- 20 Aralık 2012
- 2.267
- 737
- 398
- 30
- Konu Sahibi prospectingkit
-
Aman tanrım ciddi misiniz siz??!!Size ne insanların öpüşmesinden size ne zararları var?Neden bu kadar nefret dolusunuz inanamıyorum.Kimse sizin bu nefret dolu söylemleriniz yüzünden saçınızı başınızı yoluyor mu?
Evet ahklaka uygun davranın anonsuna elbette tepki gelir.Herkesin ahlakı kendinedir çünkü.Başkasına zarar vermediği sürece de kimse böyle bir yaptırım uygulayamaz.
Burada bela okurken bunu çocukların okuyabileceğiniz tahmin etmiyor musunuz ?
Türkiye'de en sevdiğim durum ; Saygısızlık yaparak saygı beklemek...
başını örten kişi size br zarar vermiyor o yüzden irşey demeyede hakkınız yok ki zaten hanımefendi
ama atıyorum
ben parka gittim çocuğumla geziyorum(henüz yok) varsayalım yada yiğenimle
tam oturmuşum
anaaaaaaa
yapışmış 2 genç,
ki tahiminmce benim çocuğun tepkide aynı olur
anne yasııık bunların evi yokmu
bak arkadaşım
saçı açığa tepki göstermiyorum
hastanelere çok gidiyorum
yanımda oturan açık vb.selam veriyorum başlıyorum sohbete
o bana yardımcı oluyor ben ona
ben ona
teeee sen çıksın kaka demiyorum
hatta çok tatlı insanlarla karşılaşıyorum
yani tepkim buna değil
ha abartılı açık giyinenlere kalbimle buğuz ediyorum
o ayrı ama karşışına çıkıp ahlaksız demiyorum
çünkü ahlakın kıyafetle olmayacağınıda biliyorum şükür
hadi doğal tepkidiröpmüştür vs.
ama bu protesto ne oluyor
benimde tepkim buna
öpüşme kampanyasımı dır nedir
ayy izlemedimde
çünkü izlersem bi güzel kalaylayacağım günahlarını alacam
öpmeye gelince bende eşimi öpüyorum ama sınırını biliyorum
o an içimden geliyor diye 8-9 yaşındaki çocuğun yanında dudağına yapışmıyorum
elinin tutuyorum sarılıyorum
omzumu başına koyuyorum dizine yatıyorum
ama sınırını biliyorum şükür
anansa gelince iyi bir uygulama herkes yerine hareket etmeyi bilir
özel hayata karışılamaz deniliyor
adı üstünde özel
özelini herkes özelinde yaşaşın bi zahmet
Bunun kısıtlamayla ne ilgisi var biz milletin öpüşmesini izlemek zorundamıyız? Hadi tek başımayken bakmam ama ailemle yolda giderken önümde 2 kişi öpüşünce şahsen ben utanıyorum sizi bilemem tabi.
Siz de izlemeyin çevirin başınızı bi zahmet.
Zaten gözümü dikip bakıyorum demedim eğer azıcık okumanız varsa ben BAKMAM dedim. Lütfen cümlelerin içinden sözcük seçip almayın
inşallah meydanlarda öpüşürken o dudaklarınız birbirine yapışır kalırda ameliyatlada açılmaz ömür boyu sarmaş dolaş kalırsınz
RABBİM veriverir belanızı inşallahhhhh....
zaten evveliyatında yani bu saçma sapan eylemle bana dinime inancıma kültürüme yapılan saygısızlık yapıldı zaten
daha fazla ne yapabilirler sizce
Başını örtenin de öpüşenin de bana zararı yok.Ama siz kendiniz dediniz onların göz zevklerini bozuyormuşsunuz diye.E onlar da sizinkini bozuyor.Siz de onlara zararlısınız o zaman.Bu konuyu örtü muhabbetine getirmeniz zaten saçma da madem örnek üzerinden açıklıyoruz öyle olsun bakalım.
Protestonun amacı öpüşmek değildi zaten.O protestoyu yapanları tek tek inceleseniz gerçekten sokak ortasında öpüşen belki yoktur,belki çok azdır.Onların tepki gösterdiği şey insanların ahlak polisliğine soyunmaları.Yasaklar bir başladı mı ardı arkası kesilmez.Bugün öpüşenlere karışan yarın sizin eşinizle el ele tutuşmanıza karışır.Bundan birkaç yıl önce bir otobüs yolculuğumda yanımda oturan hanımla sohbet ediyorduk.Eşinin işi dolayısıyla İç Anadolu'nun bir şehrinde yaşamışlar bir süre sonra bizim o tarafa taşınmışlar.Bayanın bana söylediği şey şuydu:"Orada kocamla yolda el ele bile yürüyemezdik yolda."Dediğim gibi insanlar bir kere hayatınıza karışmaya başladığı zaman bunun sonu gelmez.
