- 16 Haziran 2016
- 570
- 643
- 18
- 40
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
Evet herkese nasip olmuyor, Avrupada haus almak.Çalış seninde olur, miras degil eşimin alın teri derdi sizimi aldı.Eşinizde sizi yaşatsın.Hemi de avrupada
Biz sanaldan yazıyoruz da sen uzaydan mı yazıyorsun? Mantık superSon kez yazıyorum, benimle ugraşacagınıza gidin biraz eşinizle ilgilenin ki saat gece yarısı sonra adamlar demesin sevgi vermiyor.Sanal ortam hiç birinizi ciddiye almıyorum, belkide hepinizin söyledikleri yalan, inanın zamanım yok ugraşacak.
Kaliteli insan işiyle, Kalitesiz insan kişiyle ugraşırmış.Bu söz anlayanlara yeter.Çalışan insanların bu saatte uyuması lazım, uymuyorsa mutsuz olmalı.Selametle cevap vermeyecegim birbirinizi tıpışlayın, gülüyorum.
Erkegin ve kadinin fitratinda koptum hahaha bizde size insaat iscisi olun demiyoruz. Söylediğiniz şey çok komik. Siz bizim savunduğumuz olayı asla anlayamayacaksiniz zaten o yüzden münakaşaya gerek yok. Zihniyetiniz belli.Ben bayan diyorum bu benim tercihim ayrıca fikrimi hala arkasindayim ben istersem çalışırım bir erkek beni asla zorlayamaz zorlarsa inadimdan ölürüm çalışmam !!! Düne kadar çalışmayan anneler vasifsiz miydi ? Üniversite mezunuyum ve calismiyorum bundan hiç ama hiç gocunmuyorum yıllarca çalışıp didinip emeği hiç edilen birçok bayan gördüm çevremde. . Ki bir erkeğin fitratiyla bayanın fitrati bir değildir bu yüzden çalışma sorumluluğu erkeğe verilmiştir.. fikrim noktasına kadar budur beğenmeyen dönüp kendine baksın !!!
Adamlar evlenmeden işin varmı diye soruyor artık yani çıkar evliligi.Bizim yok şöyle biz yorulmayalim diye dusunen kocamiz. Vuruyorlar kırbacı vuruyorlar kirbaci
Eşimin alinterine gerek yok tatlım ben kendi alinterimle aldım da sen anlamazsin alninterlemesinden falan. Ayrıca sen ev hanımlarının falanda sözcüsü olamazsın bu kafayla. Seni eşin yaşatır ben KENDİM yasarim şükürler olsun.Evet herkese nasip olmuyor, Avrupada haus almak.Çalış seninde olur, miras degil eşimin alın teri derdi sizimi aldı.Eşinizde sizi yaşatsın.
Biz buna hayatı paylaşmak diyoruzAdamlar evlenmeden işin varmı diye soruyor artık yani çıkar evliligi.
Öglene kadar uymuyorum imsak vakti uyanma saatimRaporluyum ben merak etme öğlene kadar uyuyabilirim sizin gibi
Hani cevap yazmayacaktinÖglene kadar uymuyorum imsak vakti uyanma saatim
Adamlar evlenmeden işin varmı diye soruyor artık yani çıkar evliligi.
Bosanmalarin artmasinin nedeni kadinin degismesi değil !!!Kadınlar dışarıda calistiklarinda daha fazla yipraniyorlar sadece maddi rahatlik uğruna buna katlananlar da var birde calismaya alışmış olanlar da var lakin bir bayanın dışarıda çalışması bayanın ruhsal halini etkiliyor.. bosanmalarin artma sebeplerinden biride bayanların çalışma hayatına girdikten sonra değişmesi..
Burada okadar çok konu okudum ki maaş kartından haberi olmayan, çalışıp dayak yiyen kadın ama mutlu olanlarıda elbet vardır.Kadının eşi çalışmasını istemiyorsa bu bayanlar neyin derdinde eşim istemiyor çalışmıyorum kimene.Biz buna hayatı paylaşmak diyoruz
Evet herkese nasip olmuyor, Avrupada haus almak.Çalış seninde olur, miras degil eşimin alın teri derdi sizimi aldı.Eşinizde sizi yaşatsın.
Ha şöyle konuya gel. Eşin istemiyor calismiyorsun. Sorunda burada ama valla senle bunu tartisamayacagim. Boşuna olur cunkuBurada okadar çok konu okudum ki maaş kartından haberi olmayan, çalışıp dayak yiyen kadın ama mutlu olanlarıda elbet vardır.Kadının eşi çalışmasını istemiyorsa bu bayanlar neyin derdinde eşim istemiyor çalışmıyorum kimene.
Dilerim bu kibirli konuşmalarla işinizden olmazsınız, rızkı veren Allah 'tır.Yedigim her lokma emegimin karşılıgı helal umarım birgün bu kibirlilikle daha kötü hallere düşmezsiniz.Bir zamanlar sizin gibi kibirli olanlar şuan işsiz.Eşimin alinterine gerek yok tatlım ben kendi alinterimle aldım da sen anlamazsin alninterlemesinden falan. Ayrıca sen ev hanımlarının falanda sözcüsü olamazsın bu kafayla. Seni eşin yaşatır ben KENDİM yasarim şükürler olsun.
Aslında eşleri saygı duymuyor çoğuna. En azından benim çevremdekiler etraflarında çalışan kadınları gorunce evdeki hanıma saygıları azalıyor malesef. Erkek milletine cokta güvenmemek lazım.
Haus Almanca bir kelimedir bayan egitiminiz ortada cevap vermiyorum, yaz yaz kudur....Çok şükür kimseye ihtiyacım yok HAUS almak için. Eşimin fikirlerini beğendiğim, kişiliğini düzgün bulduğum için aşık oldum. Beraber eğlendiğimiz için de evlendim. Avrupada yaşayıp dilimizdem bir haber olmanızdan anlayabiliyorum sizi aslında. Allah eşinize daha çok para versin de size beşer ona HAUS alsın. Bize nasip olmaz nasılsa.
Dilerim bu kibirli konuşmalarla işinizden olmazsınız, rızkı veren Allah 'tır.Yedigim her lokma emegimin karşılıgı helal umarım birgün bu kibirlilikle daha kötü hallere düşmezsiniz.Bir zamanlar sizin gibi kibirli olanlar şuan işsiz.
Sizin gibi zihniyete anca çalışan insanlar aşk evliligi yapar, eşim çocukluk aşkım.Haus Almanca bir kelimedir bayan egitiminiz ortada cevap vermiyorum, yaz yaz kudur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?