her yaz ve kış başında aylık bin lira verilir elime yazlık kışlık dolabımı yenilerim...bunun dışında gezerken avm de falan ne beğensem alır eşim kayınvalideme gösteririm hemen çok hoşuna gider...ama geçenlerde 2 çizme alcaz diye yine çıktık evden eşim bi mont beğendi dene dedi denedim ben başka şeylere bakarken bi baktım almış geldi...pahalıydı biraz niye aldın dedim hoşuma gitti yakıştı dedi ama tamamen fuzili bişeydi benim için...neyse dükkanımıza gittik kayınvalidenin yanına ayakkabıları gösterdik eşime montu gösterme dedim pat diye çıkardı arabadan getirdi ben mosmor oldumne biliyim rahatsız hissettim kendimi...anne valla gitmiş almış pahalıda bişey o beğendi dedim kadın bastı kahkahayı ee ne olmuş aldıysan tabikide giyceksin alcaksın herşey gençlikte güzel dedi...bugüne kadar bişey demedi sormazda hep ben gösteririm ama bazen rahatsızlık hissediyorum nedense bunu yeni aldım demeye...mesela eşim hep der annemle babam bana para veriyo birinin düğünü olduğunda git blueye ver abiye alsın diye yoksa her düğünde okadar abiye parası vermek bana saçma geliyo onlar vermese ben sana her düğünde nişanda falan abiye alamam okadar para vermek çok saçma diyo
vay be böyle kv kp de var demek ki
var canım varkayınpeder markete gider ne seviyosam poşet poşet alır yollar eşimle ALLAH binkere razı olsun...her bayram ve yılbaşında ayrı bi alışverişe giderim 2 yıllık evliyim nişanlılık dahil bu hiç şaşmadı...benim kendi ailem yapmaz şahsen böyle bişey kendi gelinlerine...
Sus sus nazar etme
Ben daha evli değilim ama okudukça şaşırıyorum ya acaba yeni evlilerde daha alışamadıklarından mı yadırgıyolar gelinlerin oğullarının parasıyla aldıklarına:26:
Hani zamanla geçiyodur belki bu huyları, geçiyor değil mi
var canım varkayınpeder markete gider ne seviyosam poşet poşet alır yollar eşimle ALLAH binkere razı olsun...her bayram ve yılbaşında ayrı bi alışverişe giderim 2 yıllık evliyim nişanlılık dahil bu hiç şaşmadı...benim kendi ailem yapmaz şahsen böyle bişey kendi gelinlerine...
Merhaba,
Henüz yeni evliyim. Çalışmıyorum. Kv dem her giydiğime bu da yeni mi yeni mi aldınız kaç para diye soruyor mu? Her kıyafetimi bilmiyor giyince de yeni di mi bu diyor mu? Sanki benim hiç giysim yok kocamın parasını yiyorum sürekli yeni birşeyler alıyorum sanıyor. Benimle aynı durumda olan var mı, ne yapıyorsunuz bu durumda?
ben çalışıyorum ama benim kayınvalidem böyle
bizimkinin soruş nedeni para yemek değil de fuzuli para harcadığımızı düşündüğünden. bi kazak alırım "ne kadara aldın, söyleseydin ben sana örerdim ipi en fazla 10 lira tutar." çizme alırım "ne kadara aldın?" sadece bana değil oğluna da sorar. kötü niyeti olduğunu düşünmüyorum ama sinirimi bozmuştu benim eşime de söyledim o da farkındayım demişti. bi gün yine bi kazak almıştım gene sordu ben "napıcan sen mi örcektin?" dedim gülerek bozuldu ama anladı bi daha da demedi :))
Merhaba,
Henüz yeni evliyim. Çalışmıyorum. Kv dem her giydiğime bu da yeni mi yeni mi aldınız kaç para diye soruyor mu? Her kıyafetimi bilmiyor giyince de yeni di mi bu diyor mu? Sanki benim hiç giysim yok kocamın parasını yiyorum sürekli yeni birşeyler alıyorum sanıyor. Benimle aynı durumda olan var mı, ne yapıyorsunuz bu durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?