Can sıkıntısı.... bunaldım...

kucukpisi

Hayata inat gülümse...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
7.563
4.577
448
Merhaba arkadaşlar.. arada konu açıp fikirlerinizi alıp rahatlıyorum....

bazen canım sıkılıyor....

tüp bebeğe yönlendirildik. ben korkuyorum. nedenine gelince astım hastasıyım. basit bir klomen bile astımımı arttırdı. tedavideki ilaçlar kim bilir ne yapacak... tüp bebek tam kesin net değil. ilk önce uzaman bir doktora muayene olunacak.. sonra belli olacak... bunun içinde il dışına gitmemiz lazım. eşim şu işide bu işide halledeyim derken 1,5 ay geçti... artık pek bişiy dememeye karar verdim... kendisi bilsin. ama içim içimi yiyor... merak ediyor ve korkuyorum...

bu gün içinde canımı sıkan olayı anlatayım.

aynı yerde çalışıyoruz. minicik bir yer... yemek yemek için az seçenek var. yemeğe gitmediğimiz zaman evden getiriyoruz. zaten midem hassas olduğu için herşeyi de yiyemiyorum. yanma ağrı vs. oluyor. hadi mideden sonrada astım azıyor... bu gün de eşim ani bir kararla arkadaşlarıyla yemeğe gitmeye kalktı... sadece bir yerde yemek yiyebileceğim ve onalrında oraya gideceği için gidemedim tek kaldım.. daha önce planlasaydı evden yemek getirirdim... dışardan bilmediğim bir yerden poğaça tarzında birşey almak zorunda kaldım... şimdi midemde sıkıntı var.

eşimin beni düşünmesini beklerdim... 2. kere aynı şeyi yapıyor... zaten bir çok şeyi ya plansızdır, yada ani... genelde de geç olur.. özellikle bizi ilgilendiren konular... bu beni üzüyor...

aslında bende de sorun var. son zamanki gelişmeler beni üzdü... bazen olaylar arka arkaya oluyor... canım sıkıldı...

Üzmeyin kendinizi. Dusunseymis iyi edermis ama eekekler bizim gibi ince fikirli degil..

Üzmeyin kendinizi. Dusunseymis iyi edermis ama eekekler bizim gibi ince fikirli degil..

yok kızacağımı biliyor.. düşüncesiz olsa farklı davranırdı.. odasına geçip beni çağırdı. öyle söyledi... bile bile yaptı... arkadaşlarına yemek teklifini sunanda oydu zaten.. geldiğindede kızdığımı bildiği için yanına çağırdı odadan gidersen küserim dedi. bide buna sinir oluyorum. yapıyor ediyor küsüyor ya. benim küsmem lazım.. çıkıverdim odasından.şimdi birde millete belli etmemeye çalışıyorum...

Bilerek yaptiysa ki saglik sorunlariniz var küsü. Ve tavrinizi koyun. Ama kendinizi yipraymayin. Caniniz sikkin diger konularinizada göz gecirdim.. Size destek olmasi lazim kocanizin

Bilerek yaptiysa ki saglik sorunlariniz var küsü. Ve tavrinizi koyun. Ama kendinizi yipraymayin. Caniniz sikkin diger konularinizada göz gecirdim.. Size destek olmasi lazim kocanizin

sadece müdüre davrandığım gib davranıyorum... iş gelmese iyi olacak ama geliyor... teşekkürler yorumun için...

Ben anlamadım
Tek yesen olmaz mı ? aynı yerde
Yanlış anladıysam kusura bakmayın
Bi de stresli bi dönemdesiniz diye alıngan olabilirsiniz

Ben anlamadım
Tek yesen olmaz mı ? aynı yerde
Yanlış anladıysam kusura bakmayın
Bi de stresli bi dönemdesiniz diye alıngan olabilirsiniz

tuhaf biryer burası. gidilen yerlerde kahvehane gibi... eşimle gidince bile gözler üstümde oluyor. genelde bayanlar ya grup halinde yada dairede yemek yiyor... kendimi garip hissettiğim için gitmedim...

ilde olsaydım ozaman tek gidiyordum yemeğe. birde heryeri tanıyordum. burası köy gibi...

