Çalışmamak İçin Bahanelerim

Teşekkürler, 15 sayfa tavsiye dolu. Özelden konuştuğum insanlar da kimi eğitim kimi hayatı yaşama konusunda öneri sunuyor. Rahat olup çalışanların çalışma sebeplerini, çalışmayanların çalışmama sebeplerini alıp kendimce tartıyorum. 3 aylık sevgilimden ayrıldım, aşk acısı çekiyorum tarzında konularla ilgilenebilirsiniz bu ilginizi çekmediyse.

Konumla ne kadar da alakalı bir video. :) Bağlantılarınıza hayran kalmamak elde değil. Bazı arkadaşların sizler hakkındaki yorumuna da katılmamak elde değil.
nasıl bi yorum mesela sevgili jooker? :)
bu konuya yapılan yorumlar biraz germiş seni anlaşılan biraz tebessüm iyi gelir sakin.

Baslik calismak istemiyorum diyor? Ben de diyorum ki calismayin niye bahane sunuyorsunuz?
Başlık çalışmak istemiyorum demiyor. Başlığın orijinali okuduğum bölümle ilgili çalışmamak için sebeplerim ama ben bunların bir yandan bahane de olduğunu bildiğim için sebeplerimi konuyu açarken bahaneye çevirdim. Çalışmak istemiyorum şeklinde yorumluyorsanız saygı duymaktan fazlasını yapamam.

çok saygısız bi kadınsın. eminim ki de yaşın vardır baya. ben en azından bahane üretmek yerine verimli bişiyler üreten, kimi zamanlar da 3 aylık sevgilisi tarafından üzülmüş olan bi kızım. çok kibarsın çok

Konumu okuyup yorum yapsaydın yaşımı görürdün. Kibarlara kibar olduğum doğrudur. İyi geceler, güzel rüyalar.

Tüm yorumları okuyamadim. Sanıyorum esin yazılımci benim eşim gibi. İşler bir zaman çok iyi olup bir anda alt üst olabiliyor.. mesleğin elinde sayılır bence 1 yil 2 yıl takıl evde.. çalışmak istemiyorsun belli ki neden çalışasin ki.. imkanıniz da var. Allah korusun ilerde bir sorun olsa o zaman hazırlanırsin yine.. hatta bu şekilde risk almak daha kolay senin için. Eşinin islerini öğrenmeye calisabilirsin mesela.. Veya farklı sektörlere atlayabilirsin.

Bu arada bazı yorumlar acayip kıskançlık kokuyor... kafanı takma :)

@nikitamuz aaa 3 aylık sevgilim diye başlayan konun varmış. Şimdi gördüm. İlginç olmuş. Bu konuda çok samimiyim, haberim yoktu, belaltı vurmuşum gibi olmuş. Sabah başkasına diyecektim, tuttum kendimi. Sana kısmetmiş. Kusura bakma. :/

benim açtığım başlık gerçekten bi fikre ihtiyacım olduğu için açılmıştı. yanılmıyosam sen açtığın bu başlıkta "bana iş önerileri sunar mısınız?" diye bi tavsiye istememişsin

Bulunduğunuz şehirde atanma imkanin yok,ihtiyacın yok ve bence yaşın bir iki seneyi boş geçirmeye elverişli bir yaş. ayriyeten şu an eşinle evde vakit geçirmek sana keyif veriyor kendini kasma bence bu zaman zarfında keyfince yaşa.yada yüksek lisans yapabilirsin
Kurslara yazilabilirsin
İnsanlar vakit bulamamaktan hayata yetişememekten yakınıyor böyle bi imkanin varsa değerlendir sonra kariyer planlamasi yaparsin ya kendine ait bi iş yada başka bişey yaparsin eninde sonunda.
Yalniz bi tavsiye çalışmama kararı alirsan haftada bir iki kez kendine ait seni dışarı çıkaracak sosyallestirecek eşine özletecek bi hobi yada kursun olsun

Senin eşin de yazılımcı demek. :) kendisine mi iş yapıyor başkalarına mı? Kendisine yapıyorsa rakiplerdir belki. Hayatımı evde geçirmek istemiyorum, bütün günümü işte geçirmek de. bazı hobilerimi işe dönüştürmek istiyorum. İstemediğim tek şey tam zamanlı iş. Önerilerin için teşekkürler.
Kıskançlık yapan varsa da hayat parası olana güzel diye bir dünya yok maalesef. Bunun aile yönü var manevi yönü var, hastalık yönü var. Hayat toz pembe değil. Para var huzur var diye bir dünya yok. Parası olan dahi hayatta bir şeylerle mücadele ediyor.

Arkadaşım, tavsiye istediğim konu iş önerisi olmak zorunda mı? Yordun yahu. Bu kadar insanla ne konuşuyorum? İyi geceler.

Arkadaşım, tavsiye istediğim konu iş önerisi olmak zorunda mı? Yordun yahu. Bu kadar insanla ne konuşuyorum? İyi geceler.
tamam işte cicim benim önerimi de dikkate al. yorum beğenmiyosunuz ayol. çalışma o halde takılmana bak yazmışım oraya.

Canim sen calisma en iyisi cocuk yap ona bak bari. Hem yaşında gelmis baska bi secenek sunamiyorum butun yollari tikamissin

tamam işte cicim benim önerimi de dikkate al. yorum beğenmiyosunuz ayol. çalışma o halde takılmana bak yazmışım oraya.

Kendi işlerini yapıyordu. Sonra digtrk ten teklif aldı oraya başladı. Düzenli maaş in keyfini sürüyoruz suan :) dediğim gibi tam zamanli is bana göre de değil hiç. Ben öğretmenim yarım gün gidip geliyorum. İnsanlar kendinde olmayana sahip insanı görünce taşa tutuyorlar çoğu zaman... alıştım ben özellikle öğretmensen nasıl rahatsin nasıl rahatsin :) artık diyorum evet çok rahatım sen de öğretmen ol...
Bence sen kendine 1 sene 2 sene zaman tanı. Çalışırsan mutsuz olcak gibisin.

Ben senin yerinde olsam kurslara gider grafik tasarım üzerine yogunlasırdım hem eglencelidir. Hem de birazda olsa sen de uğraşır vakit geçirirsin.

Esin ne is yapiyor kiz ben de yapiyim valla.

Bence bu durumda calisma. Ilersi icin bilgini arttir sadece.

Madem eşinizin durumu bu kadar iyi ve çalışmayı istemiyorsunuz o zaman çalışmayın.Çünkü o işlerden alacağınız maaş sizi tatmin etmeyecek. İlle bir şey yapacaksanız daha iyi ve daha geçerliliği olan bir bölüm okuyun bence. Hukuk, psikoloji gibi. O zaman serbest çalışabilirsiniz.Böylece düzeninizi de bozmamış olursunuz. Kpss ye çalışacağınıza lys ygs çalışın. Hukukta devam zorunluluğu bile yok üstelik. O arada bebek sahibi olursunuz hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…