candy_candy min diyet günlüğü xD

tebrik ederim,güzel senaryo olmuş,alkisalkisalkis bu topik'i bir yere not alıyorum ve paylaşımlarının devamını sabırsızlıkla bekliyorum canım.bakalım umut ve aslı nerelere sürükleyecek bizi bayanssulusmile

bu öğleden sonra bi parça daha yazıcam canım.. sana ileriden bi ipucu vereyim de daha bi merakla bekle :)

Aslı: Bırak beni..
Umut: Bırakmam bi daha..
Aslı: Bırak dedim.. Nefret ediyorum senden.. Eskiden sadece gıcık olurdum. Şimdi NEFRET EDİYORUM.. (Aslı gitmeye yeltenir. Umut bırakmaz.)
Umut: Bırakmam.. Bi daha bırakmam seni..

baya bi ilerden oldu bu

ne kadan güzel yazmışsın ah ah eski günler aklıma geldi :çok üzgünüm:

Aslı: Sen.. (Susar)
Umut: “Sen” diye hitap edebilirsin
Aslı: I ıh..
Umut: Bana en başından ön yargıyla yaklaştın sen, o ilk etüt gününü hatırlıyor musun? O gün dinledim seni (Aslı şaşırır.) Evet dinledim ve sürekli dediğin şey şuydu: “Gıcık biri çıkarsa”
Aslı: Ön yargı değil, tahmin.. Ve yanılmamışım..
Umut: Niye gıcık olduğumu düşünüyorsun?
Aslı: Birinin seni.. (Susar.)
Umut: Devam et.
Aslı: Kuracağım cümleleri siz zamiri ile kuramam.. Siz ne kadar istemesem de hocamsınız size “sen” diye hitap edemem.. O yüzden sustum..
Umut: Devam et.. ıstediğin gibi..
Aslı: Size “sen” demem dedim.. Bunun için doğru yer değil..
Umut: Hadi gel (Diyerek Aslı’yı dershaneden dışarı çıkarır ve biraz uzaklaşırlar.) Hadi konuş.. Şimdi doğru yer.. Bu konuyu halletmeden de gitmek yok!
Aslı: Birinin seni gıcık bulmasına dayanamıyorsun di mi? Herkes seni sevmeli, beğenmeli, tapmalı sana.. Bakmalı gevşek gevşek o müthiş suratına.. Ama ben sevmiyorum tamam mı? Beğenmiyorum seni, tapmıyorum sana.. Hiçbir zaman da o suratına gevşek gevşek bakmayacağım.. Tamam mı?
Umut: Beni beğeniyorsun :)
Aslı: Boşuna konuşuyorum işte.. Yine aynısın, havalısın.. Herkes seni beğenmeliyse.. Tamam! ıçin rahat edecekse benim de beğendiğimi varsay! Ben gidiyorum.. (Aslı gider.)
Umut: (Ardından..) Beni beğeniyorsun :)
Aslı: (ıçinden) Evet beğeniyorum seni gerizekalı!

---

(Başka bir gün)
Umut: Matematik etütüne girenler kimler?
(Kantinde 5 kişi vardır; kimse el kaldırmaz.. Ve Umut Hoca sebebine doğru ilerler.)
Umut: Aslı etüte girmiyor musun? (Aslı sadece bakar.) Bak bu etütlere girmeyerek çok şey kaybediyorsun. (Aslı bakmaya devam eder.) Bunu niye yaptığını anlamıyorum. Her Çarşamba buraya geliyorsun ve kantinde aylaklık ediyorsun. (Aslı bakmaya devam eder. Hiçbir şey demez.)Zeynep yok mu?
Aslı: Bugün gelmiyo.. Daha sonra etüt alıp tamamlayacakmış.
Umut: Şu arkadaşından biraz örnek al ya! Burası dershane Aslı! Sevgilinle buluşabileceğin bi kafe değil!
Aslı: (Sorunu anlar ve gülümser. ) O benim sevgilim değil :)
Umut: Ve ya arkadaşınla..
Can: Ben gideyim en iyisi
Aslı: Otur!
Umut: Şimdi hemen gelip o etüte giriyorsun.
Aslı: Ama etütlere girmek mecburi değil
Umut: Hafta sonu sınavdan sonra görecez bakalım mecbur mu, değil mi..
(Umut Hoca gider.)
Can: Hocan kesinlikle haklı
Aslı: Evet, biliyorum :S
Can: Neden girmiyorsun peki etütlere?
Aslı: Onun havasına hava katan bayan hayranlarının arasına katılmayacağım
Can: Kıskanıyorsun sanki
Aslı: Asla!

(Aslı ile Canın arasında Aslıyı üzecek bikaç bişey oluyo.. Oralar tabi yok şimdi.. Ben sadece Umut'u yazıyorum.)

