Çamaşır makinesinde kararsızım? samsung mu?electroluxmü?

benim_olan

Canım esadımmm
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
7.302
20
158
İstanbul
kızlar çamaşır makinem eskidi yeni çamaşır makinesi almak çok istiyorum sizce elctrolux mü? alsam yoksa samsung mu? kararsız kaldım kullanan var mı? bu markalardan hangisi daha iyi?eskittiğim altus..arçelikten bıktım zaten..:44:​

Canım ablam 2 senedir Elektrolux kullanıyor, inanılmaz güzel bence, kendi de çok memnun. Fiyatları biraz pahalı ama kalitesine değer bence bütçeniz varsa. 7 kg onunki ve çok sessiz çalışıyor.

Annem de yeni Samsung aldı 7 kg. O da güzel ama kazanı çap olarak geniş, derinlik anlamında dar olduğu için çamaşırları biraz buruşturuyor. Ama memnun annem de. Samsung'u bayağı uyguna almıştı MediaMarkt tan.

Beni sorarsan ben Bosch aldım ama daha kullanmadım, 1.5 ay sonra düğün

görümcem 7 yıl önce elektrolüxs aldı,ve hala ondan vazgeçmedi,gerçekten çok sessiz,yıkama performansından memnun,servis nasıl bilmiyorum,daha arıza olmadı,kaç yıllık makine

Eğer gerçekten sessiz bir çamaşır makinası almak istiyorsanız Ariston alın..Renkli kapaklı modeli..Çeyizime aldım ben eylül son düğünüm var

makineyi kaç senede eskittiniz ben onu merak ettim .
3-5 senede bir makine değiştirme ihtiyacı duyuyorsanız sorun sizdedir.
arçelik iyidir aslında
ablamın makinası 9 senelik ve sapa sağlam
servisi de , kaliteside iyi bence
ama forumda önerilen bosh yada samsung

aman vestellerden uzak durun , bizim komşununki vestel
sürekli arızalanıyor, hiç memnun değiller.

Samsung'u kullanan kişiler pek te memnun olamadığını söylüyorlar görüntüsü çok güzel gözüküyor ama beyazlarda iyi değilmiş..Ben size çeyizim için aldığım çok'ca araştırdığım bir makinayı tavsiye ediceğim kullanıpta beğenmiyen yok 8144 BJ Arçelik isterseniz bir araştırın..

Eğer gerçekten sessiz bir çamaşır makinası almak istiyorsanız Ariston alın..Renkli kapaklı modeli..Çeyizime aldım ben eylül son düğünüm var

senin aldığın makinenin modeli ne acaba kapağı renkli demişsin tamamı beyaz kapağı gri olanlardanmı ayrıca kaç kg bende aldım yeni henüz gelmedi hotpoint ariston 7kg kapağı gri tedirginin inş iyidir

eski bir vestel çalışanı olarak sakın vestel almayın. ben gecen sene evlendim arçelik aldım. bir sorunum yok. ama şimdi alsam lg alırım 10 yıl motor garantisi var forumdada baslık açılmış bakmanızı tavsiye ederim cnm

arçelikte güzel marka tavsiyenize katılıyorum... bende beyaz eşya incelemesindeyim bu aralar. lg F1443KDS7 big-in çamaşır makinesinde karar kılacağım sanırım. hem 11 kg yıkama kapasitesine sahip hem de 7 farklı elde yıkama özelliğine... bu makineden kullanan kişiler çok övdü sanırım almaya değer.

valla benimki beko hemde 10 yıllık ama bende yeni alıcam artık programlar karışmaya başladı:)

annem bu konuda çok tecrübelidir nerdeyse her markayı kullandı en çok simensi beğendi...bende simens alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…