• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Can sikintisi

Askimkizimcanimkizim

Cok bakma , kafa yapar :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
644
235
103
32
Gece gece canım sıkıldı. Cok az günde 2saat ligine bir işe başladım. Belki bir ay calisacam, belki bir hafta şuan belli değil. Aslında esimin tam iş çıkışı saatine denk geliyor. Isten gelip kızımıza bakabilir. Ama bu sıralar iş den sonra başka bir yerde calisiyor. Ve kizima dün kayınvalide bakti 2saat eşim dönüşte kizimi alıp geldi. Neyse herşey normal suana kadar. Dun oturmaya gittik. Kızın hiç aramiyorki seni böyle duruyor dedi.bende bozuldum, sizi tAniyorda ondan dedim . Sonra kizima burda yat benimle dedi. Bende yat kizim sen biz gidelim dedim şakasına gulerek. Kaynanada ciddiye alıp yatsın burda gece uyaniyormuki dedi. Baktım ciddiye alıyor. Yok dedim o olmadan uyuyamam ben diğer odada bile rahat edemiyorum dedim. Birsey demedi ama az ısrar etti. Sizce cevabım yeterli olmuşmu. Birde gorumcem telde ablasıyla konusurken esimin adını söyleyerek X var dedi. Yani X gil var demedi. Onada bozuldum.
Not: Daha öncede 2 hafta bakmisti böyle 1saat ozaman lar da kizima kötü annen geldi diye konuşuyordu. Birde eltimle kaynim sorunlar yasayinca biraksaydi babasinin evine ben bakarım buyuturum torunumu demişti. Bu yüzden samimiyetine pek inanamıyorum. Birde gorumcem genelde birşey olsa hep abisine söyler eder bazen ortamda adam yurduna koymaz bozar falan. Yani sizce ise devammi edeyim ilerde bu sekilde ,yoksa esimin işi bitene kadar calismayayim esim eve gelip çocuğun başında dursun bende öylemi ise gideyim.

Kayinvalidenizin samimiyetini sorgulamadan once kendiniz ne kadar samimisiniz ona bakin.kadin gayet normal sekilde gun icinde olani anlatmis torunum kalsin yanimda demis bunun neresinde gariplik? cevabinin yeterli olup olmadigini sormussun.hee bravoo cok guzel laf etmissin :işsiz: maksat "kaynana"ya laf sokmak olsun.Babannesine karsi torunu icin kiskancliga giren ne yazik ki siz olmussunuz.nickinizden de belli.askim canim kizim..odaya gidemeyecek kadar takinti yapmissiniz.boyle anneleri de anlamiyorum.her seyin dozu olmali bu da yanlis.cocuk icin de yanlis.valla aciyorum erkek annelerine.

Daha ne istiyosun ver bazı akşamlar kalsın sen de arada bi dinlen nefes al
Lazım olunca bakmasına tamam diyosun gece kalsın dediğinde kötü oluyor

Eğer dikkatli ve iyi bakan biriyse daha ne istiyorsun?
Çocuğu annesinden soğutacak değil ya. İstediğini söylesin

Daha ne istiyosun ver bazı akşamlar kalsın sen de arada bi dinlen nefes al
Lazım olunca bakmasına tamam diyosun gece kalsın dediğinde kötü oluyor

Eğer dikkatli ve iyi bakan biriyse daha ne istiyorsun?
Çocuğu annesinden soğutacak değil ya. İstediğini söylesin
2 yaşında daha bebeğim. Gece bile uyanıyor beni istiyor. Ben nasıl bırakayım bebegimi. Gündüz biraksam da bu 2saati geçmiyor.

kaynananın bi kötülüğünü görmedim bence sen kusur arıyor gibisin, eee arayan da bin tane kusur bulur, bırak torununa isteyerek bakmayı normalde bile torununu sevmeyen bi sürü babaanne var, bence bulmuşsun bunuyorsun, yatsaydı kızın orda mesela, ne güzel herkese değişiklik olurdu
ayrıca neden kardeşlerin ilişkisine karışıyorsunki adam yerine koymaz derken... belki şakalaşıyorlar, kardeş onlar yani birbirlerini severlerde bozarlarda

Kayinvalidenizin samimiyetini sorgulamadan once kendiniz ne kadar samimisiniz ona bakin.kadin gayet normal sekilde gun icinde olani anlatmis torunum kalsin yanimda demis bunun neresinde gariplik? cevabinin yeterli olup olmadigini sormussun.hee bravoo cok guzel laf etmissin :işsiz: maksat "kaynana"ya laf sokmak olsun.Babannesine karsi torunu icin kiskancliga giren ne yazik ki siz olmussunuz.nickinizden de belli.askim canim kizim..odaya gidemeyecek kadar takinti yapmissiniz.boyle anneleri de anlamiyorum.her seyin dozu olmali bu da yanlis.cocuk icin de yanlis.valla aciyorum erkek annelerine.
2 yasindaki bebegi nasıl bırakayım gece ben . Daha uyanıp süt içiyor. Ben ayrı odaya alışılmamışken nasıl yatırayim. Bana bu yaşta bir bebeğin anneden gece ayrılması normal gelmiyor.

kaynananın bi kötülüğünü görmedim bence sen kusur arıyor gibisin, eee arayan da bin tane kusur bulur, bırak torununa isteyerek bakmayı normalde bile torununu sevmeyen bi sürü babaanne var, bence bulmuşsun bunuyorsun, yatsaydı kızın orda mesela, ne güzel herkese değişiklik olurdu
ayrıca neden kardeşlerin ilişkisine karışıyorsunki adam yerine koymaz derken... belki şakalaşıyorlar, kardeş onlar yani birbirlerini severlerde bozarlarda
Kardeşini bozmuyor . Beni bozuyor dedim sürekli. İyice okumadan yorum yapiyosunuz

Dert aramışsınız, yazdıklarınız cidden saçma. Bu konuda sizi uyarınlara da resti çekmişsiniz.
Görümceniz x gil dememiş. Aman ne büyük bir olay.
Belki sizi sevmiyor.
Kaynananız gece kalsın demiş. Laf soktum acaba anlamışmıdır modundasınız.
Cidden bazı şeyleri anlayamıyorum.

