- 3 Mayıs 2011
- 13.773
- 49.043
- 798
Slm kk üyeleri kafam çok karışık eşim asgari ücretle çalışıyo kiradayım izmirde oturuyorum 4 yaşında bi kızım var onu kreşe verip çalışmalımıyım karar veremiyorum çalışırsam düzeni bozulur çalışmassamda maddi anlamda zorluk çekiyoruz bilemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Gecinemiyor zaten, geçiniyormuş gibi yapıyor.Ee hani kimse geçinemiyordu
Zaten annelik duygusunu tatmışsınız. 2. Neden?
ÇalışınYok malesef açık lise okuyorum ama bi fabrikada çalışabilirim ancak
Neyyyyy? Asgari ücrete 2. Çocuk üstelik de tüp bebek mi? Herkes hakettiğini yaşarın en güzel örneğisiniz. Artık hiç üzülmüyorum sizin gibi düşünenlere.Ya en azından durumum düzelirse bi daha tüp bebek yapmayı çok isterim
Bu yaşta nasıl tüp bebek yapmışlar.bir sürü şartı şrtu yok mu onun ? Troll mü acaba ?Cocuğu doğal yollardan olmadığından tüp bebekle yapmış yoksa nasip diyip yapardı 3-5 tane
Zaten bende durumum düzelirse dedimAbla neden bu kadar bencilsin senbirini zor bela yapmışsın tek asgari ücretle bir daha zorlayıp yapacam diyorsun ?
Cocuk öyle hep küçük kalmayacak bisürü masrafı var,masrafı geçtim kederi olacak,üzülecek yokluk görecek özenecek eski devir değil ki eksiden yolda muz yedirmezdi annem, biri görüp canı çeker parası olmaz alamazsa diye şimdi millet gözüne sokuyor yediğini içtiğini aldığınısende olmayan şeyleri cocuk görecek isteyecek ölüm görecek hastalık görecek acı çekecek,
çocuklarına nasıl bir imkan sunmayı hedefliyorsun. Tek cocuk bile fazla tek asgari ücrete. Kendine gel. Sen ana olacaksın diye bencillik yapıyorsun. Önce bi iş bul, İzmir gibi yerde tek asgari ücretle bir cocuk bile çok çok fazla. Ne yedirip içiriyorsun çocuğuna ?Süt alabiliyor musun? Kıyafet alabiliyor musun? Bencilliğini kenara bırak tek çocukta kal
Sen üzül diye yazmadımNeyyyyy? Asgari ücrete 2. Çocuk üstelik de tüp bebek mi? Herkes hakettiğini yaşarın en güzel örneğisiniz. Artık hiç üzülmüyorum sizin gibi düşünenlere.
Canım bilip bilmeden yorum yapmamak gerek orta okulu bile dışardan okudum çünkü annem hastaydı ben baktım 16 yaşımdada evlendimNe iyi yapmışsınız.lise mezunu bile değilsiniz, işiniz yok, ev kira.evliligi bir eliniz yağda bir eliniz balda ,sevdiceginizle aynı çatı altında yaşayacağız, aşık gözlerle birbirinize bakacağınız bir kurum mu sandınız.neden okumadınız ben en çok bunu merak ettim?sirf okumak istemiyorum diye tembellik eden bir insanla arkadaşlık etmezdim.
Kiradan geriye kalan sizi gecindiremeyecegine göre kesin aileler yardım ediyordur.vah ki vah
1000 tl ye oturuyoruz
1000 tl kira ,faturalar en az 1000 desek ,kış da geldi ,ısınma gideriniz de var allah yardımcınız olsun çok zor gercekten..peki ne iş yapacaksınız, ış hazır mı,fabrikalar da öyle hemen kolay alıyor mu?asgari ücretle iş buldunuz diyelim özel kreşler tam gün 3binden aşağı değildir..ya anneniz ya da destek olacak birinin yaninizda olması gerek..Slm kk üyeleri kafam çok karışık eşim asgari ücretle çalışıyo kiradayım izmirde oturuyorum 4 yaşında bi kızım var onu kreşe verip çalışmalımıyım karar veremiyorum çalışırsam düzeni bozulur çalışmassamda maddi anlamda zorluk çekiyoruz bilemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Kız mutfak tüpü bile olmus 300 küsur ne tüpüYapacak zaten, hala tüp bebek sayikliyor ve henüz 25 yaşında...En az 2-3 bı de kazalari sayarsak 4-5 can sefil olmadıkça yetmiyor, yetmeyecek çünkü...Evi ağzina kadar aç eğitimsiz çocuklarla doldurmadan asla tatmin olmuyorlar....Bı de hala tüp diyor ya, delirecem ben bu ülkede...
Sizin gibi çirkef olacağima cahil olayım daha iyi konu çocuk yapıpıp yapmamak deil çalışmak için açrım konuyu böyle pis insanları konumda görmek istememKonu benim için bitti, klasik 16 yaşında kocaya kaçıp seri üretimle cocuk yapıp ( o da tüp bebekle , verdiğim vergiler böylelerinin tüp bebeğine gitmesi beni üzüyor, bizim kiracı da kirayı veremez bedava tüp bebek yaptırmış 2 tane, çocuklarını asla düşünmezler anne baba olmazlarsa ölecekler)
Okul okumayan cahil bir kadın, daha da soruyor ben gidiyorum
1000tl ye tokide bile ev yok. Ise girin calisin. 2.cocugu dusunmeyin. Birtane cocugunuz varmis, Allah ona uzun omurler versin. O cocugu en azindan okutup, meslek sahibi edin. Cok cocuk yapmanın anlami yok1000 tl ye oturuyoruz
Benim soyum zaten kızımla devam eder tırnağını dünyalara değişmem illede çocuk yapacam deil ilerde evim olursa eşimin güzel bi işi olursa neden olmasınBiri bakmazsa diğeri bakar?
Elindeki erkek çocuğu değildir, soyu devam etmesin mi?
15-20 sene sonra eve bir asgari ücret fazla girecek çocuklar hep garanti iş gücüdür.
Bir de uzun vadeli çalışmamaya bahane lazım.
Tabi ikide öyle ama tek çocuk olunca üstüne çok titriyouz ondan eşimde kızımızı ihmal edersem diye pek sıcak bakmıyo ama illede çalışmada demiyo
Geçmişini yargılayan yok. Asgari ücrete tüp bebekle 2. Çocuk getirmeyi düşünmek abes. Ben şahsen sizlere vergilerimizle bakılmasından bıktım. Kimsesiz çocuklara bakılsın engellilere bakılsın yaşlılara bakılsın. Bakılacak insan mı kalmadı?Sen üzül diye yazmadım
Canım bilip bilmeden yorum yapmamak gerek orta okulu bile dışardan okudum çünkü annem hastaydı ben baktım 16 yaşımdada evlendim
Benim soyum zaten kızımla devam eder tırnağını dünyalara değişmem illede çocuk yapacam deil ilerde evim olursa eşimin güzel bi işi olursa neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?