O metroda şimdiye kadar kimbilir kaç kere kaç kadın tacize uğradı.Hiç kameradan görüp müdahale eden oldu mu acaba?
Dışarı çıkın biraz hava alın hanımefendi.
Oksijen gitmemiş pek belli ki.
Ne güzel iş yahu, lafa gelince sizden müslüman yok lakin her türlü beddua ağzınızda. Nasıl bir ironidir bu.
Abartın abartın.
Abartmanın sınırı yok.
Şuraya sarıklı iki amcanın öpüşme videosunu koyasım var da birbirine girer ortalık, gerek yok.
O zaman tartışırdık dine yapılan saygısızlığı.
bak beybiş
şimdi evet getirdim bu konuya çünkü yaralıyım bu bir
hemde örnek olsun diye
ben onların göz zevklerini boazbilirim ama onların yaşantısına ahlakına kültürüne zarar vermem kıyafetimle
ki onlar özgürce giyiniyorlar....
neyse konumuzda bu değil dediğin gibi ama soruna cevaben mecburen o konu üzerinde devam etmek zorundayım
ama onların bu tavrı benim toplumun ahlakını ,kültürünü, yaşantısını ,çocuğumun geleceğini ,kocamı, eşimi dostumu, kısaca hemen hemen herkesi eksi yönde etkiliyorlar
ne yani şimdi öpüşmemize karışan yarın ele ele de tutuşturmaz amaç bumu
ama bilinki şimdi eğer buna karışmazlarsa sokak ortasında
oooooooooooo.............oooooooooooooooooo yaniiiii
kısacası yasaklanırsa sizin deyiminize göre
daha çok yasaklanacak
yasaklanmazsa benim deyimime göre
daha fazla azılacak..........
hangisi sizce ...?????????
Bakın şöyle ki onlar da başını örten insanları kendilerine,inandıkları değerlerine tehdit olarak görüyorlar.Onlar da çocuklarının gelecekleri için endişeleniyorlar.Yani siz onların zihniyetinden zarar görmekten korktuğunuz kadar onlar da sizin zihniyetinizden zarar görmekten korkuyorlar.bak beybiş
şimdi evet getirdim bu konuya çünkü yaralıyım bu bir
hemde örnek olsun diye
ben onların göz zevklerini boazbilirim ama onların yaşantısına ahlakına kültürüne zarar vermem kıyafetimle
ki onlar özgürce giyiniyorlar....
neyse konumuzda bu değil dediğin gibi ama soruna cevaben mecburen o konu üzerinde devam etmek zorundayım
ama onların bu tavrı benim toplumun ahlakını ,kültürünü, yaşantısını ,çocuğumun geleceğini ,kocamı, eşimi dostumu, kısaca hemen hemen herkesi eksi yönde etkiliyorlar
ne yani şimdi öpüşmemize karışan yarın ele ele de tutuşturmaz amaç bumu
ama bilinki şimdi eğer buna karışmazlarsa sokak ortasında
oooooooooooo.............oooooooooooooooooo yaniiiii
kısacası yasaklanırsa sizin deyiminize göre
daha çok yasaklanacak
yasaklanmazsa benim deyimime göre
daha fazla azılacak..........
hangisi sizce ...?????????
ki onlar özgürce giyiniyorlar.
öylemi sizce.
peki neden benim yolım kesildi istanbuldayken bir yaşlı adam tarafından . hemde suadiyede.
ve neden bermuda pantalonuma bunu giyme bir daha denip laflar edildi. neden bindiğim üsküdar minibüsünde arkadaki kapalı bayanlardan sırf başım açık ve makyajım var diye yemediğim laf kalmadı. hatta bu lafları yanlarındaki 6 yaşındaki çocuklarına söylettiler. bunu de, şunuda de diye.
özgürce ha.
öylemi sizce.
peki neden benim yolım kesildi istanbuldayken bir yaşlı adam tarafından . hemde suadiyede.
ve neden bermuda pantalonuma bunu giyme bir daha denip laflar edildi. neden bindiğim üsküdar minibüsünde arkadaki kapalı bayanlardan sırf başım açık ve makyajım var diye yemediğim laf kalmadı. hatta bu lafları yanlarındaki 6 yaşındaki çocuklarına söylettiler. bunu de, şunuda de diye.
özgürce ha.
öylemi sizce.
özgürce ha.
metroda yanımda öpüşen bir çift görsem cok ama çok rahatsız olurum
ama beddua edicek kadar içi dolmuş bir insanın nefret haykırısları beni daha cok rahatsız ediyor ne yalan söyliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?