İşçi çalıştırıpta sigortasını ödemeyen çok birde bu işçinin çocuğu hastalandı diye para toplayıp tedavi görmesi sağlanıyor ne kadar iğrençler ben buna şahit oldum dışardan görseniz adam sanırsınız altlarında son model arabalar
Son çalıştığım işyerinde o kadar mutluydum ki 1,5 yıl çalıştım.Ama patronum olan hanfendi ailece görüştüğümüz yakın arkadaşımdı,kankamdı birlikte tatillere bile giderdik o derece..
çalışmamın son 4-5 ayında o işyeri bana zindan oldu
İşyerinde tasarruf başladı zarara uğradı kendini patron sanan arkadaşım babasının korkusundan bana çatmaya başladı
eşim dedi ki 4-5 ay öncesi "bence hemen ayrıl o işyerinden arkadaşlığınıza da zarar gelir belki"dedi
bende kötü düşünmediğim için yok düzelir dedim
ama nerde o kadar havalandı,psikolojisi bozuldu kanka olduğum kadın bana acaip acaip laf sokmalar,kaprisler vs.
artık ağlaya ağlaya gitmeye başladım işe..
eşiyle konuştum "inan bende bıktım bana da aynı tavırları yapıyo psikoloğa gidiyo zaten"dedi
eşimde "1 dk bile durmuyosun çıkıyosun "dedi..Çıktım ve bi kaç aydır evdeyim ve o kadar mutluyum ki...
Ama yeni bir işe başlayabilirim her an...
CNM DURUMUMUZ BIREBIR AYNI BU KADAR OLUR.
bende 9 aydır ön muhasebede calıısyorum.aile şirketi 3 kardeşler ve okadar pimpiriklilerki anlatamam saçmasapan şeyler var.
çok iyiler dindarlar fakat acayıp takıklar.sürekli laf sokuyolar.
küçük dağları ben yarattım havasındalar.
çıkarken dediğin gibi camalr bılg kapatıldımı mutlaka ii aksamlar dememız gerekıyor odasına gıdıp.
rapor verılıyor.
sabah 5 dakka geç gel demedıklerını bırakmıyolar fakat aksam sureklı 15-20 dakka geccıkıyoruz.
vana kapandımı şu şöyle bu boyle aynı yaa bu kadar olur.
sürekli göz onundeyız.
giren cıkıyor kımse sabredemıyor.
bende yenı evlıyım evaldık mecburum calısmaya.
napııym evıme yakın yol parası vermıyorum en azından dıye düşünüyorum.
herkes psıkolojısı bozuk olarak işten cıkıyor.
sakinleştirici kullanan bılem var.
çocuk istemeyenın stresten çocugu olmuyo. çıkıyolar işten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?