ÇAMAŞIR Suyu ile gebelik testi

Birinsann

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2021
1.473
775
73
Kizlar ben geçen ay klomen kullandım 17snde adet oldum adetlerim çok düzensiz bu aralar kendimi hamile gbi hissediyorum rüya bile görüyorum ama eşime demek istemiyorum evde çamaşır suyu testini denesem diyorum cikarmi sizce yapanlar varmı doğruluk varmi

o nasıl bir test ?
İnternette duydum çamaşır suyu ile test yapılıyormuş kopururse hamile kopurmezse değilsin demekmiş yapanlar cokmus yani yakınımda eczane yok uzakta oturuyorum eşimde yanimda dgl duysun istemiyorum umutlanip uzukuyo

İnternette duydum çamaşır suyu ile test yapılıyormuş kopururse hamile kopurmezse değilsin demekmiş yapanlar cokmus yani yakınımda eczane yok uzakta oturuyorum eşimde yanimda dgl duysun istemiyorum umutlanip uzukuyo
anladım. köpüren ne ? idrar ile mi bu test yapılıyormuş ?

anladım. köpüren ne ? idrar ile mi bu test yapılıyormuş ?
Ya çamaşır suyunu bı kaba koyuyosun idrarida üstüne dokuyosun kopurmesi lazımmış denedim valla şimdi baya köpürdü ayran gbi oldu üstü bembeyaz acaba varmı ya

Ya çamaşır suyunu bı kaba koyuyosun idrarida üstüne dokuyosun kopurmesi lazımmış denedim valla şimdi baya köpürdü ayran gbi oldu üstü bembeyaz acaba varmı ya
ben bu tarz yöntemleri güvenilir buulmuyorum ama yine de hayırlısı olsun diyelim. inşallah kanda da çıkar :)

keşke hamıle biri senın için denese , sende hemen yapardın emın olurduk

keşke hamıle biri senın için denese , sende hemen yapardın emın olurduk
Hamile tanıdığı olsa derdim ama hamile olmayan biri mesela denese onda kopurcek mi acaba ben deenedim baya ayran gbi oldu yüzü böyle bembeyaz köpük oldu

Testin içini açtım diğer çizgi nerde diye göremedim ya diğer çizgi başka testlerde oluyodu normalde kenarda bunda yok ama

Ben emindim ya belirtidir vermisti vücudum nasıl oldu anlamadım belki erken yapmisimdir zaten adetim düzensiz beklim

Bir arkadaşım her ay her ay test almaktan yorulmuştu. Bende hamileydim o zaman 7 aylık. Bir tane de hamile olmadığından emin bir arkadaşımız vardı. Evde denedik bu şeyi, benimkinde tek köpük oluşmadı. Hamile olmayan arkadaşımın ki köpük köpük oldu test almaya üşenen arkadaşın ise aynı benim gibi köpürmedi. Ama 4 haftalık hamileymiş o zaman. Yani biz iki hamileninkinde birşey çıkmadı, hamile olmayan da köpürdü inanmayın böyle şeylere

Sizi çok iyi anlıyorum ama böyle ilkel yöntemler sizi çok yanıltır. Ben 20 haftalık gebeyim isterseniz bende deneyeyim sizin için ama en iyisi gebelik testi yapmak

Ya teşekkür ederim gebelik testi aldırdım 5tlyr almış en kötusu oda negatif çıktı en iyisi beklim kan vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…