- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Merakla bekliyoruz birazdan mutlaka gir..
Evde bilgisayar varsa onda kayıtlı değil midir? Aklıma geldikçe yazarım nelere bakabilirsiniz diye.
Ortada çocuk var mi ? İnşallah sandığınız gibi değildir
Komşudan uyku hapı mı isteseniz adama çaktırmadan. Uyuyamadım falan diyerek?
Vallahi adres versin yakin olan gider o evin altinda Kalir...Cok heyecanli..
Daldığından emin misiniz?
Aldığınızda uyanırsa, şimdiden neden telefonunu aldığınızla ilgili bir bahane bulmanız iyi olabilir. Araştırdığınızı anlamasın.
Bir de herkes nerede yahu?
Uyudu herkes :))
Telefonu aldı yatmaya gitti alarm kurdurduk kapamasin diye ..
Bir ben kaldım desenize. Ben çok takıyorum böyle şeyleri. Umarım her şey yoluna girer. Sanırım benim yapabileceğim bir şey yok şu durumda. Daha sonra ne olduğunu paylaşın lütfen, aklım sizde kalacak.
Ayyy hadi insallahUyudu herkes :))
Telefonu aldı yatmaya gitti alarm kurdurduk kapamasin diye ..
ceylin derin uykuya geçmedi mi daha ??
Nasıl ya...Kızlar tuvalete girdi bakti delikten mesajlasiyormus. Yanı belli oldu
tuvalete girip delikten mi baktı ? anlamadım ki ben, peçeteyi mi çıkardı delikten, siz de delikten mi bakıyodunuz, göz göze gelmediyseniz iyidirKızlar tuvalete girdi bakti delikten mesajlasiyormus. Yanı belli oldu
oradaki peçete? anlamadım uykusuzluktan galiba..Yok canım uyandı tuvalete gitti. Orada ki peceteyi çıkarttıkları bakti ki mesajlasiyor. Tuvalete girdi kaç dakikadır orada
adam anahtar deliğine peçete sokmuşoradaki peçete? anlamadım uykusuzluktan galiba..
adam wc nin kapısındaki deliğe peçete tıkamıştı.o peceteyi çıkarmışlar bakmış delikten mesajlaşıyor adam.çok üzücü yaoradaki peçete? anlamadım uykusuzluktan galiba..
ay yazık ya ben okudukça eşine üzülüyorumadam anahtar deliğine peçete sokmuş
ama kim çıkardı o peçeteyi kim baktı ben o kısmı anlamadım
adam anahtar deliğine peçete sokmuş
ama kim çıkardı o peçeteyi kim baktı ben o kısmı anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?