ÇALIŞMAYI DAYATAN KOCA

valla bende iş yerinde çok eziliyorum
mobbingin alasını yaşıyorum
ama bırakır mıyım
delimiyim yahu ben
tayin işte başka memlekete git
bu kadar zor değildir herhalde
bide ev hanımı diye birşey kalmadı ki
az çok evinde de otursa artık çok şükür ki kadınlarımız para kazanıyor
benim yengelerim mesela inekleri var süt ürünlerinden yapıp satarak hem evlerine katkı sağlıyor hemde istedikleri alıyorlar

bu dediklerinize katılıyorum ama bireysel farklılıklarımız var, kimisi çok istemeisne rağmen iş hayatında yer edinemeyebilir, toplumda böyle bireyler de var maalesef

Hanımefendi kendi iyiliğiniz için.

Çalışmak hayatın önemli bir parçası, üstelik sizin ihtiyacınız da var ama size işkence geliyor yazık değil mi size? Böyle nereye kadar?

Gidin güzelce doktora, rahatlayın. Ohhh dünya varmış neden daha önce gelmemişim diceksiniz inanın. Tedavi olmak kötü bir şey değil ki. Bu kadar mutsuz olmaktan siz de yorulmuşsunuzdur eminim.

Bir insan eşine kötü davranildiginda umrunda olmuyorsa ustelik "gecimsizsin" diyorsa ve bu sebepler varken ozellikle sakın işini birakma diye zorluyorsa bu kişinin sevgisinden şüphe duyulur ve asla guvenilmez. Para için her b.ku yapacak kişidir çünkü bu.!

Bende aksine sende sosyal fobi olduğuna inanmıyorum. Senin sorunun inatlaşmak yapamadığını kanıtlamaya çalışmak...

bu dediklerinize katılıyorum ama bireysel farklılıklarımız var, kimisi çok istemeisne rağmen iş hayatında yer edinemeyebilir, toplumda böyle bireyler de var maalesef

Ben kadınla erkeği ayıran, kadını aşağılara koyan zihniyete karşıyım. O konulara gelmeyelim şimdi , istisnaları tartışmayalım :)

benim tedavi olmamla bu işte çalışmamamnın ilgisi yok, bu iş bana göre değil, koşulları ağır, yoğun vs
kolaya kaçıp herşeyi rahatsızlığa bağlamayalım

bu nasıl bir düşüncedir yahu
artık ev hanımları bile çalışıyor
el işi yapıyor yada bir sürü farklı birşey
bunuda kocalarından boşanmak için yapmıyorlar
üretmek istiyorlar
bunun neresi boşanma sebebi
karşıda ki adam olduktan sonra kadın isterse milyonlar kazansın boşanmaz

Bende aksine sende sosyal fobi olduğuna inanmıyorum. Senin sorunun inatlaşmak yapamadığını kanıtlamaya çalışmak...
sizin düşünceniz, koskocaman profesör o halde yanlış biliyor demektir saygı duyarım
şu yönde haklısınız işimi sevmememle sosyal fobinin arasında bağlantı çok çok az.yani ben normal bir birey olsaydım yine bu işte çalışmak istemezdim sf li biri için daha da zor o ayrı konu

Evet çalışıyoruz esimizin haksızlıkların katlanmak zorunda değiliz. O yüzden arttı boşanmalar. Evet ruh halimizi etkiliyor. Şükürler olsun bütün evde duvarları yada o saçma programlari izlemiyoruz yada gün gün dolaşıp pasta borek eşliğinde dedikodu yapmiyoruz. Yada toz alıp bütün günü mutfakta gecirmiyoruz. İnsanı zorla kötü kötü konusturuyorsunuz.

keşke beddua etmeseydiniz...
Sosyal fobi, çalışmanızı zorlayacak bir durum. Büyük ihtimal bu yüzden işten çıkmak istiyorsunuz. Ama işten ayrılırsanız sizin için daha kötü olacak emin olun. Tedavi olmak, terapi almak gibi şeyleri deneyin. Ya da en azından sosyal fobi ile ilgili bir sürü forum sitesi, aynı sizin yaşadıklarınızı yaşayan insanların olduğu platformlar var. Oralara bakın derim ben.

Daha önce açılmamış mıydı bu konu?
Başka bir nickle açıldığını hatırlıyorum ben sanki...

pff sen bu kocayı boşasana yahu..
tamam kadın çalışsın çalışsında ..
seni hamileyken döven adam da kalkıp senin paran üzerinden hayaller kurmasın bir zahmet..

Hanimefen
Düşünceye gel.. Bir de adam çalış diyor diye boşa demiş hanimefendi bi güzel .. Kimse kimseye bakmak zorunda değil.. Herkes kendini gecindirmek zorunda ayrica bi kadinin evde oturmasi ve calismasi arasindaki sosyal hayat vs farkindan bahsetmiyorum bile.. Yarın birgün kocasi ölse bişey olsa hanimefendiye kim bakacak? Zira burasi avrupa değil devletin issizlik maasi vermiyor herkese ki verdigiyle de gecinilmiyor.

Biz maddi rahatlık uğruna çalışıyoruz. Siz bi tarafinizin rahatlığı için evde oturuyorsunuz

Tebrikler

ben bir kadınım sürekli beni ayrıştırıyorsunuz,sürekli bir ötekileştiriyorsunuz, beddua etmedim, o bazı insanların bazı insanları anlamaları için bir temenniydi, başınıza geldiğinde evladınıza böyle konuşulduğunda ne hissederdiniz acaba ben de onu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…