umursama. Benim abim 4. Sınıfta tıpı bıraktı. Polis akademisine başladı düsün. Sen niye yapamayacaksın ki?
peki tıpı bırakırsan hangi bölümü seçmeyi düşünüyorsun cnm? yani ilerde hangi meslegi yapmak istiyorsun. istedigin meslek kolay mi zor mu maddi manevi artilari eksileri neler bunları da düşün
Yaklasik 50 puan geriye atıyor biliyorum. Ama gecen yıl tıpı kazandıysanız bu yılda 3 ay düzenli çalısıp muhendislik kazanabilirsiniz. Sadece kendinize inanın.2017de girersem okul puanım kırılıyor. Çok aşırı gerilere atıyor bu da. Mühendislik istiyorum tekrar hazırlanırsam. Ancak 2018de girersem istediğim üniversite ve bölümü kazanabilirim
seni cok iyi anliyorum cnm. ilk yilimda bende cok zorlandim ki benim bölüm tiptan daha kolaydi. 8 dersin 5inden bütünlemeye kaldim ilk dönem. 3ünü gectim 2si kaldi. ama 2. yıl alıştım sistemi öğrendim hangi hoca ne ister ne sorar çözdüm ve alttan dersleri temizleyip bi de üstten dersler aldim. yani belki zaman gectikce alisadabilirsinTıp okuyorum. Çok zorlayan bi üniversitede. O 6 yıl 10 yıla çıkacak eminim. İnsanlar çalışırken ben hala okuyor olacağım.
iyice düşün kendinden cok eminsen git mühendislik oku o zamanMühendislik istiyorum. İlgi alanıma daha uygun. Kendimi geliştirebilirim diye düşünüyorum. Çok pişmanım mühendislik yazmadığıma
Tamam da herkes boyle meslek secerse noolur ulkenin hali? Yazik gunah degil mi? Tip okumak yerine saglik sekreterligi veya teknisyenlik secebilirsiniz evet ama daha kolay bolumler var derseniz de herkes dalga gecer aynen benim gibi.Ya ben fikrinizi almak için açıyorum konuyu. Okuyamıyorum işte yapamıyorum demek ki. Elimde olan bir şey değil. Ve evet daha kolay bölümler var.
Tıp. Geçme notu 60 ama inanın 60 almak çok zor. En azından benim için. Gerçekten yapamıyorum
400 kişiden 140 kişinin kaldığı bir üniversitedeyim. Çok zor değilse bile ben yapamıyorum demek ki. Teşekkür ederim yorumunuz için
2 seneni feda et hayatini feda etmektenseherkese merhaba. Bu sene üniversite 1im. İlk senemde kazandım. Okunması çok zor bi bölüm okuyorum sürekli çalışmayı gerektiriyor. Ama ben asla bunu yapamam. Neden bu bölümü tercih ettiğimi de bilmiyorum. Asla oturup saatlerce çalışan bi insan olamadım, olamam. Hatta aşırı dikkat dağınıklığım var. 10 dakika çalışıyorsam 40 dk etrafa bakınıyorum. Bu gidişle bu sene sınıfta kalıcam hatta okulu bitiremicem. Çok pişmanım yaptığım tercihten dolayı. Durmadan ders çalışmak bana göre değil. Sınava hazırlanırsam tekrar bu sene puanım kırılacak. Ancak seneye girebilirim. Ve 2 senem boşa gitmiş olucak.napıcam hiç bilmiyorum. Ya çalışmayı sevicem ya da 2 senemi feda edip daha rahat bir bölüme geçicem. Sizce napmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?