Hassas bi süreçtesiniz de aynı zamanda
Sıkıntılar bu sebeptendir
Daha fazla irdeleyerek üzmeyin kendinizi
Esiniz içinde plansız gelişen bi durumdur muhakkak
Yoksa evde soylerdi size muhakkak
Ama tek yemek yiyebildiginiz yere onlar olsa bile gidebilirdiniz
Bi mahsuru olurmu?yani ben giderdim, başka masaya geçirdim

Son düzenleme:
Erkekler bizler gibi ince düşünemeyebiliyor siz her zaman hazırlıklı gidin işinize eğer böyle yapmaya başladıysa eşiniz birde son zamanlarda herşey birikmiş o yüzden alıngan kırılgan gününüz gibi geldi bana olaylar üstüste gelince ruhumuz daralır herşeye sararız o anlarınızdan gibi sıkmayın canınızı

daha önceden konuşmuştuk. çorba içecektik... plan yapmıştık yani...

aslında yaşadıklarım olmasaydıda aynı davranırdım... beklentim sanırım fazla... en aza indirsem fena olmayacak...

Anladım
Haklısınız her yer bir değil
Ben kendi çevrem gibi düşündüğümden öyle yazdım
Bende eşimle çıkıyorum öğle yemeğine ama işi varsa tek te çıktığım oluyo , sizde çıkabilirsiniz gibisinden
Ama kahvehane gibiyse evet rahatsız olacağından gitmez insan, sanırım sipariş te verilmiyordur ? etrafta böyle bi yer olmadığından

daha önceden konuşmuştuk. çorba içecektik... plan yapmıştık yani...

aslında yaşadıklarım olmasaydıda aynı davranırdım... beklentim sanırım fazla... en aza indirsem fena olmayacak...

Az beklenti her zaman olmasada daha çok mutluluk getirir bende böyle düşünüyorum.Eşinizinde aniden oldu demek ki bir de öyle yorumlayın olayı aniden misafirimiz gelebiliyor farklı geçirebiliyoruz o günü planlarımız ters düşüyor :112:Eşinizle konuşun rahatlayacaktır içiniz

sipariş veren yerlerden yiyemiyorum.

konuştum da sarpa sardı... sinirli... ona kızmıyacağım, küsmiyeceğim, sinirlenmiyeceğim... hakkım yok zaten. o küser... alttan da alamaz... öle işte...

ilden bazı nedenlerden dolayı buraya gelmeyi seçmiştim. sanırım yanılmışım. zor... eşle çalışmak zor...

Yapısı gereği sanırım eşiniz sinirli ben haklıyım diyen biri bu durumda sanırım nazlanarak çözmeye çalışmak gerek yoksa dahada gerilir ortam az çok biliyorum çünküPişman olmayın hayatta göreceklerimiz var yaşıyoruz seçeneklerinden pişman olmayın hayırlısı böyleymiş demekki

küçük astım nöbeti geçirdim az önce... midem nedeniyle oluyor, sanırım...

hayırlısı... artık.. geldim buraya birşekilde devam edeceğim. en azından tüp bebek için doktora gittiğimizde çok kişi bilmeyecek... ilde olsaydım amirime söylemek zorunda kalacaktım...

rahatsızlanınca eşim geri adım attı . öle işte...

kafam yorgun.... şu günleri inşallah atlatırız...

Geçmiş olsun sıkıntıdan oldu kesin sağlık herşeyden önce kendinizi yıpratmayın lütfenBakın güzel yönleride var oraya gitmenizin ayrıca bilseler de kötü bir şey yok ki inşallah atlatacaksınız bu zorlu günleri de Rabbim hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…