2 yasindaki bebegi nasıl bırakayım gece ben . Daha uyanıp süt içiyor. Ben ayrı odaya alışılmamışken nasıl yatırayim. Bana bu yaşta bir bebeğin anneden gece ayrılması normal gelmiyor.
Iyi de calisirken birakiyorsunuz ? Seveyim kalsin dediginde neden kayinvalidenize verecek sert bir cevap ariyorsunuz ? Bence siz cocugum alisacak babannesine diye kiskanclik yasamissiniz.olaylar gayet gunluk annelrimizin cogu zaman yaptigi seyler.sen kal burda falan muhabbeti bunda sorun edilcek bir durum yok.madem o kadar bagimlisin otur cocuguni buyut ne diyeyim.ama yineliyorm o cocuk 10 yasinda da olsa bu tur bagimli annler ne yazik ki ayri oda da bile duramiyor canli sahidim oz halasinin arabasina bindirmedi eltim.şok gecirdim.umarim kendinizi toparlarsiniz ilerde cocugunuz icin buyuk sıkıntı
Ayrica 2 yasindan itibaren ayirabilirsiniz ayri odaya.4 yasindan sonrasi da onerilmiyor

Ya samimiyetine inansam sorun yok. Ama diğer seferde 2hafta günde 1saat baktı iki gün geçmeden laf sokmaya başladı. Sonrada ben büyüttüm deyip cikacak
Hah tam bunu diyordumm sizin sorununuz bu kendi agzinizla yazmissiniz.ben buyuttum diyecek.kayinvalidenizin cocugunuzu buyutmesi bu kadar dokunup kiskanclik yaratacaksa oturun buyutun.ayyyy yerinde olsam ben kaynananizin daha cogunu soylerdim.bak , bir de ustune kiskanclik yapsin ! Insanogluna yatanilmiyor

Iyi de calisirken birakiyorsunuz ? Seveyim kalsin dediginde neden kayinvalidenize verecek sert bir cevap ariyorsunuz ? Bence siz cocugum alisacak babannesine diye kiskanclik yasamissiniz.olaylar gayet gunluk annelrimizin cogu zaman yaptigi seyler.sen kal burda falan muhabbeti bunda sorun edilcek bir durum yok.madem o kadar bagimlisin otur cocuguni buyut ne diyeyim.ama yineliyorm o cocuk 10 yasinda da olsa bu tur bagimli annler ne yazik ki ayri oda da bile duramiyor canli sahidim oz halasinin arabasina bindirmedi eltim.şok gecirdim.umarim kendinizi toparlarsiniz ilerde cocugunuz icin buyuk sıkıntı
Ayrica 2 yasindan itibaren ayirabilirsiniz ayri odaya.4 yasindan sonrasi da onerilmiyor
Ayirdim odasini. Anlatamıyorum galiba. Günde 2saat ile bütün gece durması normalmi sizce. Daha ana çocuğu anneden ayrılırmi benden soğutmaya çalışır biliyorum huyunu. Gorumcenin çocukları onlardan gitmek istemiyor. Evlerinden soğumuş cocuklar

Ayirdim odasini. Anlatamıyorum galiba. Günde 2saat ile bütün gece durması normalmi sizce. Daha ana çocuğu anneden ayrılırmi benden soğutmaya çalışır biliyorum huyunu. Gorumcenin çocukları onlardan gitmek istemiyor. Evlerinden soğumuş cocuklar
Babannesinin sizden sogutacagini dusunuyorsunuz ? Bence siz egitim vermeyin ya kendiniz once yardim alin.sagliklu ruh halleri oldugunu sanmiyorum oz babannesinin annesinden sogutmaya calisacagini dusunmek..en cok esinize acidim annesi hakkinda bu dusuncenizi biliyor mu acaba.hic hos degil.

Hah tam bunu diyordumm sizin sorununuz bu kendi agzinizla yazmissiniz.ben buyuttum diyecek.kayinvalidenizin cocugunuzu buyutmesi bu kadar dokunup kiskanclik yaratacaksa oturun buyutun.ayyyy yerinde olsam ben kaynananizin daha cogunu soylerdim.bak , bir de ustune kiskanclik yapsin ! Insanogluna yatanilmiyor
Evet gorumcenin çocuklarına ben büyüttüm diyor hep. Zaten az kaldı inşallah bikacgun daha sabretsem iyi

Söylediklerinizde haklısınız. Benim kv. onlara gittiğimiz zaman benimle uyusun diye tutturur. Tabi ki çocuğun babaanneye de ihtiyacı var ama anneye olduğu kadar değil. Hele ki 2 yaşında bir çocuğun sizden soğuma ihtimali daha yüksek. Anneler her zaman evlatlarını kıskanır bunun kv. ile bir ilgisi yok bence.

Back
X