Yok malesef açık lise okuyorum ama bi fabrikada çalışabilirim ancakTabiki çalışın. Düşünmeye bile gerek yok.
Tek maaşla hayat zor. Elinizdeki 2 aylık bebek değil ki 4 yaşında çocuk. Siz nasıl düzen kurarsanız öyle alışacak mesleğiniz var mı?
Yok ailem doğuda kimsem yok ondan cesaret edemiyorum açıkçasıÇocuk iki yaş falan olsaydı acaba derdim ama dört yaş tam kreş çağı. Peki hasta olunca kreşe gidemeyince yardımcı olabilecek annen kv falan var mı?
Tabi ikide öyle ama tek çocuk olunca üstüne çok titriyouz ondan eşimde kızımızı ihmal edersem diye pek sıcak bakmıyo ama illede çalışmada demiyoTek asgari ucretle kirada birilerinin yaşadigini dusunemiyordum son 1-2 senedir.Şu durumda calişmak bir secenek değil zorunluluk olmali sanki.
Ama illa ki gidecek kreşe, sonra da okula kaçışın yok bundan. Bence nerden başlasan karYok ailem doğuda kimsem yok ondan cesaret edemiyorum açıkçası
Tabi ikide öyle ama tek çocuk olunca üstüne çok titriyouz ondan eşimde kızımızı ihmal edersem diye pek sıcak bakmıyo ama illede çalışmada demiyo
Tek cocukla ne alakasi var bunun iki cocugu olanlar ustune titremiyor mu kiymet vermeyip atiyor mu? Nereye kadar yaninda duracaksiniz?
Cocuk için kreş iyi bir şey ama simdi gondermeseniz de 2 sene sonra okula başlayacak zaten masraflari artacak, akli ermeye başladikca bir şeyler isteyecek gözü kalacak. Kuru kuru yaninda oturmakla olmuyor ustune titremektabi ikide herkes üstüne titrer
Tek cocukla ne alakasi var bunun iki cocugu olanlar ustune titremiyor mu kiymet vermeyip atiyor mu? Nereye kadar yaninda duracaksiniz?
Cocuk için kreş iyi bir şey ama simdi gondermeseniz de 2 sene sonra okula başlayacak zaten masraflari artacak, akli ermeye başladikca bir şeyler isteyecek gözü kalacak. Kuru kuru yaninda oturmakla olmuyor ustune titrem
Tabi ikide her kes çocuğunu çok sever üstüne titrer burda yanlış anlama olmuş yani çocuğum olmuyordu olsun diye çok tedavi gördüm kaç sene hasret kaldık ben onu kast etmiştim yoksa hiç bi annenin anneliğini sorgulamak haddim deilTek cocukla ne alakasi var bunun iki cocugu olanlar ustune titremiyor mu kiymet vermeyip atiyor mu? Nereye kadar yaninda duracaksiniz?
Cocuk için kreş iyi bir şey ama simdi gondermeseniz de 2 sene sonra okula başlayacak zaten masraflari artacak, akli ermeye başladikca bir şeyler isteyecek gözü kalacak. Kuru kuru yaninda oturmakla olmuyor ustune titremek.
Başka çocuk düşünüyor musunuz?Tabi ikide her kes çocuğunu çok sever üstüne titrer burda yanlış anlama olmuş yani çocuğum olmuyordu olsun diye çok tedavi gördüm kaç sene hasret kaldık ben onu kast etmiştim yoksa hiç bi annenin anneliğini sorgulamak haddim deil
Ya en azından durumum düzelirse bi daha tüp bebek yapmayı çok isterimBaşka çocuk düşünüyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?