Ev kiraları zaten eagari ücreti geçmedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev kiraları zaten eagari ücreti geçmedim
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürlerBir de kreşe şimdiden verin. İlk aylar sürekli hasta olacak.Hazır çalışmıyorken kolay olur.Diğer türlü işe başlayıp verirseniz sürekli izin almak zor olur
Tahmin etmiştim...Yaş kaç?Ya en azından durumum düzelirse bi daha tüp bebek yapmayı çok isterim
25Tahmin etmiştim...Yaş kaç?
Kaç yaşında evlendiniz?
16Kaç yaşında evlendiniz?
Slm kk üyeleri kafam çok karışık eşim asgari ücretle çalışıyo kiradayım izmirde oturuyorum 4 yaşında bi kızım var onu kreşe verip çalışmalımıyım karar veremiyorum çalışırsam düzeni bozulur çalışmassamda maddi anlamda zorluk çekiyoruz bilemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Offffff......
Zaten bu konular kafamı çok karıştırıyo sabahtan akşama kadar çocuk içinde çok zor olur ama çalışmassamda hiç olmazÇalışmanız gerekir
Ama tabi bunun için şartlarında sağlanması lazım
Çocuğu sadece kreşe vermekle olmuyor ki , sabah gideceği saat, akşamüzeri çıkacağı saat işinize uyacak mı ? sonuçta kreşler günde on saat değil, çıkışta ne yapacak çocuk, kim alacak, siz gelene kadar ne yapacak bunları planlayabiliyorsanız işe girebilirsiniz. Tek maaşla yaşam devri biteli çok oldu aslında ama herkesin de şartları bir değil
Buna kıt kannat geçinme diyoruz canımEe hani kimse geçinemiyordu![]()
Hayatım çalışmazsan durumun nasıl düzelebilir? Bırak tüpü müpü, aksine çok iyi korun bence, ikinci bir bebeği daha ortak etme şu hayata..Ya en azından durumum düzelirse bi daha tüp bebek yapmayı çok isterim
Abla neden bu kadar bencilsin senYa en azından durumum düzelirse bi daha tüp bebek yapmayı çok isterim
Tatlım size kalan aylık 2000-3000 lira çocuğunun sadece beslenmesine bile yetmiyor....Yani evdeki çocuğun yarı aç, yetersiz besleniyor şu anda zaten...Sen hala calişayim mı , calışmayım mı , çocuğumun üstüne titriyorum diyorsun? Bı de hala tüp bebek peşindesin...Ne diyelim biz sana?Buna kıt kannat geçinme diyoruz canım
Ciddi yazmadım tabi ki.Buna kıt kannat geçinme diyoruz canım
Dalga mı geçiyorsunuz ben şu an hiç anlamadım ki?Ya en azından durumum düzelirse bi daha tüp bebek yapmayı çok isterim