bence farkına var yokluğunun ve hoşuma giden bir şeye 1000tl veririm deme
sen bir öğrencisin
ben çalışan bir insanım hoşuma değil ölsem bitsem yine de 1000tl veremem
parayı babam verirken alırdım yani acımazdım ama kendim kazanırsam,yokluk içinde olursam tabiki alamam
Öncelikle diğer konularını göremediğimden bilmiyorum ailenle aran neden kötü?En temel sorun bu en
mantıklısı öne bunu düzeltmek olacaktır onun dışında sen öğrencisin ve böyle bir durumdaysan acımam
1000tl veririrm deme lüksün olmamalı zaten olmasın da.Ama küçük işletmelerde öğrencilerin ders
programlarına göre iş veriliyor hatta başvuru kartlarında derslerini belrtiyorsun ona göre planlıyorlar
mutlaka iş bul derim.
Halana kredi kartı çıkarttırmadın çünkü kendini tutamazsın ve 1.000-TL.'lik herhangi bir şey alabilirsin?
Çalış sen çalış ki değerini bil paranın.
Benim kızım ona verdiğim kredi kartını böyle çar çur etse çok kızardım ya. Neyse konudan sapmadan çalış mutlaka yetmez o elindeki para sana.
önceden olsa verirdim,babam karşılıyordu çünkü. şu an veremeyeceğimin farkındayım (inşallah) Böyle yerler olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim eğer uyarsa tabiki başvururum zaten çalışmak istiyorum..Aile konusunda da düzeleceğini sanmıyorum belki barışırız ama eskisi gibi olunmaz çünkü çok kırıldık
Başbakanlık bursunu şu milletvekili amca ayarladı dimi ?
Gerçekten yeri değil ama sizin gibiler yüzünden bir sürü insan açlık sınırında okuyor okulu
sizin eviniz arabanız var daha bu yaşta ona rağmen doymuyor göz yazık gerçekten sadece içiniz rahat ediyor mu merak ettim
Babanın mesleği nedir sorabilir miyim? Baktım konularına ama tüm sayfaları okuyamadım.
gerçekten beni üzdüğünüzün farkında mısınız? gözümün doymadığı falan yok benim.kesin alıyorum diye bir şey demedim. evet ayarlamaya çalıştık ama kimsenin hakkı yenmedi merak etmeyin. başvurular kapandı devlet zaten vereceği herkese verdi bursunu. haklısınız burs almasam da gayet güzel geçinirim,çalışırım ki zaten çalışıcam yine.ama böyle söylemeseniz gerçekten iyi olurdu. benim içimin rahat etmediği bir durum yok çünkü bursu alacağımdan emin bile değilim,sanırım dedim. ama bu mesajınızdan sonra umarım alamam çünkü haksız yere bu söyledikleriniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?