Arkadaşlar 1 yıldır çalıştıgım yerde çok huzursuzum ben böyle bi yer görmedim daha önce hani heryerde bi takım şeyler oluyor ama burası gibisini görmedim. Sürekli gözler üstünde çalışıyosun patron tam karşımızda oturuyo sürekli bi takip sürekli beni odasına çağırır usandım artık ben ön muhasebe diye girdim buraya ama patronun asistanı gibiyim ve bu durumdan çok rahatsızım gerekli gereksiz yanına çağırır sürekli aman çalışan 5 dk bile boş kalmasın mantıgı var zaten ögle tatili veya mola gibi bişey yok çok fazla yoruluyorum saçma sapan şeylerden. Burda aile şirketi oldugu için 4 tane patron var ve herkez göz önünde sürekli bakışlar takipler öyle sıkılıyorumki bu durumdan inanılmaz pimpirikli insanlar her akşam çıkarken her tarafı didik didik kapatıyolar su sebilinin fişine kadar çekiliyor düşünün artık. Kapattıgın yetmiyor birde akşam çıkarken hepimiz asker gibi diziliyoruz kapının önüne işte bilgisayarımı kapattım yazıcımı kapattım diye sözlü olarak söylüyoruz öyle işin bitti çantanı al çık yok adeta askeriye gibi saçma sapan kurallar var. inanılmaz bunalmış durumdayım artık kaldıramıyorum rahatça işimi yapamıyorum. Buna benzer daha biçok şey. Ve çıkma kararı aldım bugün konuşacağım. Yeni evliyim borcumuz var ama kaç aydır sabrediyorum sağlıgımdan olucam piskolojim bozuldu burda Allah bi kapıyı kapatır öbürünü açar diye düşünüyorum inşallah başka iş bulabilirim.
dışardan ahkam kesmesi çok kolaydır.hadiçık ,daha ne duruyorsun,hemen kurtul falan demiyeceğim.
çünkü burda ne kadar bahsetsekte ,yaşarken insanın hayatında başka faktörlerde etkili olabiliyor.
ama bahsettiğin kadarıyla psikolojik bir baskı söz konusu.
daha erken yolun başındasın bir sene olmuş,hemen bırakmak istemiyorsa bu arada bişiyler yap ama kurttr kendini ordan.
hep böle zaman zamn diye diye kendimizi tüketiyoruz.
eğer cesaretin ve kendine güvenin azda olsa varsa hemen çık işten...
Arkadaşlar 1 yıldır çalıştıgım yerde çok huzursuzum ben böyle bi yer görmedim daha önce hani heryerde bi takım şeyler oluyor ama burası gibisini görmedim. Sürekli gözler üstünde çalışıyosun patron tam karşımızda oturuyo sürekli bi takip sürekli beni odasına çağırır usandım artık ben ön muhasebe diye girdim buraya ama patronun asistanı gibiyim ve bu durumdan çok rahatsızım gerekli gereksiz yanına çağırır sürekli aman çalışan 5 dk bile boş kalmasın mantıgı var zaten ögle tatili veya mola gibi bişey yok çok fazla yoruluyorum saçma sapan şeylerden. Burda aile şirketi oldugu için 4 tane patron var ve herkez göz önünde sürekli bakışlar takipler öyle sıkılıyorumki bu durumdan inanılmaz pimpirikli insanlar her akşam çıkarken her tarafı didik didik kapatıyolar su sebilinin fişine kadar çekiliyor düşünün artık. Kapattıgın yetmiyor birde akşam çıkarken hepimiz asker gibi diziliyoruz kapının önüne işte bilgisayarımı kapattım yazıcımı kapattım diye sözlü olarak söylüyoruz öyle işin bitti çantanı al çık yok adeta askeriye gibi saçma sapan kurallar var. inanılmaz bunalmış durumdayım artık kaldıramıyorum rahatça işimi yapamıyorum. Buna benzer daha biçok şey. Ve çıkma kararı aldım bugün konuşacağım. Yeni evliyim borcumuz var ama kaç aydır sabrediyorum sağlıgımdan olucam piskolojim bozuldu burda Allah bi kapıyı kapatır öbürünü açar diye düşünüyorum inşallah başka iş bulabilirim.
yok artık.. başlığı ben atmışım sanki !! ıcınede ben yazmışım.. bende aile şirketinde çalışıyorum..İki patronum var..Senın kı kadar olmasada düzeni değiştiremiyorum..kendımı yukseltme şansım yok..eğitimi ve bilgisi senden az insanlara müdür deyip , aptal egolarıyla uğraşmak.. hatta mobbing yaşama eziyetine katlanmak.. şeker gibi olan patronunun sinirlendiğinde stres topu olmak, bir yanlış için bin defa hesap verdiğin.. kendilerini kusursuz gördükleri düzene ayak uydurabilmek.. imkansız.. biraz ailen için,birazda stajım ıcın sıkıyorum bende dişimi..
Hahahhaha bu ne ya nazi kampı gibi. Arkadaşım aranızda biri cıkıpta diyemiyor mu; patron bey bizi satın almadınız, biz olmazsak siz burda para kazanamazsınız.
Evt canım malesef kimse sesini çıkarmıyo adeta koyun gibi herkez kendi kendine söyleniyo benimde tek başıma bişey söylemem ses getirmez burada. Bunların çalışma sisteminide değiştiremeyiz ancak herkez bir olup baş kaldırması lazım onuda yapan yok. Ne halleri varsa görsünler diyorum ben kurtulayımda Allahın izniyle.
canım ben bugün burayla konuşup ay sonunda çıkacağımı bildiricem çıkınca sakin kafayla iş ararım çünkü buraya benim tahammülüm kalmadı daha fazla bekleyemem ay sonunda iş bulsamda bulamasamda çıkıcam burdan sabah işe gelmek istemiyorum hergün bi sinirle geliyorum artık bardak taştı bende.
zaten ulaşım yönündende evime uzak sabah zor geliyorum zaten ama keşke iyi olsa herşey bi sorunum yol olsa ama heryönden olumsuz elle tutulur bişey yok.
madem ihtiyacınız var çalışmaya o zaman hemen cıkmayın işten..Heleki başka bir iş bulmadan asla..Bende çıkmayı düşünüyorum.Köreldim iyice burada..İlk geldiğimde telefonda rica ederek konuliş yaptıgımda telefonu elimden alıp kabaca konusarak böyle konuşulur dıye öğretiyolardı..Telefonda konusurken her kelimesine müdahale edip beni şaşırtan,dilimin tutulmasına sebep olup, sonrada konuşmayı beceremıyorsun sen deyıp.. benı engelleyen.. yüksek sesle bır yerlere vurup sureklı benım ırkılıp korkmama neden olan.. bir iş yaparken dakikada bir yanına çağırıp sürekli iş yükleyip sonra bi işi bitiremedin diyen ve bu durumda olabilesi hata durumunda okuduğum okuldan , zekama ufaktan laf dokunduran, telefondakı kişiyle kafadan cari hesap mutabakatı yaparken mutabık olamadıgı durumda benı tazı gıbı odadan odaya koşturup ardıdnan dakıkada cariyi raporlamamı önüne koymamı beklerken müşteri telefonda bekletip size bağırıp çağırıp aşağılamasına katlanmak, hatanız olsa bile başkalarının yanında size bağırışını dinlemek.. dahada içimi dökerdimde yeteri kadar karaladım. Kendime özgüvenimi kaybettim :) doktorlara gıdıp artık ilaçlara dayanıyorum..Bu mecburiyet olmasa.. ahh ahhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?