ÇALIŞMAYI DAYATAN KOCA

Biz sanaldan yazıyoruz da sen uzaydan mı yazıyorsun? Mantık super

Erkegin ve kadinin fitratinda koptum hahaha bizde size insaat iscisi olun demiyoruz. Söylediğiniz şey çok komik. Siz bizim savunduğumuz olayı asla anlayamayacaksiniz zaten o yüzden münakaşaya gerek yok. Zihniyetiniz belli.
Ölürüm de çalışmam demissiniz. Evet insanlar genelde ölmemek için çalışıyor zaten.
Ilerde 50 yasiniza geldiginizde esinizle anlasamayip boşanmak isterseniz o yastan sonra ne yapacaginizi nerde is bulacağınızı düşünüyor musunuz peki?
Hayat inisli çıkışlı hep ayni gitmiyor birdenbire degisiveriyor bir kafa yorun isterseniz.

Evet herkese nasip olmuyor, Avrupada haus almak.Çalış seninde olur, miras degil eşimin alın teri derdi sizimi aldı.Eşinizde sizi yaşatsın.
Eşimin alinterine gerek yok tatlım ben kendi alinterimle aldım da sen anlamazsin alninterlemesinden falan. Ayrıca sen ev hanımlarının falanda sözcüsü olamazsın bu kafayla. Seni eşin yaşatır ben KENDİM yasarim şükürler olsun.

kadinin calisma hayatinin olmasi cok guzel egerki guzel bir isi varsa esimin durumu iyi isten cikiyim demesi gercekten mantiksiz..ama esden para istememek icin ona muhtac! durumda hissetmemek icin calismak bana kadinin dogru erkegi secmedigini dusundurtuyor acikcasi ben calismiyorum esim.hicbir zaman bana ona muhtacmisim gibi davranmadi herzaman bizim paramiz dedi birazda dogru insanla hayati birlestirmek lazim ..

Adamlar evlenmeden işin varmı diye soruyor artık yani çıkar evliligi.

Bakın siz burada ev hanımı sözcüsü oldunuz beni küçümsemeyin falan dediniz ama siz sürekli çalışan kadınları küçümsüyorsunuz

Böyle giderse konu da kapanacak

Biraz da öğretmen iç güdüsü ile yazıyorum
Göreve başladığım zaman en büyük mücadelem kız öğrencilerimin okuması ve onları hayata dik bir duruş ile yetiştirmek olacak

Bakın eşimin alın teri diyosunuz alın terim demiyorsunuz

Aslında konu bu

Kadınlar da üretmeli

İmkanlar çok iyi artık. Sadece eşim şu işi yapıyo bu kadar maaş alıyor doktor karısıyım falan muhabbetleri cidden bayıyor.

Ben ne üretiyorum topluma devlete katkım ne arkamda ne bırakacağım bunu düşünelim

Bırakın evi arabayı maaşı falan

Bosanmalarin artmasinin nedeni kadinin degismesi değil !!!
Calismayan kadin nasil bosansin mecbur dayagiyla kumasiyla metresiyle kabullenip oturacak. Sorunu oldugunda bosanamaz çünkü ekonomik özgürlüğü yok.
Calisan kadin ise cekmek zorunda degil herkes dünyaya 1 kere geliyor ve hayatini yasama hakki var o yüzden bosanabilir.
Sizdeki kafa benim anneannemde bile yok o bile okuyun çalışın kimseye muhtaç olmayin diyor kadinin okumasi bile yok.
Yazik sizin düşünce yapiniza ve yetistireceginiz cocuklara...

Biz buna hayatı paylaşmak diyoruz
Burada okadar çok konu okudum ki maaş kartından haberi olmayan, çalışıp dayak yiyen kadın ama mutlu olanlarıda elbet vardır.Kadının eşi çalışmasını istemiyorsa bu bayanlar neyin derdinde eşim istemiyor çalışmıyorum kimene.

Çok şükür kimseye ihtiyacım yok HAUS almak için. Eşimin fikirlerini beğendiğim, kişiliğini düzgün bulduğum için aşık oldum. Beraber eğlendiğimiz için de evlendim. Avrupada yaşayıp dilimizdem bir haber olmanızdan anlayabiliyorum sizi aslında. Allah eşinize daha çok para versin de size beşer ona HAUS alsın. Bize nasip olmaz nasılsa.

Evet herkese nasip olmuyor, Avrupada haus almak.Çalış seninde olur, miras degil eşimin alın teri derdi sizimi aldı.Eşinizde sizi yaşatsın.

Ha şöyle konuya gel. Eşin istemiyor calismiyorsun. Sorunda burada ama valla senle bunu tartisamayacagim. Boşuna olur cunku

Dilerim bu kibirli konuşmalarla işinizden olmazsınız, rızkı veren Allah 'tır.Yedigim her lokma emegimin karşılıgı helal umarım birgün bu kibirlilikle daha kötü hallere düşmezsiniz.Bir zamanlar sizin gibi kibirli olanlar şuan işsiz.

Aslında eşleri saygı duymuyor çoğuna. En azından benim çevremdekiler etraflarında çalışan kadınları gorunce evdeki hanıma saygıları azalıyor malesef. Erkek milletine cokta güvenmemek lazım.

Kadının mesleğini beğenmeyen hödük de var.

Ben mühendisim , ilk işyerimde bir iş arkadaşım vardı gayet de hoşsohbet bir insandı. Bir gün konuşuyorduk, karısından bahsediyordu grafiker dedi. Patron da iyiymiş güzel iş diyince, junior pozisyonda çok da para kazanmıyor tarzı bir şey söyledi. Hödüğe bak , o kadın hem dışarda hem evde çalışıp bunun gönlünü etmeye çalışıyor bir de paşaya kendini beğendiremiyor. Böylesine servet avcısı kadın gerek ki aklı başına gelsin.

Haus Almanca bir kelimedir bayan egitiminiz ortada cevap vermiyorum, yaz yaz kudur....

En çekilmez erkek tipi (( bir erkek nasıl kadına güvenerek hareket eder çok kötü bir şey ya bu Ona göre mi sectide evlendi sizle bu adam ? mutsuz olmanıza rağmen hala sizin elinize bakıyor yazık o eşinizé.. demiyor ki ayril ben sana evimizé bakarım.. sanırım eşiniz bilmiyor evin geçimi erkekten evin idaresi kadından sorumudur..Allah yardımcınız olsun inşallah halledersiniz

Aynı mantığa göre ; siz de evinizle övündünüz, hiç olmasına bir kıvılcım yeter .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…