Memur değilimÇalışmaktan sıkıldığım dönemler oldu elbette
Herkesin olur
Önemli olan kalıcı olmaması :)
Şu dönemde ise evde çalışıyor olmaktan (temizlik, full time annelik, yemek, vs) daha çok sıkıldığım için işimi özlüyorum.
Belki sevmediğiniz bir iştesiniz veya işyerindesiniz. Biraz değişiklik iyi gelebilir.
Memursanız ücretsiz izin alabilirsiniz. Maddi olarak sarsmayacaksa.
Eskiden sıkıldıgımı sanirdim. Dogum yaptim ve 8 aydir evdeyim. Ise donmek icin can atiyorum. Hic yorulmuyormusum iste onu anladim.Merhaba herkese ,
Malum karantina günleri çoğunlukla evdeyiz. Ben yaklaşık 7 senedir aralıksız çalışıyorum. Sokağa çıkma yasağı oldu ya birkaç gün o zamanlar sadece ful evde kaldım. Uzun zaman sonra ilk defa evde kaldım ve çok yorulduğumu fark ettim. İşe devam edeceğim bırakmak gibi bir niyetim yok şimdilik ama yorulduğumu ve sıkıldığımı fark ettim. Sizin çalışmaktan sıkıldığınız oldu mu ?
Bu düşünceler geldiğinde ne yapıyorsunuz ?
Olmaz mı, ben 1,5 yıldır ücretsiz izindeyim evde bebeğimi büyütüyorum ilk zamanlar oh dedim ama sonraları off oldu. Şimdi ikinci bebek geliyor 2 yıl daha evdeyim ne yapıcam bilemiyorum. İş yeri en ucuz sosyalleşme aracı, çok bunalınca haftasonu planları yapardık, tatilleri değerlendirirdik. Şu şartlarda bir işiniz varsa çok şanslısınız demektirMerhaba herkese ,
Malum karantina günleri çoğunlukla evdeyiz. Ben yaklaşık 7 senedir aralıksız çalışıyorum. Sokağa çıkma yasağı oldu ya birkaç gün o zamanlar sadece ful evde kaldım. Uzun zaman sonra ilk defa evde kaldım ve çok yorulduğumu fark ettim. İşe devam edeceğim bırakmak gibi bir niyetim yok şimdilik ama yorulduğumu ve sıkıldığımı fark ettim. Sizin çalışmaktan sıkıldığınız oldu mu ?
Bu düşünceler geldiğinde ne yapıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?