- Konu Sahibi gadjo dilo
-
Paraların en içi rahat ettireni baba parası sanırım. Benim babamdan bana vergi borcu falan kalacak.İhtiyacın yoksa istemiyorsan çalışma derim ben. Nerede mutluysan orada ol.
Şahsen benimde ihtiyacım yok. Babamın parası yetiyor bana ki ben dışarı insanı değilim evde daha mutluyum calismiyorum. Bazen sikilsam da ben genel olarak evcimen bir insanım. Bazen akrabalar diyor boşuna mi okudun diye ben böyle mutluyum...
Seni alıntılayatak biraz genel yazıyorum.Bu çerez paramız lafına bu kadar takılacak ne var anlamış değilim. Herkesin gelirine göre de gideri olur, bu çok normal. Herkes paranın kendine göre ifade ettiği değere baksın. Çok kazanıyorsa kazanıyordur yani, o onun kazancı. Çok para kazanan birinin de ona göre giderinin olması sizi neden bu kadar şaşırtıyor. Bu kadar alıngan olmayın. Konu sahibi için 2000 TL az paradır, 2000 TL maaşa çalışan insan için çok, ne var bunda? Dünya böyle ne yazık ki, herkesin şartları eşit değil. Neden bazıları kendileriyle kıyaslama gereği duyuyor?
Teşekkür ederim düşüncelerin için. :) web yazılımcısı.Bence o kadroya gerçekten ihtiyacı olanlar girsin.Yerinde olsam bu kadar çabalayıp uğraşmak yerine bulunduğum şehirde herhangi bir şirkette işe girer altımda arabamla rahat rahat işime gider gelir keyfi olarak çalışırdım boşuna okumuş olmıyım diye.Ne yalan söyliyim bana göre çalışmak ihtiyaçtan doğar.Yerinde olsaydım maddi durumum gayet iyiyse söylediğim gibi yapar kendimi zorlamazdım.Yarın birgün çıkacak herhangi bir sorun için hem iş tecrübesi kazanmış olurdum.Çünkü hiç çalışmadan yaş 40a geldiğinde ihtiyac olursa sizi işe alıcak insan bulamazsınız.bununla birlikte geçim derdi için çalışmadığımı biliyor olmanın huzurunu yaşardım.Falan filan.Yani kendimi hırpalayıp çabalayıp düzen bozmazdım. Evde otururmuydum bunu pek sanmıyorum.Çünkü bütün gün evde sıkılırdım.Bide sürekli olarak geleceğini düüşünerek yaşayan biri olarak hiç iş ttecrübemin olmicak olmasıda beni korkuturdu.Bununla birlikte çokk merak ettim kusura bakmayın ama eşiiniz ne iş yapıyor yahu? Öldüm meraktan resmen
Konumla ne kadar da alakalı bir video. :) Bağlantılarınıza hayran kalmamak elde değil. Bazı arkadaşların sizler hakkındaki yorumuna da katılmamak elde değil.
Baslik calismak istemiyorum diyor? Ben de diyorum ki calismayin niye bahane sunuyorsunuz?Çalışmak istemiyorum demedim ki. Tam zamanlı işte çalışmak istemiyorum. Ama eğitimim bunu gerektiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?