- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
bu dediklerinize katılıyorum ama bireysel farklılıklarımız var, kimisi çok istemeisne rağmen iş hayatında yer edinemeyebilir, toplumda böyle bireyler de var maalesefNeden, erkekler insan değil mi? Eşşek gibi çalışıp sizin boğazınızı beslemek zorundalar mı?
Ekmeğine muhtaçsanız o afam sizi niye denk görsün kendine? Kimse kendine muhtaç, aciz birine saygı duymaz. Siz muhtaç olduğunuz birine kendinizi denk görebilecek misiniz ki?
Boşanmaların artma sebebi kadınların değişmesi değil, içkiye dayağa şiddete aldatmaya artık katlanmak zorunda olmamaları. Eskiden kadın çekmek zorundaymış, şimdi değil.
Eleştrişniz çok acımasızca, ben size hiçbişi yapmadım,hemen psikolojik sorun denilince git tedavi ol tarzı aşağılamaları bir insan olarak hak ettiğimi düşünmüyorum, çünkü ben kimseye zarar vermedim, sadece sosyal değilim ve bu aşağılanacak bişi değil, psikolojik olsun fiziksel olsun hastalara bu tarz davrananlara, karşı tarafın da bir insan olduğunu ve bu sözler karşısında incinebileceğini anlayabilmeleri için ağır olacak ama Allah evlatlarının başına versin ki anlayabilsinler.Zira hakkımı helal etmiyorum.
Eleştrişniz çok acımasızca, ben size hiçbişi yapmadım,hemen psikolojik sorun denilince git tedavi ol tarzı aşağılamaları bir insan olarak hak ettiğimi düşünmüyorum, çünkü ben kimseye zarar vermedim, sadece sosyal değilim ve bu aşağılanacak bişi değil, psikolojik olsun fiziksel olsun hastalara bu tarz davrananlara, karşı tarafın da bir insan olduğunu ve bu sözler karşısında incinebileceğini anlayabilmeleri için ağır olacak ama Allah evlatlarının başına versin ki anlayabilsinler.Zira hakkımı helal etmiyorum.
bu dediklerinize katılıyorum ama bireysel farklılıklarımız var, kimisi çok istemeisne rağmen iş hayatında yer edinemeyebilir, toplumda böyle bireyler de var maalesef
benim tedavi olmamla bu işte çalışmamamnın ilgisi yok, bu iş bana göre değil, koşulları ağır, yoğun vsHanımefendi kendi iyiliğiniz için.
Çalışmak hayatın önemli bir parçası, üstelik sizin ihtiyacınız da var ama size işkence geliyor yazık değil mi size? Böyle bereye kadar?
Gidin güzelce doktora, rahatlayın. Ohhh dünya varmış neden daha önce gelmemişim diceksiniz inanın. Tedavi olmak kötü bir şey değil ki. Bu kadar mutsuz olmaktan siz de yorulmuşsunuzdur eminim.
bu nasıl bir düşüncedir yahuKadınlar dışarıda calistiklarinda daha fazla yipraniyorlar sadece maddi rahatlik uğruna buna katlananlar da var birde calismaya alışmış olanlar da var lakin bir bayanın dışarıda çalışması bayanın ruhsal halini etkiliyor.. bosanmalarin artma sebeplerinden biride bayanların çalışma hayatına girdikten sonra değişmesi..
sizin düşünceniz, koskocaman profesör o halde yanlış biliyor demektir saygı duyarımBende aksine sende sosyal fobi olduğuna inanmıyorum. Senin sorunun inatlaşmak yapamadığını kanıtlamaya çalışmak...
Evet çalışıyoruz esimizin haksızlıkların katlanmak zorunda değiliz. O yüzden arttı boşanmalar. Evet ruh halimizi etkiliyor. Şükürler olsun bütün evde duvarları yada o saçma programlari izlemiyoruz yada gün gün dolaşıp pasta borek eşliğinde dedikodu yapmiyoruz. Yada toz alıp bütün günü mutfakta gecirmiyoruz. İnsanı zorla kötü kötü konusturuyorsunuz.Kadınlar dışarıda calistiklarinda daha fazla yipraniyorlar sadece maddi rahatlik uğruna buna katlananlar da var birde calismaya alışmış olanlar da var lakin bir bayanın dışarıda çalışması bayanın ruhsal halini etkiliyor.. bosanmalarin artma sebeplerinden biride bayanların çalışma hayatına girdikten sonra değişmesi..
