- 11 Temmuz 2017
- 644
- 235
- 103
- 32
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
Gece gece canım sıkıldı. Cok az günde 2saat ligine bir işe başladım. Belki bir ay calisacam, belki bir hafta şuan belli değil. Aslında esimin tam iş çıkışı saatine denk geliyor. Isten gelip kızımıza bakabilir. Ama bu sıralar iş den sonra başka bir yerde calisiyor. Ve kizima dün kayınvalide bakti 2saat eşim dönüşte kizimi alıp geldi. Neyse herşey normal suana kadar. Dun oturmaya gittik. Kızın hiç aramiyorki seni böyle duruyor dedi.bende bozuldum, sizi tAniyorda ondan dedim . Sonra kizima burda yat benimle dedi. Bende yat kizim sen biz gidelim dedim şakasına gulerek. Kaynanada ciddiye alıp yatsın burda gece uyaniyormuki dedi. Baktım ciddiye alıyor. Yok dedim o olmadan uyuyamam ben diğer odada bile rahat edemiyorum dedim. Birsey demedi ama az ısrar etti. Sizce cevabım yeterli olmuşmu. Birde gorumcem telde ablasıyla konusurken esimin adını söyleyerek X var dedi. Yani X gil var demedi. Onada bozuldum.
Not: Daha öncede 2 hafta bakmisti böyle 1saat ozaman lar da kizima kötü annen geldi diye konuşuyordu. Birde eltimle kaynim sorunlar yasayinca biraksaydi babasinin evine ben bakarım buyuturum torunumu demişti. Bu yüzden samimiyetine pek inanamıyorum. Birde gorumcem genelde birşey olsa hep abisine söyler eder bazen ortamda adam yurduna koymaz bozar falan. Yani sizce ise devammi edeyim ilerde bu sekilde ,yoksa esimin işi bitene kadar calismayayim esim eve gelip çocuğun başında dursun bende öylemi ise gideyim.
Not: Daha öncede 2 hafta bakmisti böyle 1saat ozaman lar da kizima kötü annen geldi diye konuşuyordu. Birde eltimle kaynim sorunlar yasayinca biraksaydi babasinin evine ben bakarım buyuturum torunumu demişti. Bu yüzden samimiyetine pek inanamıyorum. Birde gorumcem genelde birşey olsa hep abisine söyler eder bazen ortamda adam yurduna koymaz bozar falan. Yani sizce ise devammi edeyim ilerde bu sekilde ,yoksa esimin işi bitene kadar calismayayim esim eve gelip çocuğun başında dursun bende öylemi ise gideyim.