caba kayinvalideler ne derse yanlis anlayalim diye kendimizi programladikmi diye dusunuyorum su an
sorarsa sorsun ne olacak ki
niye takiyorsunuz kizlarrrrrrrrrrrr
yeniyse yeni deyin yoksa yeni degil deyin gecsin gitsin
hayati bu kadar da irdelemeyin canlar yawwwwwww
o sunu der bu bunu der bosverin agzinizin tadi yerindemi o kadar iste
armudun spi uzumun copuyle kendinizi strese sokmayin
kay.ladrda sora sora yorulur insallah
konu sahıbı arkadasım
benım annem bıle sorar buda mı yenı nıye aldın
evı dısı kus yapar parayı kadın sıkarsa bısey sahıbı olunur
dısarda yemek yemeyın masraf olur
kotu nıyetlı mı
tabıkı degıl kadın ole gormus ole yapmıs
kafaya takcak bısımı bulamadın allah askına
Bunları ben de biliyorum arkadaşım bekarlıktan gelen kıyafetlerime yeni di mi bu deyip duruyor sanki ben müsrifmişim gibi. Evlendiğimden beri eşime tek parça bir şey aldırmadım. Bilmem anlatabildim mi?
ben yeni evli değilim ama benim evimin yanında bakkal var o soğuk kış gününde kadın şalvarı üstüne çekmiş ince bir kazak üstünede yelek belli üşüyor ki bu kadının durumu gayet iyi parasal olarak, ben ise kalın montumu giyip ekmek almaya gidince , montuma bakıp ne güzelmiş dedi , bazıları paraya kıyıp almıyorlar özellikle belli yaşın üstündeki kadınlar çok mağdurlar ,
sorma bendede var öyle bi anne bide kocama tembihliyo alma etme diye deli oluyorum babamda aynıeve 3 tane tv aldık diye adam kıyameti kopardı ne gerek var diye sanane be adam sen ne karışıyosun benim kocam alıyo daha ne istiyosun ama yoookkk olmayıncada almıyo derler...
Benim sevgili kv demde herkesin içinde laf sokmuştu hiç unutmam...
Görümcemler üstümdekini çok beğendi yenimi diye sordular, kv dem atladı alır o alıırr güzel güzel giyer bir kerede anneme alıyım da giysin demez dedi... benim ağzım açık kaldı tabi, herkes gülüştü...
Çalışmıyorum, kocamın parasını çıtır çıtır yiyorum eşim sağolsun... hiç ikiletmez ama kv de görmemezlikten gelir bende o yeni bişey alsa hemen ne güzelmiş güle güle giy derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?