HanimefenArkadaşlar çok sinirliyim, işimde mutsuzum, yapamıyorum ve mobbing görüyorum ve istifa etmek istiyorum, eşimse sürekli çalışmayı dayatıyor alttan alttan, benim maaşımı hesaplıyor, şu an izindeyim, sen işe başlayınca diyor, bana piyango çıkarsa istifa edersin diyor, arsa alınca benim üzerimden kredi çekeceğiz diyor diyor da diyor.Bense işimi sevmiyorum, yapamıyorum, eziliyorum, hakaret görüyorum, onun için hiç önemli değil, ben işimde istediğim kadar mutsuz olayım, yeter ki para gelsin.
eşim bir yönden haklı evlenmeden önce işimden memnun olmadığımı söylemiştim ama istifa etmeyi düşünüyorum dememiştim halbuki düşünüyordum...Kısacesı ben istifa etmek istiyorum ilerde boşanma durumu vs olabilir, herşey olabilir, öte yandan bu iş kesinlikle bana göre değil, kurumun bütün üst yönetimiyle konuştum beni arka plana alın diye, şiddetle kabul etmiyorlar, istifa et yapamıyorsan, sana bu imtiyazı tanırsak diğer çalışanlar da ister diyorlar.Sen yan gelip yatacak iş arıyorsun diyorlar ki yok böyle birşey, mesai kalmayacağım, vatandaşla yüzyüze olmayacağım bieber işim olsun istiyorum ama olmuyor...
Ne yapmalı bilmiyorum...
EDIT:657 yim, özel sektör değil, şu an zaten OHAL var ve istifa sıkıntılı, OHAL olmasa bile insan memurluktan istifa edemiyor, pişman olur muyum diyorum, özel sektöre artık dönemem zira yaş 34 doğru dürüst tecrübe yok
Düşünceye gel.. Bir de adam çalış diyor diye boşa demiş hanimefendi bi güzel .. Kimse kimseye bakmak zorunda değil.. Herkes kendini gecindirmek zorunda ayrica bi kadinin evde oturmasi ve calismasi arasindaki sosyal hayat vs farkindan bahsetmiyorum bile.. Yarın birgün kocasi ölse bişey olsa hanimefendiye kim bakacak? Zira burasi avrupa değil devletin issizlik maasi vermiyor herkese ki verdigiyle de gecinilmiyor.En nefret ettiğim erkek tipi bu yüzden birçok isteyen kişiyi reddettim bekarken. Bir erkek kendine guvenmiyorsa evlenmesin bayan evin sorumluluğunu taşımakla yükümlü değil. Bayan kendisi istiyorsa çalışmalı. Size tavsiyem bu adamı biran önce bosayin ve işinize devam edin en azından is kahri cekersiniz ama koca kahri çekmemis olursunuz. .
Biz maddi rahatlık uğruna çalışıyoruz. Siz bi tarafinizin rahatlığı için evde oturuyorsunuzKadınlar dışarıda calistiklarinda daha fazla yipraniyorlar sadece maddi rahatlik uğruna buna katlananlar da var birde calismaya alışmış olanlar da var lakin bir bayanın dışarıda çalışması bayanın ruhsal halini etkiliyor.. bosanmalarin artma sebeplerinden biride bayanların çalışma hayatına girdikten sonra değişmesi..
TebriklerEvet çalışıyoruz esimizin haksızlıkların katlanmak zorunda değiliz. O yüzden arttı boşanmalar. Evet ruh halimizi etkiliyor. Şükürler olsun bütün evde duvarları yada o saçma programlari izlemiyoruz yada gün gün dolaşıp pasta borek eşliğinde dedikodu yapmiyoruz. Yada toz alıp bütün günü mutfakta gecirmiyoruz. İnsanı zorla kötü kötü konusturuyorsunuz.
ben bir kadınım sürekli beni ayrıştırıyorsunuz,sürekli bir ötekileştiriyorsunuz, beddua etmedim, o bazı insanların bazı insanları anlamaları için bir temenniydi, başınıza geldiğinde evladınıza böyle konuşulduğunda ne hissederdiniz acaba ben de onu merak ettimkeşke beddua etmeseydiniz...
Sosyal fobi, çalışmanızı zorlayacak bir durum. Büyük ihtimal bu yüzden işten çıkmak istiyorsunuz. Ama işten ayrılırsanız sizin için daha kötü olacak emin olun. Tedavi olmak, terapi almak gibi şeyleri deneyin. Ya da en azından sosyal fobi ile ilgili bir sürü forum sitesi, aynı sizin yaşadıklarınızı yaşayan insanların olduğu platformlar var. Oralara bakın derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?