Callanetics ve pilates!

MsMarilyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
944
64
53
İzmir
Kızlar diyetteyim ayrıca her gün callanetics ve pilates yapıyorum ama bende videoları olmadığı için youtube dan izleyerek yapıyorum ama mesela youtube da sadece 1 tane 1 saatlik bir callanetics videosu var her gün onu yapıyorum. Benim merak ettiğim her gün aynı hareketleri yapmak işe yarar mı yani beni sıkılaştırmaya işe yarar mı? Bir de callanetics mesela 5 kg verseniz 10 kg vermiş gibi duruyormuş doğru mu? veya pilatesi 1 ay boyunca her gün yapmak gözle görülür bir şekilde sıkılaştırır mı?

kızlar callanetics ve pilates hakkında bi bilgisi olan yok mu? 1 ay boyunca her gün yapılsa yeterince inceltir mi?

Kızlar diyetteyim ayrıca her gün callanetics ve pilates yapıyorum ama bende videoları olmadığı için youtube dan izleyerek yapıyorum ama mesela youtube da sadece 1 tane 1 saatlik bir callanetics videosu var her gün onu yapıyorum. Benim merak ettiğim her gün aynı hareketleri yapmak işe yarar mı yani beni sıkılaştırmaya işe yarar mı? Bir de callanetics mesela 5 kg verseniz 10 kg vermiş gibi duruyormuş doğru mu? veya pilatesi 1 ay boyunca her gün yapmak gözle görülür bir şekilde sıkılaştırır mı?

callanetics nedir bilmiyorum ama pilates 2 haftada bile gözle görülür değişikliğe yol açıyor. sürekli aynı hareketler tabiki işe yarar ama göbek ve bacak hareketleri olması lazım kesinlikle. sadece göbek hareketi bacaklara bir fayda etmez

Callanetics egzersizleri için ayrı bir konu başlığı var zaten. Sorunuza orada yanıt bulabilirsiniz.
"Callanetics egzersizleri yapanlar buraya" olması gerek...

Back
X