Çalışmalı mıyım?

Mecnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2022
17
-10
1
Slm kk üyeleri kafam çok karışık eşim asgari ücretle çalışıyo kiradayım izmirde oturuyorum 4 yaşında bi kızım var onu kreşe verip çalışmalımıyım karar veremiyorum çalışırsam düzeni bozulur çalışmassamda maddi anlamda zorluk çekiyoruz bilemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var

Kızınızın kreş yaşı çoktan gelmiş. Çalışın tabi ki. Şu zamanda kirada tek maaş o da asgari ücret nasıl geçiniyorsunuz hayret ettim. Kızınızın annesiyle tek oturmaktansa akranlarıyla öğretmen gözetiminde olması yararına olur zaten

Çocuk iki yaş falan olsaydı acaba derdim ama dört yaş tam kreş çağı. Peki hasta olunca kreşe gidemeyince yardımcı olabilecek annen kv falan var mı?

Tabiki çalışın. Düşünmeye bile gerek yok.
Tek maaşla hayat zor. Elinizdeki 2 aylık bebek değil ki 4 yaşında çocuk. Siz nasıl düzen kurarsanız öyle alışacak mesleğiniz var mı?
Yok malesef açık lise okuyorum ama bi fabrikada çalışabilirim ancak

Tek asgari ucretle kirada birilerinin yaşadigini dusunemiyordum son 1-2 senedir. Şu durumda calişmak bir secenek değil zorunluluk olmali sanki.
Tabi ikide öyle ama tek çocuk olunca üstüne çok titriyouz ondan eşimde kızımızı ihmal edersem diye pek sıcak bakmıyo ama illede çalışmada demiyo

Tabi ikide öyle ama tek çocuk olunca üstüne çok titriyouz ondan eşimde kızımızı ihmal edersem diye pek sıcak bakmıyo ama illede çalışmada demiyo

Tek cocukla ne alakasi var bunun iki cocugu olanlar ustune titremiyor mu kiymet vermeyip atiyor mu? Nereye kadar yaninda duracaksiniz?
Cocuk için kreş iyi bir şey ama simdi gondermeseniz de 2 sene sonra okula başlayacak zaten masraflari artacak, akli ermeye başladikca bir şeyler isteyecek gözü kalacak. Kuru kuru yaninda oturmakla olmuyor ustune titremek.

Tabi ikide her kes çocuğunu çok sever üstüne titrer burda yanlış anlama olmuş yani çocuğum olmuyordu olsun diye çok tedavi gördüm kaç sene hasret kaldık ben onu kast etmiştim yoksa hiç bi annenin anneliğini sorgulamak haddim deil

Başka çocuk düşünüyor musunuz?

Bir de kreşe şimdiden verin. İlk aylar sürekli hasta olacak.Hazır çalışmıyorken kolay olur.Diğer türlü işe başlayıp verirseniz sürekli izin almak zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…