Çalışmalı mıyım?

Benim kızım 8 aylık. 2.5-3 yaşına gelse de çalışsam diye bakıyorum. Hem kendim hem çocuğum için. Ki sizin eşiniz asgari ücretle çalışıyormuş düşünmeniz bile hata

Ya en azından durumum düzelirse bi daha tüp bebek yapmayı çok isterim
Neyyyyy? Asgari ücrete 2. Çocuk üstelik de tüp bebek mi? Herkes hakettiğini yaşarın en güzel örneğisiniz. Artık hiç üzülmüyorum sizin gibi düşünenlere.

Zaten bende durumum düzelirse dedim

Neyyyyy? Asgari ücrete 2. Çocuk üstelik de tüp bebek mi? Herkes hakettiğini yaşarın en güzel örneğisiniz. Artık hiç üzülmüyorum sizin gibi düşünenlere.
Sen üzül diye yazmadım
Canım bilip bilmeden yorum yapmamak gerek orta okulu bile dışardan okudum çünkü annem hastaydı ben baktım 16 yaşımdada evlendim

1000 tl ye oturuyoruz

1000 tl kira ,faturalar en az 1000 desek ,kış da geldi ,ısınma gideriniz de var allah yardımcınız olsun çok zor gercekten..peki ne iş yapacaksınız, ış hazır mı,fabrikalar da öyle hemen kolay alıyor mu?asgari ücretle iş buldunuz diyelim özel kreşler tam gün 3binden aşağı değildir..ya anneniz ya da destek olacak birinin yaninizda olması gerek..

Kız mutfak tüpü bile olmus 300 küsur ne tüpü

Sizin gibi çirkef olacağima cahil olayım daha iyi konu çocuk yapıpıp yapmamak deil çalışmak için açrım konuyu böyle pis insanları konumda görmek istemem

Izmirde asgari ucret tek maasla, hangi semtte oturuyorsunuz ve kiraniz ne kadar? Gercekten cok merak ettim.

Cocuk kocaman olmus artik, dusunmeye bile gerek yok. Kit kanaat yetecegine saha rahat harcama yaprsin

Benim soyum zaten kızımla devam eder tırnağını dünyalara değişmem illede çocuk yapacam deil ilerde evim olursa eşimin güzel bi işi olursa neden olmasın

Tabi ikide öyle ama tek çocuk olunca üstüne çok titriyouz ondan eşimde kızımızı ihmal edersem diye pek sıcak bakmıyo ama illede çalışmada demiyo

Bu şekilde ztn ihmal etmiş oluyorsunuz kusura bakmayın ne yiyip içiyor bu çocuk? Sadece ona harcayın kreşe gitmesi de gelişimi açısından iyi her türlü artidasiniz

Sen üzül diye yazmadım

Canım bilip bilmeden yorum yapmamak gerek orta okulu bile dışardan okudum çünkü annem hastaydı ben baktım 16 yaşımdada evlendim
Geçmişini yargılayan yok. Asgari ücrete tüp bebekle 2. Çocuk getirmeyi düşünmek abes. Ben şahsen sizlere vergilerimizle bakılmasından bıktım. Kimsesiz çocuklara bakılsın engellilere bakılsın yaşlılara bakılsın. Bakılacak insan mı kalmadı?

Benim soyum zaten kızımla devam eder tırnağını dünyalara değişmem illede çocuk yapacam deil ilerde evim olursa eşimin güzel bi işi olursa neden olmasın

Eşiniz asgari ucretle gecici olarak mi calisiyor yillardir nasil ileride daha iyi işi olacak?
16 yaşinda cocukla evlenen biri kendi kaç yaşindaydi, egitim durumu meslegi neydi?
Adam ne zaman hangi ileride tek basina calisip ev alip 2. Cocuk yapip hepinize bakacak duruma gelecek ki. Çok hayal dunyasinda gordum sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…