- 10 Nisan 2014
- 43.709
- 116.227
- 798
bu hesaba göre biz de ilerde 25 metrelik bir tekne alabiliriz.Eşiniz asgari ucretle gecici olarak mi calisiyor yillardir nasil ileride daha iyi işi olacak?
16 yaşinda cocukla evlenen biri kendi kaç yaşindaydi, egitim durumu meslegi neydi?
Adam ne zaman hangi ileride tek basina calisip ev alip 2. Cocuk yapip hepinize bakacak duruma gelecek ki.Çok hayal dunyasinda gordum sizi.
Yok malesef açık lise okuyorum ama bi fabrikada çalışabilirim ancak
Bogazda yalı aldıktan sonra 5. Cocugu dusunuyorum ben de. Neden olmasin?bu hesaba göre biz de ilerde 25 metrelik bir tekne alabiliriz.
Kızınızın üstüne titremek istiyorsanız önce maddi açıdan güçlü olmalısınız.Tabi ikide öyle ama tek çocuk olunca üstüne çok titriyouz ondan eşimde kızımızı ihmal edersem diye pek sıcak bakmıyo ama illede çalışmada demiyo
Devletimiz mutfaktaki tüple pek ilgilenmiyor ama tüp bebek konusunda inanılmaz destekler veriyor hem vatandaşina hem göçmenlere elhamdülillah...Tüp pahalı ama tüp bebek bedava çok şükür...Kız mutfak tüpü bile olmus 300 küsur ne tüpü
Kızım senin ev fiyatlarından haberin var mı, eşin silikon vadisine cv yolladı da ordan haber mi bekliyorsunuz? Evin nasıl olacak? Eşinin işi ne kadar güzelleşecek? Hiç mi haberin yok dünyadan? İlle de çocuk demişsin işte, 16 yaşında başlamışsın çocuk aramaya, doğal yollardan olsa 3-5 doğurmam mı diyeceksin sanki? Korunuyor musun mesela?Benim soyum zaten kızımla devam eder tırnağını dünyalara değişmem illede çocuk yapacam deil ilerde evim olursa eşimin güzel bi işi olursa neden olmasın
Gercekten çalışmak istiyor olsaydınız buraya konu açmak, evlere temizliğe gider yanınızda çocuğunuzu da gotururdunuz.Sizin gibi çirkef olacağima cahil olayım daha iyi konu çocuk yapıpıp yapmamak deil çalışmak için açrım konuyu böyle pis insanları konumda görmek istemem
Tabi ki çalışmalısınız. Çalışmazsanız asıl çocuğunuzun düzeni bozulur. Kreşte çok şey öğrenecek, yeni arkadaşlıklar kuracaktır. Daha faydalı olur hepiniz için. İlk zaman ağlar ama alışır elbette. İlkokula başladığımızda da bu hep böyledir. Ben ilkokulda bile yerimde duramaz hep etkinliklere, yarışmalara katılırdım iyi ki de vaktimi evde geçirerek öldürmemişim. Tabi bizde anaokulu vardı kreş yoktu diye biliyorum. Ama çalışmanız daha sağlıklı olur.Slm kk üyeleri kafam çok karışık eşim asgari ücretle çalışıyo kiradayım izmirde oturuyorum 4 yaşında bi kızım var onu kreşe verip çalışmalımıyım karar veremiyorum çalışırsam düzeni bozulur çalışmassamda maddi anlamda zorluk çekiyoruz bilemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Sizin gibi çirkef olacağima cahil olayım daha iyi konu çocuk yapıpıp yapmamak deil çalışmak için açrım konuyu böyle pis insanları konumda görmek istemem
Benim kızım şu an 15 yaşında ve pedofilinin biri 1 sene sonra gelip kızımı eş yapacak üstüne hamile bırakmaya çalışacak. Gel de büyük konuşma, vallahi o sapığı mahkeme mahkeme süründürürüm. Adamın hapse girmesi gerekirken bir de eline çocuk veriyorlar.Sizin gibi çirkef olacağima cahil olayım daha iyi konu çocuk yapıpıp yapmamak deil çalışmak için açrım konuyu böyle pis insanları konumda görmek istemem
Annenin hastalığı birden sen 16 yaşındaken bitti mi?hadi hastalıktan okuyamadın,evinde kalsa idin, evinde açıktan okusaydın.16 yaşındaki birisi nasıl evi çekip çevirir,evliliğin sorumluluğunu hakkıyla yerine getirebilir?Sen üzül diye yazmadım
Canım bilip bilmeden yorum yapmamak gerek orta okulu bile dışardan okudum çünkü annem hastaydı ben baktım 16 yaşımdada evlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?