İnsan çalıştığı yerde mutlu olmayınca eşek yüküyle para da verseler mutlu olamıyor. Sen kararını vermişsin ne güzel, şimdi adım atma zamanı. 15 günün kalmış azıcık daha sabret.
evt canım aynen allahın izniyle son 15 diyorum zaten konuşayımda o 15 gün sonunda artık çıkacağımı bilmek düşüncesi bile beni mutlu etmeye yeticek. Arkadaşlar birşey sorucam evli olup bir yıl içinde işten kendi isteğinle bile çıksan tazminat alma hakkımız var değil mi ??????????????
Arkadaşlar 1 yıldır çalıştıgım yerde çok huzursuzum ben böyle bi yer görmedim daha önce hani heryerde bi takım şeyler oluyor ama burası gibisini görmedim. Sürekli gözler üstünde çalışıyosun patron tam karşımızda oturuyo sürekli bi takip sürekli beni odasına çağırır usandım artık ben ön muhasebe diye girdim buraya ama patronun asistanı gibiyim ve bu durumdan çok rahatsızım gerekli gereksiz yanına çağırır sürekli aman çalışan 5 dk bile boş kalmasın mantıgı var zaten ögle tatili veya mola gibi bişey yok çok fazla yoruluyorum saçma sapan şeylerden. Burda aile şirketi oldugu için 4 tane patron var ve herkez göz önünde sürekli bakışlar takipler öyle sıkılıyorumki bu durumdan inanılmaz pimpirikli insanlar her akşam çıkarken her tarafı didik didik kapatıyolar su sebilinin fişine kadar çekiliyor düşünün artık. Kapattıgın yetmiyor birde akşam çıkarken hepimiz asker gibi diziliyoruz kapının önüne işte bilgisayarımı kapattım yazıcımı kapattım diye sözlü olarak söylüyoruz öyle işin bitti çantanı al çık yok adeta askeriye gibi saçma sapan kurallar var. inanılmaz bunalmış durumdayım artık kaldıramıyorum rahatça işimi yapamıyorum. Buna benzer daha biçok şey. Ve çıkma kararı aldım bugün konuşacağım. Yeni evliyim borcumuz var ama kaç aydır sabrediyorum sağlıgımdan olucam piskolojim bozuldu burda Allah bi kapıyı kapatır öbürünü açar diye düşünüyorum inşallah başka iş bulabilirim.
sen şuan bahseddiklerinin kaç katını yaşadım bende 5 yıl boyunca hep sabrettim hadi borcumuz var hadi kredimiz varken derkes 2011 mayıs ayında aldım çantamı çıktım
tazminatımıda çatır çatır ödedler
sakın sakın kendini üzme çık çalışana iş çok sağlığından olursunn valla ben hala kendimi zor toparlıyorum ...
Yaw biz kaç kişiymişiz böyle aynı dertten muzdarip.Bizim de aile şirketi etrafa at gözlükleriyle bakan iki kardeş var
başımızda patron diye.Şimdi her yere kamera taktırdı film izler gibi bizi izliyorlar.Beni bu yıl katıldığımız fuara zorla götürdüler,eşim izin vermedi iştem çıkarırım diye tehdit ettiler.Şu okulumu bir bitirsem müdana etmizem ama .....
Ben de bir ara feci huzursuz bir ortamda çalışıyordum. Patronun acayip ego problemleri vardı; sürekli çalışanlarının açığını arar, herkesin içinde aşağılardı. Yazılım işiydi, ağır bir iş, insanın arada mola vermeye ihtiyacı oluyor. 2 dakika bilgisayar başından kalksanız, muhabbet etseniz laf ederdi, hatta tuvalete gitmenizden bile rahatsız olurdu.Bana karşı bu tarz bir tavrı olmadı ama öyle bir ortamda olmaktan, o adamın yüzünü her gün görmekten o kadar bunalıyordum ki, ayaklarım her sabah geri geri gidiyordu.
Bir süre katlandım ama sonra yeni bir iş bularak oradan ayrıldım. Çalıştığınız ortamda huzur yoksa olmuyor, çok yıpratıcı oluyor.
Bence biran önce iş aramaya başlayın. Deneyiminiz de var anladığım kadarıyla, hem de İstanbuldasınız, bunlar iş bulmanızı kolaylaştıracak şeyler. Umarım biran önce kurtulursunuz oradan.
Sağlığından olmaksa çık hiç bir aile şirketi iyi değil hepsi sonradan görme
Ne kadar sömürsek o kadar kar diye düşünüyorlar ama bu çalışanlarının motivasyonunu düşürüyor, zararı yine iş yerine dokunuyor ama farkında değiller. Gözlerini para hırsı bürümüş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?