Sayın konu sahibi bana yol verdin, saygı duydum. Ama buraya yazılan kamuya açık hale gelince ister istemez bana da sirayet etti.
Birincisi; yukarıdaki mesajımı senin şahsına yönelik söylemem mümkün değil. Çünkü seni tanımadığım gibi nasıl biri olduğunu da bilemem. Bu nedenle ancak açtığın konudaki fikrimi söyledim. Yani bu platformda insanlar üzerinden değil fikirler üzerinden konuşmanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle yukarıda benim için yok "çok güldüm", yok "sen üniversite mi okudun" diyenlere cevap vermek istemiyorum. Çünkü benim ne işle iştigal ettiğim kimseyi ilgilendirmez. Sonuçta burası fikir alışverişi yapılan bir platform ve ben de fikrimi söyledim.. Ama görüyorum ki konuya hiçbir bakış açısı kazandırmayıp sadece karalama amaçlı mesajlar ön plana çıkmış. Körler sağırlar birbirini ağırlara dönmüş.
Düşünmeden birilerini eleştirenlerin, kendi fikirlerinin eleştirilmesini de normal karşılaması gerektiğini düşünüyorum. Konuyu anlamadığınızı sanıyorum. Yine de teşekkürler fikrinize :)