- 6 Eylül 2016
- 223
- 294
- 33
- 37
- Konu Sahibi minikmavikus
-
Dagi ye bakmadım bakayım teşekkürlerPierre cardin ya da dagi kullanıyorum ben genelde. Bir bakın isterseniz.
Kom un alt çamaşırı var mı hep sütyen markası olarak düşünmüştüm
Peki kaç derecede yıkıyorsunuz bu markalarıPierre cardin ya da dagi kullanıyorum ben genelde. Bir bakın isterseniz.
Marka soruyorum ben de zatenbaşka iç çamaşırı mağazalarından bakıp alabilirsin.
Peki kaç derecede yıkıyorsunuz bu markaları
Marks and spencerdan çok memnunum.arkadaşlar istediğim gibi bir iç çamaşırı bulamıyorum
Hem rahat hem şık hangi markadan bulabilirim.
Tanga string vs bunlar şık ama rahat değil günlük giyinmek istiyorum ama penti tarzı da çocuksu ya da beyaz nine donu da değil.
Zaten pentiden aldıklarım bi kaç yıkamaya soldu.böyle yıka yıka kullan yıkandıkça rengi lastiği solmayan genişlemeyen var mı yoksa her yıl tekrar yenilemek mi gerekir
tavsiyelerinizi bekliyorum
Not; Aynı şekilde atlet tavsiyesi de olabilir
F&f in yasını ben de hala tutuyorumf&f muhteşemdi, kipa'nın içindeydi resmen sütyen ve külot stoğu yaptım onlarca aldım beğendikçe hele pamuklu sağlıklı kumaştan renk renk tangaları çoook rahattı. üstelik fiyatı acayip uygundu.
naptı kipa anlaşmasını bitirdi lanet olsun
la senza da iyidi ama o da türkiye'den çıktı.
bu gidişle pazardan alıcaz çamaşırları. baleni çıkan anane tipi sütyene 150 lira veremem o güya kaliteli ama özde dandik nuhneviden kalma markalardaki gibi.
arkadaşlar istediğim gibi bir iç çamaşırı bulamıyorum
Hem rahat hem şık hangi markadan bulabilirim.
Tanga string vs bunlar şık ama rahat değil günlük giyinmek istiyorum ama penti tarzı da çocuksu ya da beyaz nine donu da değil.
Zaten pentiden aldıklarım bi kaç yıkamaya soldu.böyle yıka yıka kullan yıkandıkça rengi lastiği solmayan genişlemeyen var mı yoksa her yıl tekrar yenilemek mi gerekir
tavsiyelerinizi bekliyorum
Not; Aynı şekilde atlet tavsiyesi de olabilir
f&f muhteşemdi, kipa'nın içindeydi resmen sütyen ve külot stoğu yaptım onlarca aldım beğendikçe hele pamuklu sağlıklı kumaştan renk renk tangaları çoook rahattı. üstelik fiyatı acayip uygundu.
naptı kipa anlaşmasını bitirdi lanet olsun
la senza da iyidi ama o da türkiye'den çıktı.
bu gidişle pazardan alıcaz çamaşırları. baleni çıkan anane tipi sütyene 150 lira veremem o güya kaliteli ama özde dandik nuhneviden kalma markalardaki gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?