- 28 Mart 2012
- 837
- 714
- 123
- Konu Sahibi sersemsinem
-
benim kv kendi kv sinden çok çektiği için olsa gerek benden pek beklentye giremiyor , ilk zamnlar gelme gitme mevzuu vardı şimdi onuda aştık 2-3 haftada bir gidip geliyoruz,
evinden temizlik yapma gibi bir mevzuu geçmedi yaptırcağınıda sanmıyorum yemeğe gittiğimizde bulaşığını bile yıkatmaz
o bana misafir gibi gelir ben ona misafir gibi giderim, tabi daha 4 aylık evliyiz şimdilik böyle umarım hep böyle devam eder...
çeyrek gelin ne demek?
yazını tebessümle okudum. demek ki işten çıkmaya korkan bi ben değilmişim diye... işimle ilgili sıkıntım yok çok şükür ama bebek olursa mecbur bırakırım diyorum ama aynı sorular ben de de var. hergün görüşmek istemiyorum. sıkılıyorum fazla vıcık vıcık olmaktan... hakkımızda hayırlısı..
biz de misafir gibi gidip gelenlerdeniz.O da anlıyor çalışınca yetişemediğimi.HAtta geçen hafta sonu gittik.İkramlarda bulundu.Başka bir komşusu da vardı.O benden önce çay için kalktı.Komşu da bırak yapsın o gelin değil mi dedi.Kayınvalidem de gelinse köle değil ya dedi.Bir hafta sonu var buraya gelmiş.Ben de çalıştıramam onu burda dedi.Komşusunun yanında onore etti valla beni:)))
hehehgüzel soru valla.
Kayınvalidemin gözünde tam gelin olmam için;
Onunla beraber yaşamam, şimdiye 2 tane doğurmuş olmam, günlerine kuranlarına koşa koşa gitmem, haftada bir evini temizlemem, o nedese susmam (ki öyle yapıyorum sabır diyorum)
Sabah gelip akşam yemeğimi yiyip eve gitmem gerekiyor..
Bunları yapmadığım için ve yaşam/iş koşullarım dolayısıyla bu tarz şeylere çok mesafeli olmam beni çeyrek gelin yapıyor.
Hatırlıyorum evliliğinin ilk zamanları sen bayaa sorun yaşamıştın mesafe konusunda, yorum yapmışlığım bile var konularına ama şimdi ben senden yardım isticem, evin yakın olmasına rağmen nasıl koydun ki bu mesafeyi? 2-3 hafta da bir dedin hatun el insaf.. Bize de öğret nasıl bi yol izlediğini be
ahh ah ne dertlendim değilmi ilk zamanlar şimdide ufak tefek birşeyler çıkıyıor ama ilk günlerinki nasıl geçti bunlarda geçicek diye avutuyorum kendimi , ama ben çok inat ettim her akşam arardı her akşam abartısız yorgunum dedim , onun beni aramadığı bir akşamda ben aradım müsaitseniz gelicem diye konusunu açtığında da bak bugün müsaitttim sizi aradım sizin de beni zahmet edip sürekli aramanıza gerek yok ben ararım sizi dedim önce bozulsada kibarca söylediğim için anladı en azından. bana gelmesi konusunda da o beni sürekli arıyordu geleyim diye tamam diyordum ama bir kere bile hadi bana gel demedim bi süre sonra utandı sanırım
birde doğal olarak sık sık geldiğinde insanın hizmet edesi de gelmiyor yüzüne pek gülesi de , ama şimdi öylemi çok sık gelmedği için güzel ağırlıyorum ,ikramlar yapıyorum tabiri caizse el üstünde tutuyorum.
ama çalışmasam nasıl olur bilmiyorum tabi, en başa dönermiyiz yine sorun yaşarmıyım , o yüzdn bende senin gibi korkuyorum çalışmamaktan
ama en önemli iyi niyet olucak kv oğlumun evi kimene diyerek huzurumu kaçırsaydı yaptığım hiçbir şey işe yaramazdı
Teşekkür ederim jeyloo hakikaten incedir.Ödü patlar rahatsız edeceğim falan diye.Ben de ona sürekli jestler yaparım.Sık sık ararım.Elim dolu giderim.Pasta börekler yaparak giderim.Bu arada nasıl alıntı yapabiliyorunuz cevap yazarken bulamadım bir türlü yeniyim de burda:)))
herşey doğal gelişmiş gelin hanım, senin cıngar çıkarmana gerek kalmdan çorap söküğü gibi oturmuş herşey.Çok sevindim.
benimde kaynanam yakında oturuyo 10 dk. mesafede ama özel bir durum olmadıkça haftada bir iki haftada bir falan gidiyoruz benim eşim çok evcil biri akşam evde oturmaya bayıldığı için sık gitmiyoruzallah razı olsun kaynanam iş güç yaptırmaz ama ben çalışmasam illaki gel git derler allah yardım etsin canım eşin tavrı çok önemli benim eşimde hayatta laf ettirmez ama gidelim diye de tutturmaz
Teşekkür ederim jeyloo hakikaten incedir.Ödü patlar rahatsız edeceğim falan diye.Ben de ona sürekli jestler yaparım.Sık sık ararım.Elim dolu giderim.Pasta börekler yaparak giderim.Bu arada nasıl alıntı yapabiliyorunuz cevap yazarken bulamadım bir türlü yeniyim de burda:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?