- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Öncelikle başarılar bol eksili günler dilerim :) bende karatay tipi besleniyorum bu kahvaltı beni 18.00a kadar götürüyor :)) çok doyurucu gerçekten :)Sabah
53.6 kg geldim
Vücut ölçülerim
Bel 72
Göbek en şişko yeri 84
Bacak 51
Kalça 88
Biberiye yağını karnına ve üst bacağıma sürüp strec film ile sardım üzerine de korsemi giydim
30 dakika eliptik bisiklet
Saat 10.00 dada kahvaltımı yaptım bakalım saat kaçta acıkacağım :)
Bakalım beni ne kadar götürecek normalde çok yiyen birisiyim ama karatay yapicam çok kararliyim inşallah :)Öncelikle başarılar bol eksili günler dilerim :) bende karatay tipi besleniyorum bu kahvaltı beni 18.00a kadar götürüyor :)) çok doyurucu gerçekten :)
Valla bende çok yiyen birisiydim çok demekte az kalir hatta ağzım en fazla 5dakika boş durabiliyordu ilk zamanlar aşırı zorlandım resmen oturup agliyordum bişey yiyemiyorum diye ama su an ok dr rahatimki aklıma bile gelmiyor yemek :) bide hemen doyuyorum önceden 2 buçuk tabakla zor doyardim şimdi 1 tabağı zor bitiriyorum yaparsın ınan yeterki kendine :)Bakalım beni ne kadar götürecek normalde çok yiyen birisiyim ama karatay yapicam çok kararliyim inşallah :)
o kitaptaki diyet listesini yazabilirmisiniz,tariflerleBu en kararlı 2. Günlüğüm inşallah hadi bakalım bismillahirrahmanirrahim
Canan karatay kitabını yavaş yavaş okuyacağım eğer bu süre zarfında yanlış beslenirsem lütfen beni uyarın her gün kilomu yazacağım haftada 1 de ölçülerimi alırım bu sefer olacak inşallah hadi bakalım yarın sabah basliyorummmm
Bana katılmak isteyen olursa çok daha eğlenceli olur hepinizi öpüyorum
o kitaptaki diyet listesini yazabilirmisiniz,tariflerle
Gunlugun hayirli olsun canim :) kilon cok degil.boyun kac merak ettim.bide bel gobrk kalin diger olculerin iyi bendr zayiflama cabasindayim boyum 166 kilom 65 suan.3gindur diyetteyim karatay tarzi besleniyorum bende ekmegi tam kesemedim ama kepek ekmegi bergun 2.3dilim tuketiyorum.birde dun itibarile yogurt limon pulbiber uclusunu yapiyorum.benim belim kalin 77.bide sikilasmaya ihtiyacim var ama spora hevesim hic yok(
Gunlugun hayirli olsun canim :) kilon cok degil.boyun kac merak ettim.bide bel gobrk kalin diger olculerin iyi bendr zayiflama cabasindayim boyum 166 kilom 65 suan.3gindur diyetteyim karatay tarzi besleniyorum bende ekmegi tam kesemedim ama kepek ekmegi bergun 2.3dilim tuketiyorum.birde dun itibarile yogurt limon pulbiber uclusunu yapiyorum.benim belim kalin 77.bide sikilasmaya ihtiyacim var ama spora hevesim hic yok(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?