- geometri etütü-
Özlem Hoca: Merhaba arkadaşlar! Banu Hocanızın ufak bi işi çıktı. Yirmi dakikaya kadar dönecek. Siz de bu arada bu testlere bakın. Yapamadığınızı Banu Hocanız dönünce sorarsınız.Evet.. Al bakalım.. Sen de al.. Al bakalım Aslı.. Aslı!!
Aslı: Efendim hocam
Özlem Hoca: ıyi misin sen?
Aslı: Hı hı..
Özlem Hoca: Pek iyi görünmüyorsun da..
(Aslı sadece bakar.)
Özlem Hoca: Yok iyi değilsin sen; kötü bişey mi oldu?
Aslı: I ıh
Özlem hoca: Hadi eve git sen Ben söylerim Banu Hocaya..
Aslı: Yok hocam önemli değil
Özlem Hoca: Dilini yuttun zannetmiştim :)
(Aslı zoraki gülümser.)
Özlem Hoca: Hadi git sen
(Aslı hazırlanıp çıkar. Merdivenlerde Umut Hoca’ya çarpar dengesini kaybedip merdivene oturur ve ağlamaya başlar. Umut Hoca mendil çıkarır, Aslı’nın gözlerini siler.)

Son düzenleme:
off candy yaaaa az önceki yerde kalsa daha iyiydi sanki şimdi burası daha da heyecanlı
aslıyla canın durumu nedir oralar yok demişsin ama madem başladın oraları da yazsaydın ya iyice içine girerdik hikayenin

off candy yaaaa az önceki yerde kalsa daha iyiydi sanki şimdi burası daha da heyecanlı
aslıyla canın durumu nedir oralar yok demişsin ama madem başladın oraları da yazsaydın ya iyice içine girerdik hikayenin

hikayesinden bahsedeyim biraz.. Aslı ve Can çok yakın arkdaşlar.. Aslının Can için yapmadığı yok.. Ve Can biraz serseri olduğu için arkadaşları onunla arkadaşlık etmemesini ısrarla isterken Aslı yine de Canla arkadaşlığını sürdürüyo.. Aslı'yı sevmeyen bi kız var sınıfta Ayşen.. Can'ı tavlayıp Aslı ve Canın arasını bozuyo.. Can orada arkadaşlıklarını sürdüremeyeceklerini ve Ayşen'i açıklıyo Aslı'ya..

PC ye aktarılmış çok az kısım var ondan hepsini yazamıyorum.. ama aralardan ayırarak umut ve aslı hikayesinin tamamını PC ye aktarmıştım

sen niye bize bunu yapıyorsan yaaaa....:sinifsinif:
devamınıda yaz çabuk bakkk,zaten bir kaç posta ilerden vermişsin yukarıda şimdi burada en güzel ,en heyecanlı yerinde kestin oldu mu ama canım yaaa hadi yaz bakalım bekliyorum sabırsızlıkla bayanssulusmile

çok güzel oluyo delikafadulden ama iş yerindeyim ya.. Allahtan üç beş bişey var.. ben boşluk dolduruyorum sadece.. yoksa çıkmaz bu kadar bile benden kaydirigubbakcemile3 yazıcam birazdan..

Burası candynin günlüğünden çok umut hoca ve aslının günlüğüne dönmüşkaydirigubbakcemile3

amacından şaşmış di mi kaptanım.. ama ben aksatmıyorum.. bu öğlen taze fasulye yedim missssler gibi.. bol domates ve sğanlı.. Silme tabak yedim valla delikafadulden akşama da sanki yıllardır yememişim gibi beklediğim (ki daha pazartesi yedim) PATLICANIMMM var menüde zemuszemus

akannehir dün bende de fasülye vardı neden onu pişirmek aklıma gelmedi bilmem ama kabak ve patlıcan ile fazla fazla doydum zaten bu günde aşırı su içme isteği var aklinialirimsmile

akannehir dün bende de fasülye vardı neden onu pişirmek aklıma gelmedi bilmem ama kabak ve patlıcan ile fazla fazla doydum zaten bu günde aşırı su içme isteği var aklinialirimsmile

iç iç bol bol iç hiç susuz kalma.. yağlar gidiyorum diye sinyal veriyor aklinialirimsmile su dök arkalarından aklinialirimsmile su gibi gidin bi daha da gelmeyin de kaydirigubbakcemile3

iç iç bol bol iç hiç susuz kalma.. yağlar gidiyorum diye sinyal veriyor aklinialirimsmile su dök arkalarından aklinialirimsmile su gibi gidin bi daha da gelmeyin de de kaydirigubbakcemile3

ası yapıcam iyice tarif edermisin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bir bardak içince bir damacana döksem kafi gelirmi sence :roflol:

çok güzel oluyo delikafadulden ama iş yerindeyim ya.. Allahtan üç beş bişey var.. ben boşluk dolduruyorum sadece.. yoksa çıkmaz bu kadar bile benden kaydirigubbakcemile3 yazıcam birazdan..

hadi bakalım bekliyorum canım büyük bir heyecanla acayip sardı senin topik'in beni bu arada ben kardeş takım 4.gruptan geliyorum opuyorumnanaktan

candy günlüğünü kilitleyecem heeee:roflol::roflol: bi takıma koş yaz bi buraya koş yaz canım çıkıyo koşmaktan :roflol:

yetkiyi kötüye kullanmak diye buna derim ben kaydirigubbakcemile3

hadi bakalım bekliyorum canım büyük bir heyecanla acayip sardı senin topik'in beni bu arada ben kardeş takım 4.gruptan geliyorum opuyorumnanaktan

hoşgeldin canımmm.. kardeşimin hatrına yayınlıyorum bi part daha :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…