çalıştığım yerde çok mutsuz ve huzursuzum :(

sevdemm

ALLAHIMDAN HAYIRLISI
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
2.333
31
158
İstanbul
Arkadaşlar 1 yıldır çalıştıgım yerde çok huzursuzum ben böyle bi yer görmedim daha önce hani heryerde bi takım şeyler oluyor ama burası gibisini görmedim. Sürekli gözler üstünde çalışıyosun patron tam karşımızda oturuyo sürekli bi takip sürekli beni odasına çağırır usandım artık ben ön muhasebe diye girdim buraya ama patronun asistanı gibiyim ve bu durumdan çok rahatsızım gerekli gereksiz yanına çağırır sürekli aman çalışan 5 dk bile boş kalmasın mantıgı var zaten ögle tatili veya mola gibi bişey yok çok fazla yoruluyorum saçma sapan şeylerden. Burda aile şirketi oldugu için 4 tane patron var ve herkez göz önünde sürekli bakışlar takipler öyle sıkılıyorumki bu durumdan inanılmaz pimpirikli insanlar her akşam çıkarken her tarafı didik didik kapatıyolar su sebilinin fişine kadar çekiliyor düşünün artık. Kapattıgın yetmiyor birde akşam çıkarken hepimiz asker gibi diziliyoruz kapının önüne işte bilgisayarımı kapattım yazıcımı kapattım diye sözlü olarak söylüyoruz öyle işin bitti çantanı al çık yok adeta askeriye gibi saçma sapan kurallar var. inanılmaz bunalmış durumdayım artık kaldıramıyorum rahatça işimi yapamıyorum. Buna benzer daha biçok şey. Ve çıkma kararı aldım bugün konuşacağım. Yeni evliyim borcumuz var ama kaç aydır sabrediyorum sağlıgımdan olucam piskolojim bozuldu burda Allah bi kapıyı kapatır öbürünü açar diye düşünüyorum inşallah başka iş bulabilirim.

kesinlikle canım Allah a güven bi kapı mutlaka açılıyor bende öyle bi iş yerinde sadece 2 ay durabildim hemen çıktım evlendikten sonrada 25 gün sonra başka bi işe girdim 1 yıl oluyo gireli bence katlanma iş ara kendine hemen gazetelerden sarısayfalardan elemanonlaine den bir sürü iş var kendine şöyle güzel bi cv hazırla bismillah de aramaya başla yaşın kaç bu arada

evt canım katlanıyım diyorum sabrediyim diyorum ama olmuyo sağlıgım bozuluyo kendimi kötü hissediyorum akşam evime döndüğüm zaman hem morelman hemde bedenende beyin olarakda inanılmaz yorgun oluyorum ne evime faydam oluyo ne eşimle oturup sohbet etmeye halim kalıyo çok fena oluyorum.
Yaşım 28 canım.

Sağlığından olmaksa çık hiç bir aile şirketi iyi değil hepsi sonradan görme

evt canım aynen zaten sağlıgımı düşündüğüm için çıkıyorum sağlık paradan önemli para bi şekilde kazanılır giden sağlıgımız ne olucak evt aynen sonradan görmeler bu şirketi ölen dedeleri kurmuş seneler evvel bunlara kalmış şimdi istedikleri gibi at koşturuyolar 3 kuruş para veriyoruz diye yapmadıkları kalmıyor

dışardan ahkam kesmesi çok kolaydır.hadiçık ,daha ne duruyorsun,hemen kurtul falan demiyeceğim.
çünkü burda ne kadar bahsetsekte ,yaşarken insanın hayatında başka faktörlerde etkili olabiliyor.
ama bahsettiğin kadarıyla psikolojik bir baskı söz konusu.
daha erken yolun başındasın bir sene olmuş,hemen bırakmak istemiyorsa bu arada bişiyler yap ama kurttr kendini ordan.
hep böle zaman zamn diye diye kendimizi tüketiyoruz.
eğer cesaretin ve kendine güvenin azda olsa varsa hemen çık işten...

evet canım bende öyle yapacağım hani derler ya artık son nokto işte o noktaya geldim artık sonunu düşünmek istemiyorum çünkü suan da benim için sağlıgım önemli ve kesinlikle burdan kurtulmam lazım

yok artık.. başlığı ben atmışım sanki !! ıcınede ben yazmışım.. bende aile şirketinde çalışıyorum..İki patronum var..Senın kı kadar olmasada düzeni değiştiremiyorum..kendımı yukseltme şansım yok..eğitimi ve bilgisi senden az insanlara müdür deyip , aptal egolarıyla uğraşmak.. hatta mobbing yaşama eziyetine katlanmak.. şeker gibi olan patronunun sinirlendiğinde stres topu olmak, bir yanlış için bin defa hesap verdiğin.. kendilerini kusursuz gördükleri düzene ayak uydurabilmek.. imkansız.. biraz ailen için,birazda stajım ıcın sıkıyorum bende dişimi..

Bu aile şirketleri çok kul hakkına giriyorlar anlatsam roman olur hepsi iğrenç altlarında jeepler,mercedesler çoğu sigorta parasını ödemiyor sürekli eleman değiştirme peşindeler daha neler neler......

Hahahhaha bu ne ya nazi kampı gibi. Arkadaşım aranızda biri cıkıpta diyemiyor mu; patron bey bizi satın almadınız, biz olmazsak siz burda para kazanamazsınız.

evt canım hep bişeyler için dişimizi sıkmakdan bu hale geldik sağlıgımız elden gidiyor patronların umrundamı sanki ne kadar çok iş yüklesek diye düşünüyolar ben daha önce bi kaç yerde daha çalıştım ama burası gibisini görmedim sanırım görememde bu kadar tuhaf insanın biraraya toplandıgı ikinci bir yer oldugunu sanmıyorum. Artık dayanacak takatim kalmadı usandırdılar bezdirdiler artık beni. İlk başlarda iş bulayım öyle çıkayım dedim ama onuda bekleyemiycem.

Ben de bir ara feci huzursuz bir ortamda çalışıyordum. Patronun acayip ego problemleri vardı; sürekli çalışanlarının açığını arar, herkesin içinde aşağılardı. Yazılım işiydi, ağır bir iş, insanın arada mola vermeye ihtiyacı oluyor. 2 dakika bilgisayar başından kalksanız, muhabbet etseniz laf ederdi, hatta tuvalete gitmenizden bile rahatsız olurdu. Bana karşı bu tarz bir tavrı olmadı ama öyle bir ortamda olmaktan, o adamın yüzünü her gün görmekten o kadar bunalıyordum ki, ayaklarım her sabah geri geri gidiyordu.

Bir süre katlandım ama sonra yeni bir iş bularak oradan ayrıldım. Çalıştığınız ortamda huzur yoksa olmuyor, çok yıpratıcı oluyor.

Bence biran önce iş aramaya başlayın. Deneyiminiz de var anladığım kadarıyla, hem de İstanbuldasınız, bunlar iş bulmanızı kolaylaştıracak şeyler. Umarım biran önce kurtulursunuz oradan.

Hahahhaha bu ne ya nazi kampı gibi. Arkadaşım aranızda biri cıkıpta diyemiyor mu; patron bey bizi satın almadınız, biz olmazsak siz burda para kazanamazsınız.

Evt canım malesef kimse sesini çıkarmıyo adeta koyun gibi herkez kendi kendine söyleniyo benimde tek başıma bişey söylemem ses getirmez burada. Bunların çalışma sisteminide değiştiremeyiz ancak herkez bir olup baş kaldırması lazım onuda yapan yok. Ne halleri varsa görsünler diyorum ben kurtulayımda Allahın izniyle.

Bi taraftan iş bak ve onlara ayrılacagını hissettir derim ben. Başka bir iş bulunca da cıkarsın.

canım ben bugün burayla konuşup ay sonunda çıkacağımı bildiricem çıkınca sakin kafayla iş ararım çünkü buraya benim tahammülüm kalmadı daha fazla bekleyemem ay sonunda iş bulsamda bulamasamda çıkıcam burdan sabah işe gelmek istemiyorum hergün bi sinirle geliyorum artık bardak taştı bende.

zaten ulaşım yönündende evime uzak sabah zor geliyorum zaten ama keşke iyi olsa herşey bi sorunum yol olsa ama heryönden olumsuz elle tutulur bişey yok.

caanım sen kariyere falan cv bırak inan arıyolar hiç olmadı anket işleri var . ne kadar ücret alıyosun bilmiyorum ama dene cnm. bende yeni evlendiğimde eski iş yerimdeydim. hergün stres evlendim tazminatımı aldım çıktım. şimdi harika insanlarla çalışıyorum hergün ayrı güzel geçiyor. bir yandan ara biryandanda bulana kadar cıkma cnm ekmek aslanın ağzında

zaten ulaşım yönündende evime uzak sabah zor geliyorum zaten ama keşke iyi olsa herşey bi sorunum yol olsa ama heryönden olumsuz elle tutulur bişey yok.

İnsan çalıştığı yerde mutlu olmayınca eşek yüküyle para da verseler mutlu olamıyor. Sen kararını vermişsin ne güzel, şimdi adım atma zamanı. 15 günün kalmış azıcık daha sabret.

madem ihtiyacınız var çalışmaya o zaman hemen cıkmayın işten..Heleki başka bir iş bulmadan asla..Bende çıkmayı düşünüyorum.Köreldim iyice burada..İlk geldiğimde telefonda rica ederek konuliş yaptıgımda telefonu elimden alıp kabaca konusarak böyle konuşulur dıye öğretiyolardı..Telefonda konusurken her kelimesine müdahale edip beni şaşırtan,dilimin tutulmasına sebep olup, sonrada konuşmayı beceremıyorsun sen deyıp.. benı engelleyen.. yüksek sesle bır yerlere vurup sureklı benım ırkılıp korkmama neden olan.. bir iş yaparken dakikada bir yanına çağırıp sürekli iş yükleyip sonra bi işi bitiremedin diyen ve bu durumda olabilesi hata durumunda okuduğum okuldan , zekama ufaktan laf dokunduran, telefondakı kişiyle kafadan cari hesap mutabakatı yaparken mutabık olamadıgı durumda benı tazı gıbı odadan odaya koşturup ardıdnan dakıkada cariyi raporlamamı önüne koymamı beklerken müşteri telefonda bekletip size bağırıp çağırıp aşağılamasına katlanmak, hatanız olsa bile başkalarının yanında size bağırışını dinlemek.. dahada içimi dökerdimde yeteri kadar karaladım. Kendime özgüvenimi kaybettim :) doktorlara gıdıp artık ilaçlara dayanıyorum..Bu mecburiyet olmasa.. ahh ahhh..

allah senide görsün ve tez evvel kurtarsın bu insan kılığına girmiş yobazlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…