Çalışmayan Hanımlar: Sizin de kayınvalideniz her giydiğinize bu da yeni mi diyor mu?

vay be böyle kv kp de var demek ki

çalıştığım halde ne kadar çok giyiceğin var diyip duruyor gırtlağını sıkasım geliyor

ben yeni evli değilim ama benim evimin yanında bakkal var o soğuk kış gününde kadın şalvarı üstüne çekmiş ince bir kazak üstünede yelek belli üşüyor ki bu kadının durumu gayet iyi parasal olarak, ben ise kalın montumu giyip ekmek almaya gidince , montuma bakıp ne güzelmiş dedi , bazıları paraya kıyıp almıyorlar özellikle belli yaşın üstündeki kadınlar çok mağdurlar ,

vay be böyle kv kp de var demek ki

var canım var kayınpeder markete gider ne seviyosam poşet poşet alır yollar eşimle ALLAH binkere razı olsun...her bayram ve yılbaşında ayrı bi alışverişe giderim 2 yıllık evliyim nişanlılık dahil bu hiç şaşmadı...benim kendi ailem yapmaz şahsen böyle bişey kendi gelinlerine...

evet yeni aldım beğendiysen kocanda sana alsın diceksin olmayacak

Ben açlıştığım halde kaynanaımın incilerinden biri idi bunu yeni mi aldın... İnciler birleşti, artık kaynanam yok, kesinlikle görüşmüyorum, ondan hiçbir haber almak istemiyorum ve almıyorum, eşim de görüşmüyor, telefonda konuşup konuşmadıklarını bilmiyorum, sormuyorum da zaten. Eşimin kendi tercihi görüşmemek, görüşmesi bizim boşanıp iki sene benim başka bir şehirde yaşamamla sonuçlandı...On ay oldu tekrar evleneli,isterse görüşsün kendi bilir, bir daha boşarım ama bu defa gitmem hiç bir yere, gözüne soka soka aynı yerde yaşarım...

Sus sus nazar etme

Ben daha evli değilim ama okudukça şaşırıyorum ya acaba yeni evlilerde daha alışamadıklarından mı yadırgıyolar gelinlerin oğullarının parasıyla aldıklarına:26:
Hani zamanla geçiyodur belki bu huyları, geçiyor değil mi

malesef hiçte geçmiyo.yaşlandıkca daha beter çenelerine vuruyo.arkadaşın dediğine inanamadım.yatıp kalkıp şükretmesi lazım.istisna demekki.darısı herkesin başına bizden geçti artık alacağımızı aldık duyacağımızı duyduk allah beterinden saklasın...

AMİİİİNNN....

Bende 2,5 yıllık evliyim nişanlılık dahil hiç böyle birşey görmedim ne mutlu sana. Umarım hep böyle gider

evet canım ben çalışıyorum banada sorar fiyatına kadar nerden aldın falan
benim arkadaşın tuhafiye dükkanı var ordan alırım hep xden aldım derim ama orasıda pahalı der sürekli ama bende başka yerden bulamıyorum istediğim gibi derim.
bigün arkadaşım dediki kaynananla görümcen şunu beğendiler pahalı diye almadılar dedi şimdi indirime girdi söyle alıcaklarsa dedi. bende o arada görümceye doğumgnü hediyesi arıodum onu aldım kaynanada orda kaça aldın dedi bende önceki fiyatı söyledim tabi e pahalı diye almadıydık biz dedi gözleri pörtledi bende aman canım feda olsun x ablaya dedim hahaha

3 kere üstümde gördüğü şeyi bile yeni mi diye sormuşluğu vardır.
Ya yanında yeni birşey giymemeye çalıştım yada hersorduğuna annem aldı dedim.
O cevabı duymamak için sormayı kesti

sormasın.sordurmayın.bu yazdıklarınızı ona da söyleyin.çekinmeyin.o nasıl size sormaya çekinmiyor.

ben çalıştığım halde üstümde görmediği birşey görsün yeni mi bu ne zaman aldınız ne kadar diye sorar
önceden vardı deyince de hiç görmedim ya der sanki evlenmeden önce ben çıplak geziyordum.
rahat rahat kendi paramı harcayamıyorum. alışveriş poşetlerime bile bakar eve çıkartırken ne aldım diye

ben çalışıyorum ama benim kayınvalidem böyle

bizimkinin soruş nedeni para yemek değil de fuzuli para harcadığımızı düşündüğünden. bi kazak alırım "ne kadara aldın, söyleseydin ben sana örerdim ipi en fazla 10 lira tutar." çizme alırım "ne kadara aldın?" sadece bana değil oğluna da sorar. kötü niyeti olduğunu düşünmüyorum ama sinirimi bozmuştu benim eşime de söyledim o da farkındayım demişti. bi gün yine bi kazak almıştım gene sordu ben "napıcan sen mi örcektin?" dedim gülerek bozuldu ama anladı bi daha da demedi :))

Canım inan bana gereksiz takıyorsun, desin ne var, yeniyse evet yeni, değilse hayır vardı de geç.. Eğer sinir olsun diye yapıyorsa o sinirlenir, eğer öylesine sorduysa problem olmaz.

benım kaynanam degıl ama görümcem yapıyo bunu acık acık soylemıyo ama evıne her gidişimde yenı mı dıye bakıyo
sankı onun parasıyla alıyorm
benım kocam ya heralde alırım da satarım da sanane dimi
evlendıkten sonra babamdan para mı alıcam

Benim annem öyledir :)
daha geçen 'nerden aldın, kaç para, ne çok kıyafet alıyosun' dedi annem.. 'alırım istediğimi, kocam karışmıyor' dedim :) ama işte kayınvalideye söylenemez

ben kendi annem sorduğu halde deli oluyorum ki sizi düşünemiyorum

Bazı insanlar öyledir, örneğini verdim annemde öyle, her alınan bişeyi gereksiz bulur. yapı meselesi, siz takmıyorsanız en doğrusunu yapıyorsunuz :)

sende her sordugunda annem almıs fıyatını bılmıyorum de emınımmm pes edecektırr annenın aldıgını duyunca:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…