- 4 Mart 2010
- 139
- 123
- 628
Merhaba herkese ,
Malum karantina günleri çoğunlukla evdeyiz. Ben yaklaşık 7 senedir aralıksız çalışıyorum. Sokağa çıkma yasağı oldu ya birkaç gün o zamanlar sadece ful evde kaldım. Uzun zaman sonra ilk defa evde kaldım ve çok yorulduğumu fark ettim. İşe devam edeceğim bırakmak gibi bir niyetim yok şimdilik ama yorulduğumu ve sıkıldığımı fark ettim. Sizin çalışmaktan sıkıldığınız oldu mu ?
Bu düşünceler geldiğinde ne yapıyorsunuz ?
Merhaba herkese ,
Malum karantina günleri çoğunlukla evdeyiz. Ben yaklaşık 7 senedir aralıksız çalışıyorum. Sokağa çıkma yasağı oldu ya birkaç gün o zamanlar sadece ful evde kaldım. Uzun zaman sonra ilk defa evde kaldım ve çok yorulduğumu fark ettim. İşe devam edeceğim bırakmak gibi bir niyetim yok şimdilik ama yorulduğumu ve sıkıldığımı fark ettim. Sizin çalışmaktan sıkıldığınız oldu mu ?
Bana sürekli geliyor ama çalışmadığımda, çalıştığım zamanki imkanlara sahip olamayacağım aklıma gelince hemen şeytanı kovuyorumMerhaba herkese ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?