[/Sen ne üretiyordun arkadaşım pardon?
Üretmeyi niye sadece maddiyata bağlıyorsun ki..
Eğer "kocamdan ayrılmak" diye bir ihtimalle başladıysam da evliliğe, zaten yazık o evliliğime.. ayrılmak zorunda kalınca düşünür herkes ne yapacağını. Elbette herkesin bir diploması olmalı.
Evhanımlarının hepsi zamanını "şunu demiş bunu giymiş" muhabbetleriyle mi geçiriyor? Acaba çalışanlar geçirmiyor mu? işyerlerinde daha çok oluyor bu muhabbetler,dedikodular, birbirlerinin kuyusunu kazmalar..
Arkadaşın dediği gibi ,kadınlar çalışmasaydı şimdi daha çok erkeğin işi olurdu, hatta işsizlik kalmazdı. ihtiyacı olup da çalışan kadınlara birşey demiyorum ama diğerleri kendilerini bilir..
"Ben kocamdan para isteyemem" deyip de yabancı bir adamın(müdürünün) önünde boynu bükük el pençe divan duranlar bana komik geliyor.
Sen kendi yaşam tarzınla mutlu olabilirsin, bu senin en doğru şeyi yaptığın anlamına gelmez. QUOTE]
bu arkadasa katiliyorum....
bana gelince bende calismiyorum ev hanimiyim su an...istesemde calisamam simdi cünkükücük bi bebegim var...aslinda bende bazen istiyorum calismak para kazanmak..ama bu asla esimden para istemeye utadigim icin degil....niye utaniyim ki alla allaa...öyle bi isterim ki vallaa

sonucta o benim esim..onunla herseyi paylasiyorumben..iyiyide kötüyüde...cocuk yapmaktan utanmiyom ,para istemekten mi utanicam yaaa

...bana bu bahane sacma geliyo biraz....benim calismaktaki sebebim ancak su olur:havam degisir,arkadas cevrem genisler,evde bazen bunaliyorum kafami dagitmis olurum,eee tabi bu arada da para kazanirim yani....

bide ben iyi bi okul bitirdim,3 yabanci dilim var niye evde duruyim diyorum kendimce...bosuna mi okudum...??cok iyi bir maasla alisirim hemde ben...eve süper bi katkim olur yani...ama dedigim gibi oglumbiraz büyüsün ,babaannesi bakar yada krese veririim ...ancak o zaman yani..esimde karismiyo bana zaten..ister calis ister calisma diyo sagolsun..