- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
Egitimimi sorgulayacak seviyede degilsiniz emin olun her sey dogurmakla bitmiyor.size olabilecek seyleri soyledigim halde israrla dogru oldugunu kabullendirmeye calismaniz bile nasil egitim vereceginizin gostergesidir.bence ise kendi evladiniza acimakla baslamalisiniz. 3 yillik ogretmenim henuz bir velimden sikayet almadim omrumuz sizin gibi pimpirikli anneleri idare etmekle gececek ne yazik ki.cunku bir sizin cocugunuz var.beni anne olmamakla vuracaginizi saniyorsunuz keske her sey dogurup alt degistirmek olsa ama degil.evet okul ve ev ayri egitim yerleri bunlari yaziyor olmamda egitimin evde basliyor olmasi.sonra o ozguvensiz cocuklara biz bir seyker vermeye calisiyoruz.basarilar diliyorum.kiskancliginiz yolunuzu aydinlatsin :)Ne yapıyorsunuz buyutup yemeğini verip altini mi degisti yorsunuz. Yada annenin verebileceği eğitimi sizin verdiğinizi mi? Okuldaki eğitim farklı. Ailedeki eğitim çok farklı. Neden yeri gelince aile olalım kocamın karısı olmak işime geldiği içinmi oluyor. Ne demek istiyorsunuz anlamıyorum. Öğretmen olmuşsunuz ama ego tavan yapmış sizde. Daha önce,çocukları yetiştiren ailelere saygı duymuyorsunuz. Bana eğitimden bahsediyorsunuz. Acıyorum sizin ogrencilerinize çünkü sınıf ayrımı yapacağınız aşikar.
Son düzenleme: