- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi minikmavikus
-
La senza Türkiye'den çekildi. Marks&Spencer hem her beden var hem güzeller hem çabuk bozulmuyorlar.La senza çok iyi ne rengi soluyor ne de bişey oluyor çokta rahat. Ama bizim burdakiler kapandı
La senza Türkiye'den çekildi. Marks&Spencer hem her beden var hem güzeller hem çabuk bozulmuyorlar.
Ucundan bile bi konu dine yada namaza vs kayinca ya da dedikodu olmayinca pat diye konular kapaniyor buna kimse cikipta bu bir dert degil dememis hayret..
Pekii???
Herkesin derdine kimse karisamaz
Oysho şık ve rahat gayet, ama sağlam mı göreceğim, ben de bu yıl ilk kez bu markadan alışveriş yaptım.
Arkadaşların önerdikleri dışında kotonun iç çamaşırı reyonunda da çok güzel ürünler var, çok uzun süreli kullanım olmaz diye düşünüyorum ama fiyat olarak da daha düşük zaten.
19.90 a sutyenleri vardi ilk yikamada agzi yuzu kaydi
IKinci yikamada askisinin biri koptu
Ucuncude çöpü boyladi ...
Hadi ya o kadar mı.
Bende hep kom vardı, yıllardır bana mısın demedi de, ben de artık sıkıldım, farklı markaları deneyeyim diye yeniliyorum. Kotondan bir takım aldım çok severek bakalım akıbeti ne olacak.
Dagi yi ilk defa duydumDagi nin ürünlerine bakabilirsin rahat ve şık modeller var
pff bende don almıştım 2- 3 değil ama pentininkiler kadar sağlam değil aynı zamanda almıştım nerdeyse pentininkiler taş gibi onlar yamuldu lastikleri sündü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?